nasılsın canım sonuç negetifmiş çook üzüldüm canım benim
ama bide şöyle düşün maddi imkanın varda deniyosun biz kaç aydır parayı denkleştirmeye çalışıyoz
Allahım sabır versin kuzum gerçekten zor işler
inşallah canım hayırlısı olsun. sizdeki sorun neydi?
Çok şükür parasal yönden sıkıntım yok ama artık dayanacak gücümde kalmadı 7 oldu be daha kaç olcak bilmiyorum ki( anlıcan paranın varlığıda işe yaramıyo siz hangi merkezde deneyecesiniz
sperm sayısı ve morfoloji bozuk
Çok şükür parasal yönden sıkıntım yok ama artık dayanacak gücümde kalmadı 7 oldu be daha kaç olcak bilmiyorum ki( anlıcan paranın varlığıda işe yaramıyo siz hangi merkezde deneyecesiniz
yok aynı diye biliyorum ben canımb ayki adetim geçti zatn nasılsa adetimi beklicektim uzun protokolde ilaçlar daha fazla para tutar dimi
5ci gün dahada iyi canım ama 3 cü günde önemli değil ama 5 e gitmeesi daha kaliteli diye adlandırıyorkızlarr bi sorum var, doktor 3. gün degilde 5. gün transfer yapmak istediyse bu kaliteli döllenme olduğu anlamına mı gelir yoksa negatif mi???
. . .aaaaaa neden izin vermiyor ama olsun sen nasıl iyi olursan önemli deil ama bize haber ver sonucunu inşallah bebegin tutunur canım
ya gerçekten allah sabır versin 7 defa az değil para bitarafa ruhen yaşananlar hepsine bedel allah sabır versin canımbenim inşallah bukez tutunur canımbenimÇok şükür parasal yönden sıkıntım yok ama artık dayanacak gücümde kalmadı 7 oldu be daha kaç olcak bilmiyorum ki( anlıcan paranın varlığıda işe yaramıyo siz hangi merkezde deneyecesiniz
kızlar bugun kontrolüm vardı herşey normal yolunda 13 14 tane yumurta gözlemledi doktorum kilo olunca bayagı çöktürüyor karnıma küçüklü büyüklü yumurtalar var bugun saat 22.30 da çatlama iğnemi yapıcam pazar günü sabah 9.30 da yumurta toplama yapılacak hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim gögüslerimde şişlik var ama agrı değil şişme:))sag kasığımda çok nadir agrı giriyor başka bir sıkıntım yok bugunde aşırı bir akıntı başladı adet oluyor gibi akıntım geliyor
kızlar bugun kontrolüm vardı herşey normal yolunda 13 14 tane yumurta gözlemledi doktorum kilo olunca bayagı çöktürüyor karnıma küçüklü büyüklü yumurtalar var bugun saat 22.30 da çatlama iğnemi yapıcam pazar günü sabah 9.30 da yumurta toplama yapılacak hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim gögüslerimde şişlik var ama agrı değil şişme:))sag kasığımda çok nadir agrı giriyor başka bir sıkıntım yok bugunde aşırı bir akıntı başladı adet oluyor gibi akıntım geliyor
10 cu gün toplanacak gayet iyi gelişti dedi nihalde aynı benim gibi toplandı :))biz erken yumurtladık anlaşılan:)ahahahahfatoşum çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım yumoş sayında çok güzel ama çatlatma iğnene erken olmucakmı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:44::44::44:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN .....................................................................................
canım yeterli dedi en az ilaç kullanan gruptayım galiba erken gibi ama hayırlısı artış 14 santimden 22 santime kadar yumurtam var canımyumurtaların gereken büyüklüğe gelmiş mi kii? çok erken gibi geldi bana da canm. . ama senin adına sevindimm yaaa. . inş güzel sonuçlarla dönersinnnn
10 cu gün toplanacak gayet iyi gelişti dedi nihalde aynı benim gibi toplandı :))biz erken yumurtladık anlaşılan:)ahahahah
oy kurban olurum yaradana:))kıyamam çok duygulandım canımsın meleğim darısı başına kuzum benim
canım yeterli dedi en az ilaç kullanan gruptayım galiba erken gibi ama hayırlısı artış 14 santimden 22 santime kadar yumurtam var canım
inşallah canım hayırlısı olsun :))dularım seninleohh maşallahhh cok guzeeelll.... benm de yarın sabah kontrolum var .. ankaraya gitcez... dua edin de... çektiğim şu ağrılara değmiş olsun
Kizlar hepinizin yazilarini okuyorum ama unutuyorum sonra kim kimdi diye:)) bana tel geldi bugun,benim 12 degil 17 yumurtam olusmus.15i isleme girmis 13 dollenmis yarin yeni haberler gelicek insallah hayirli cumalar dualariniz kabul olsun insallah..
@Mucize06 canim siskinlik bendede oldu dun ilk gunumdu yuruyemedim yatamadim cok kotuydum iki agri kesici yuttum banamisin demedi,sabah kalkar kalkmaz aradim bi dus alin gecmezse gene arayin dediler bugun iyiyim ama yarin daha iyi olurum :)
Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI-------DUALARIMIZ SENİNLE
2. fdmaydn---------TEDAVİSİ BAŞLADI-------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-----
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI-------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------DUALARIMIZ SENİNLE
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------DUALARIMIZ SENİNLE
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10 cu gün toplanacak gayet iyi gelişti dedi nihalde aynı benim gibi toplandı :))biz erken yumurtladık anlaşılan:)ahahahah
oy kurban olurum yaradana:))kıyamam çok duygulandım canımsın meleğim darısı başına kuzum benim
canım yeterli dedi en az ilaç kullanan gruptayım galiba erken gibi ama hayırlısı artış 14 santimden 22 santime kadar yumurtam var canım
saol canım benimmmadınıza cok sevindim..gelsin bebeişlerrr
aminnn canım inşallah böyle güzel devam ederHayırlısı olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?