• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kızlar yumurta toplama sonunda karnı şişen oldu mu? ama baya şiş demek istediğim... olduysa naptınız?

canim bencede doktorunu hemen ara o siskinlik fatosunda dedigi gibi ohssden dolayi olur toplama isleminden sonra bazi insanlarda geneldede cok yumurta toplanan kisilerde oluyor siskinligin varsa ve fazlada idrara cikamiyorsun hemen doktoruna danisman gerek ...

fatma bu arada adanalımısın?
evet adanalıyım canım

canim bencede doktorunu hemen ara o siskinlik fatosunda dedigi gibi ohssden dolayi olur toplama isleminden sonra bazi insanlarda geneldede cok yumurta toplanan kisilerde oluyor siskinligin varsa ve fazlada idrara cikamiyorsun hemen doktoruna danisman gerek ...
evet ohss olmuş galiba benim doktor ilk muayenede pkolularda daha sıktır ve mudahele gereken bir durum dedi hatta yogun bakıma yatırılabilir hayati tehlikesi bile olabilir bunu bil öle bir durumda bana ulaş dedi inşallah iyidir ya

günaydın geleceğin şirin anneleriiiii :) nabersiniz yaaaaaa.... agrım dune göre daha az.. çok mes'uudummmm.. anneciğim kahvaltı hazırlıyooo.. hadi buyrun gelinnn :) anne kahvaltısı yapalımmmm.. doğal tereyağ bal :) ohh misss

günaydın geleceğin şirin anneleriiiii :) nabersiniz yaaaaaa.... agrım dune göre daha az.. çok mes'uudummmm.. anneciğim kahvaltı hazırlıyooo.. hadi buyrun gelinnn :) anne kahvaltısı yapalımmmm.. doğal tereyağ bal :) ohh misss
afiyet olsun canım can olsun kan olsun bebeşin olsun:))ahahahhahah

kızlar yumurta toplama sonunda karnı şişen oldu mu? ama baya şiş demek istediğim... olduysa naptınız?
canım o karın şişliği tehlikeli sor doktoruna hemşirene aşırı uyarıldığı için oluyo yumurtalıkların...

günaydınnnn canlarrr

size de günaaaaaaydın kızçeler....ne habersiniz bakalım.......:46::46::46::46:

senin memleket neresi canım ankara bursa zonguldak geziyosunda.......:32::32::32:

gunaydin kizlaaaar esim siteye girmemi istemio die pek giremiorum ama hep takip ediorum test gunune az kaldi safaaaak 5 :) cok heyecanliyim rabbim mubarek cumanin hurmetine hepimizin kucaklarini doldursun insallaaah :)

günaydınnnn canlarrr
günaydın canımmmmmm

gunaydin kizlaaaar esim siteye girmemi istemio die pek giremiorum ama hep takip ediorum test gunune az kaldi safaaaak 5 :) cok heyecanliyim rabbim mubarek cumanin hurmetine hepimizin kucaklarini doldursun insallaaah :)
aaaaaa neden izin vermiyor ama olsun sen nasıl iyi olursan önemli deil ama bize haber ver sonucunu inşallah bebegin tutunur canım

kızlar gittim bgn hastaneye uzun protokol yapmayı düşünüyo sanırım adetin 21. günü yani 14 şubatta gidicem duruma göre ilaç başlıcak smear testide istedi devlette yaptrayım ddm nie boşa vereyim para

kızlar gittim bgn hastaneye uzun protokol yapmayı düşünüyo sanırım adetin 21. günü yani 14 şubatta gidicem duruma göre ilaç başlıcak smear testide istedi devlette yaptrayım ddm nie boşa vereyim para
uzun protokolda çok iyi en baştan takip ediliyor bir ay sürüyor ama olsun rabbim hayırlısını nasip etsin cnm evet devlette yaptır

kızlarr bi sorum var, doktor 3. gün degilde 5. gün transfer yapmak istediyse bu kaliteli döllenme olduğu anlamına mı gelir yoksa negatif mi???

Kizlar hepinizin yazilarini okuyorum ama unutuyorum sonra kim kimdi diye:)) bana tel geldi bugun,benim 12 degil 17 yumurtam olusmus.15i isleme girmis 13 dollenmis yarin yeni haberler gelicek insallah hayirli cumalar dualariniz kabul olsun insallah..

@Mucize06 canim siskinlik bendede oldu dun ilk gunumdu yuruyemedim yatamadim cok kotuydum iki agri kesici yuttum banamisin demedi,sabah kalkar kalkmaz aradim bi dus alin gecmezse gene arayin dediler bugun iyiyim ama yarin daha iyi olurum :)

Back