şubat ta tüp bebek:)

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI-------DUALARIMIZ SENİNLE

2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI-------

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-----

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI-------

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------DUALARIMIZ SENİNLE

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------

18.diclem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------

kızlarr bi sorum var, doktor 3. gün degilde 5. gün transfer yapmak istediyse bu kaliteli döllenme olduğu anlamına mı gelir yoksa negatif mi???

slm cnm.. gecmıs olsun öncelıkle Rabbım sıkıntılarını unutturacak sevıncler yaşatsın ınsaAllah
yazın dıkkatımı cektı de net den bakdım ve buldugum yazıyı paylasmak ıstedım yanı için rahat olsun cnm :)

Blastokist Transferi nedir?
Bazen ET işlemi geciktirilebilir ve embriyo transferiniz 5. - 6. günyapılabilir. 5. veya 6. gün yapılan embrio transferleri daha değerlidir ve "blastokist transferi" adını alır. Blastokist transferi gebelik açısından daha çok şansa sahiptir. Ancak her embrio laboratuar ortamında 5. veya 6. güne kadar ulaşamayacağından embriyolog tarafından uygun görülen embriyolar bu güne kadar beklenmektedir.

Çok şükür parasal yönden sıkıntım yok ama artık dayanacak gücümde kalmadı 7 oldu be daha kaç olcak bilmiyorum ki ( anlıcan paranın varlığıda işe yaramıyo siz hangi merkezde deneyecesiniz

slm cnm .. Rabbım ıns. hayırlısınla sonuc alabılmenı nasıp etsın.. gercekden zor.. Allahım dayanma gücü versın..

selam kızlar nasılsınız.. bgunden berı gıremedım ..hem msafır hem evde işlerım vardı..ve suan da da kendı evımde degılım.. görumcedeyım bı bakayım sızlere dedım ama cıkmam lazım..haftaya Ankara da olucaz kısmetse.. sonucları ordan bıldırırım sıze.. grsmek uzere

tamam canım sabırsızlıkla sonuçlarını bekliyoruz inşallah bu kez olacak

hırlıay

fatoşşşummmm Allahım hayırlı uğurlu olsunnn inşallah o yumurtaların hep dolu dolu çıkar hepsi döllenir inşalllah kuzucummmm.......

yooo erken değil ya ne erkeni benimkide 10. gün toplandı gayet iyiii benim zaten erken gelişir yumurtalarım fatoşumunkide iyi gelişti çok şükürrr.

biraz okudum yeni gelişmeleri mutlu3838 için üzüldüm ama rabbim her şeyin hayırlısını versin. tıp ilerliyo rabbiminde izniyle olur inşallah canım. hepinizde çok özelsiniz benim kalbimde . sırayla güzel haberlerinizi bekliyorum .kız fatoş hanım ne içiyon sen okudum kızdım

vay cadılar vay kaale almadınızmı gııııızzzzz habişi yazar insan yarın bebekleriniz olunca sorarsınız abla böylemi şöylemi diye

kızlarr bi sorum var, doktor 3. gün degilde 5. gün transfer yapmak istediyse bu kaliteli döllenme olduğu anlamına mı gelir yoksa negatif mi??
evet canım kaliteli embriyolar geliyo 5.güne....
vay cadılar vay kaale almadınızmı gııııızzzzz habişi yazar insan yarın bebekleriniz olunca sorarsınız abla böylemi şöylemi diye

hoşgeldin iyi akşamlar sempatik hatun......

bu gün ikinci iğnemi oldum baş ağrısı yaparmı bu meret çok kötü başım ağrıdı bugün sorayım dedim hepinizden güzel haberler bekliyorum en geriden ben geliyorumya bana heyecan oluyorsunuz iyi akşamlar................

sen nasılsın canım hayırlı haberlerle gel gelişmelerini yaz canım.....

hşgeldin canım aynı şeyden nmg2010 arkadaşımızda şikayetçiydi galiba yapıyomuş...
kaçıncı tedavin olacak....

slm kızlar benimde yarın opum var şans dileyin bana
allah yardım etsin canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…