şubat ta tüp bebek:)

aaaaaa neden izin vermiyor ama olsun sen nasıl iyi olursan önemli deil ama bize haber ver sonucunu inşallah bebegin tutunur canım[/QUOTE] . . .
yaa cok etkilenmeyim die istemio bi ara hic cikmiodum da siteden:) insallaah tutunur yaa haber edicem tabiki merak etme tatlim :)

Çok şükür parasal yönden sıkıntım yok ama artık dayanacak gücümde kalmadı 7 oldu be daha kaç olcak bilmiyorum ki ( anlıcan paranın varlığıda işe yaramıyo siz hangi merkezde deneyecesiniz

Çok şükür parasal yönden sıkıntım yok ama artık dayanacak gücümde kalmadı 7 oldu be daha kaç olcak bilmiyorum ki ( anlıcan paranın varlığıda işe yaramıyo siz hangi merkezde deneyecesiniz

sperm sayısı ve morfoloji bozuk

canım ya hiç genetik araştırma faln denemdinizmi çok olmuş çok uğraşmışsın...
allah yardım etsin bizimde sorun erkekte bizim kromozomlarda sorun çıktı o yüzden pgt ye giricek embriyolar....
siz pgt yi denemediniz mi.....

canım ben 4 kere yaptırdım negatif aldım çok kötü oldu psikolojim seni hiç düşünemiyorum allah sabır versin kaç yıllık evlisin....

b ayki adetim geçti zatn nasılsa adetimi beklicektim uzun protokolde ilaçlar daha fazla para tutar dimi
yok aynı diye biliyorum ben canım

kızlarr bi sorum var, doktor 3. gün degilde 5. gün transfer yapmak istediyse bu kaliteli döllenme olduğu anlamına mı gelir yoksa negatif mi???
5ci gün dahada iyi canım ama 3 cü günde önemli değil ama 5 e gitmeesi daha kaliteli diye adlandırıyor

aaaaaa neden izin vermiyor ama olsun sen nasıl iyi olursan önemli deil ama bize haber ver sonucunu inşallah bebegin tutunur canım
. . .
yaa cok etkilenmeyim die istemio bi ara hic cikmiodum da siteden:) insallaah tutunur yaa haber edicem tabiki merak etme tatlim :)[/QUOTE]
tamam ozaman ama mutlaka haber ver inşallah tutunur bebegin
ya gerçekten allah sabır versin 7 defa az değil para bitarafa ruhen yaşananlar hepsine bedel allah sabır versin canımbenim inşallah bukez tutunur canımbenim

kızlar bugun kontrolüm vardı herşey normal yolunda 13 14 tane yumurta gözlemledi doktorum kilo olunca bayagı çöktürüyor karnıma küçüklü büyüklü yumurtalar var bugun saat 22.30 da çatlama iğnemi yapıcam pazar günü sabah 9.30 da yumurta toplama yapılacak hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim gögüslerimde şişlik var ama agrı değil şişme:))sag kasığımda çok nadir agrı giriyor başka bir sıkıntım yok bugunde aşırı bir akıntı başladı adet oluyor gibi akıntım geliyor

fatoşum çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım yumoş sayında çok güzel ama çatlatma iğnene erken olmucakmı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:44::44::44:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN .....................................................................................

ben nevşehirdeyim burda imkan yok kayseride acıbadem inşallah

aman ne bilim kendimce teselli vermeye çalışıyomda teselli vereni rahatlatıyo kuzum yaaa
benim ilk deneme olcak negatif olursa die şimdiden korkuyom inan

yumurtaların gereken büyüklüğe gelmiş mi kii? çok erken gibi geldi bana da canm. . ama senin adına sevindimm yaaa. . inş güzel sonuçlarla dönersinnnn

fatoşum çok sevindim hadi hayırlısı olsun canım yumoş sayında çok güzel ama çatlatma iğnene erken olmucakmı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum:44::44::44:
10 cu gün toplanacak gayet iyi gelişti dedi nihalde aynı benim gibi toplandı :))biz erken yumurtladık anlaşılan:)ahahahah

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN .....................................................................................

oy kurban olurum yaradana:))kıyamam çok duygulandım canımsın meleğim darısı başına kuzum benim

yumurtaların gereken büyüklüğe gelmiş mi kii? çok erken gibi geldi bana da canm. . ama senin adına sevindimm yaaa. . inş güzel sonuçlarla dönersinnnn
canım yeterli dedi en az ilaç kullanan gruptayım galiba erken gibi ama hayırlısı artış 14 santimden 22 santime kadar yumurtam var canım

ohh maşallahhh cok guzeeelll.... benm de yarın sabah kontrolum var .. ankaraya gitcez... dua edin de... çektiğim şu ağrılara değmiş olsun

kızlarr bi sorum var, doktor 3. gün degilde 5. gün transfer yapmak istediyse bu kaliteli döllenme olduğu anlamına mı gelir yoksa negatif mi??

doktorumla iletişim halindeyim, cok yumurta toplanınca oluomus kan vs verdim, degerlere baktık..bugun daha iiyiyim canım..benim transfer normalde cumtes idi ama pazartesiye attı doktor..hepimiz hakkında hayırlı olsun..

benide ekleyin tedaviye yeni başladım

adınıza cok sevindim..gelsin bebeişlerrr

Hayırlısı olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…