kızlar yumurta toplama sonunda karnı şişen oldu mu? ama baya şiş demek istediğim... olduysa naptınız?
evet adanalıyım canımfatma bu arada adanalımısın?
evet ohss olmuş galiba benim doktor ilk muayenede pkolularda daha sıktır ve mudahele gereken bir durum dedi hatta yogun bakıma yatırılabilir hayati tehlikesi bile olabilir bunu bil öle bir durumda bana ulaş dedi inşallah iyidir yacanim bencede doktorunu hemen ara o siskinlik fatosunda dedigi gibi ohssden dolayi olur toplama isleminden sonra bazi insanlarda geneldede cok yumurta toplanan kisilerde oluyor siskinligin varsa ve fazlada idrara cikamiyorsun hemen doktoruna danisman gerek ...
afiyet olsun canım can olsun kan olsun bebeşin olsun:))ahahahhahahgünaydın geleceğin şirin anneleriiiii :) nabersiniz yaaaaaa.... agrım dune göre daha az.. çok mes'uudummmm.. anneciğim kahvaltı hazırlıyooo.. hadi buyrun gelinnn :) anne kahvaltısı yapalımmmm.. doğal tereyağ bal :) ohh misss
afiyet olsun canım can olsun kan olsun bebeşin olsun:))ahahahhahah
bu arada şu ilaçlarıda dogru yap zamanına ayarla benim canımı sıkma:)döverimmmmmmmm haaaaaaaaaaaaayerim leynn senin ağzını burnunuuuuuu:)
bu arada şu ilaçlarıda dogru yap zamanına ayarla benim canımı sıkma:)döverimmmmmmmm haaaaaaaaaaaaa
profilden yazılıyor canım nergis papatyayı iptal et yazıverbaharları getr bana yazmışsın ya o nerden yazılo bnde yazmk istymm
canım o karın şişliği tehlikeli sor doktoruna hemşirene aşırı uyarıldığı için oluyo yumurtalıkların...kızlar yumurta toplama sonunda karnı şişen oldu mu? ama baya şiş demek istediğim... olduysa naptınız?
günaydın geleceğin şirin anneleriiiii :) nabersiniz yaaaaaa.... agrım dune göre daha az.. çok mes'uudummmm.. anneciğim kahvaltı hazırlıyooo.. hadi buyrun gelinnn :) anne kahvaltısı yapalımmmm.. doğal tereyağ bal :) ohh misss
günaydınnnn canlarrr
günaydın canımmmmmmgünaydınnnn canlarrr
aaaaaa neden izin vermiyor ama olsun sen nasıl iyi olursan önemli deil ama bize haber ver sonucunu inşallah bebegin tutunur canımgunaydin kizlaaaar esim siteye girmemi istemio die pek giremiorum ama hep takip ediorum test gunune az kaldi safaaaak 5 :) cok heyecanliyim rabbim mubarek cumanin hurmetine hepimizin kucaklarini doldursun insallaaah :)
uzun protokolda çok iyi en baştan takip ediliyor bir ay sürüyor ama olsun rabbim hayırlısını nasip etsin cnm evet devlette yaptırkızlar gittim bgn hastaneye uzun protokol yapmayı düşünüyo sanırım adetin 21. günü yani 14 şubatta gidicem duruma göre ilaç başlıcak smear testide istedi devlette yaptrayım ddm nie boşa vereyim para
uzun protokolda çok iyi en baştan takip ediliyor bir ay sürüyor ama olsun rabbim hayırlısını nasip etsin cnm evet devlette yaptır
senin memleket neresi canım ankara bursa zonguldak geziyosunda.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?