kızlarr bi sorum var, doktor 3. gün degilde 5. gün transfer yapmak istediyse bu kaliteli döllenme olduğu anlamına mı gelir yoksa negatif mi???
Çok şükür parasal yönden sıkıntım yok ama artık dayanacak gücümde kalmadı 7 oldu be daha kaç olcak bilmiyorum ki( anlıcan paranın varlığıda işe yaramıyo siz hangi merkezde deneyecesiniz
tamam canım sabırsızlıkla sonuçlarını bekliyoruz inşallah bu kez olacakselam kızlar nasılsınız.. bgunden berı gıremedım ..hem msafır hem evde işlerım vardı..ve suan da da kendı evımde degılım.. görumcedeyım bı bakayım sızlere dedım ama cıkmam lazım..haftaya Ankara da olucaz kısmetse.. sonucları ordan bıldırırım sıze.. grsmek uzere
hırlıaykızlar bugun kontrolüm vardı herşey normal yolunda 13 14 tane yumurta gözlemledi doktorum kilo olunca bayagı çöktürüyor karnıma küçüklü büyüklü yumurtalar var bugun saat 22.30 da çatlama iğnemi yapıcam pazar günü sabah 9.30 da yumurta toplama yapılacak hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim gögüslerimde şişlik var ama agrı değil şişme:))sag kasığımda çok nadir agrı giriyor başka bir sıkıntım yok bugunde aşırı bir akıntı başladı adet oluyor gibi akıntım geliyor
hırlıay
fatoşşşummmm Allahım hayırlı uğurlu olsunnn inşallah o yumurtaların hep dolu dolu çıkar hepsi döllenir inşalllah kuzucummmm.......
10 cu gün toplanacak gayet iyi gelişti dedi nihalde aynı benim gibi toplandı :))biz erken yumurtladık anlaşılan:)ahahahah
oy kurban olurum yaradana:))kıyamam çok duygulandım canımsın meleğim darısı başına kuzum benim
canım yeterli dedi en az ilaç kullanan gruptayım galiba erken gibi ama hayırlısı artış 14 santimden 22 santime kadar yumurtam var canım
evet canım kaliteli embriyolar geliyo 5.güne....kızlarr bi sorum var, doktor 3. gün degilde 5. gün transfer yapmak istediyse bu kaliteli döllenme olduğu anlamına mı gelir yoksa negatif mi??
vay cadılar vay kaale almadınızmı gııııızzzzz habişi yazar insan yarın bebekleriniz olunca sorarsınız abla böylemi şöylemi diye
selam kızlar nasılsınız.. bgunden berı gıremedım ..hem msafır hem evde işlerım vardı..ve suan da da kendı evımde degılım.. görumcedeyım bı bakayım sızlere dedım ama cıkmam lazım..haftaya Ankara da olucaz kısmetse.. sonucları ordan bıldırırım sıze.. grsmek uzere
hşgeldin canım aynı şeyden nmg2010 arkadaşımızda şikayetçiydi galiba yapıyomuş...bu gün ikinci iğnemi oldum baş ağrısı yaparmı bu meret çok kötü başım ağrıdı bugün sorayım dedim hepinizden güzel haberler bekliyorum en geriden ben geliyorumya bana heyecan oluyorsunuz iyi akşamlar................
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI-------DUALARIMIZ SENİNLE
2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI-------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-----
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI-------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------DUALARIMIZ SENİNLE
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------[/ bu listeye kendimi nasıl eklerim bilen varmı yalnız kalmak istemiyorum...............
slm kızlar benimde yarın opum var şans dileyin bana
allah yardım etsin canım.....slm kızlar benimde yarın opum var şans dileyin bana
canım fatoş arkadaşımız yapıyo listeyi sen yaz ona o seni ekler....HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI-------DUALARIMIZ SENİNLE
2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI-------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-----
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI-------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------DUALARIMIZ SENİNLE
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------[/ bu listeye kendimi nasıl eklerim bilen varmı yalnız kalmak istemiyorum...............
hşgeldin canım aynı şeyden nmg2010 arkadaşımızda şikayetçiydi galiba yapıyomuş...
kaçıncı tedavin olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?