Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır tavuk hatun dımı bakalım erkandenhatunlar....ben kaçıyorum
uyku vaktim geldi galiba
uykum var
yarın görüşürüz inş....çoook öpüldünüz
kızlar.....
hadi iyi geceler size.....![]()
amin canım aminnnçok geçmiş olsun canm ayy ne emek veriyoruz inş bize sımsıkı tutunurlarda bebişlerimizde emekler boşa gitmez....
iyi uykular canım benimmmmmmmhatunlar....ben kaçıyorum
uyku vaktim geldi galiba
uykum var
kızlar.....
hatunlar....ben kaçıyorum
uyku vaktim geldi galiba
uykum var
kızlar.....
bnde opudan fln korkmuyorum ama şu göbekten yapılanlardan çok korkuyorum Rabbim yardımcımz olsun zor gerçektennn.. pıhtılaşmamı var sende
canım test gününe kadar devammı edecen iğnelereyok canım pıhtılaşma ama transferden sonra veriliyormuş herkese
ah canım bnm bende yedim bana bir tane verdi prolutondepot evt biraz acı verici ama ne yapalım idare edicez progestana vajinal devam ediyorum yasen
vajinal fitilmi oluyorhem vajinal hemde iğnesini verdi
canım test gününe kadar devammı edecen iğnelere
vajinal fitilmi oluyor
benim randevum 2de hayatımmm bakalım yarın ne olacak iğnemde çok az var yumurta toplamaya kadar vuracakmı acabaprogestan iğne yarın bitiyor kuzum diğeri devam edicek test gününe kadar yarın randevun kaçta canım içi
iyi geceler canım git dinlen çok dikkat etiyigeceler arkadaşlar bende kaçtım biraz dinlenicem görüşürüz
off titilden nefret ederim şu şırıngali fıtıl olaydı bari yaaaaaaaaaaaaaevet fitil canım.hadi çok öptüm seni iyi geceler
bende yok öle bişe ohs olmuşsundur doktorunu ara canım yada acilegit benim doktorum genelde böle durumlarda hastaneye gidilir dedikızlar yumurta toplama sonunda karnı şişen oldu mu? ama baya şiş demek istediğim... olduysa naptınız?
bende yok öle bişe ohs olmuşsundur doktorunu ara canım yada acilegit benim doktorum genelde böle durumlarda hastaneye gidilir dedi
kızlar yumurta toplama sonunda karnı şişen oldu mu? ama baya şiş demek istediğim... olduysa naptınız?