şubat ta tüp bebek:)

güle güle giy fatoş hanım cicilerini göbüşüşn dolu dolu giy inş...
fatoşşşş şu melek kıskanır yazık onun çocuklarınada minik yiğenlerimizede yapalım birşeyler... şimdi o okursa çatlarrr:) hahhahhh
duydum ki kıskandım tabide...bana yokmu bişey.....
sizin bebişlere hamile kalında bende yelek göndericem size.....kendi ellerimle örücem

kızlar öğlen hastaneye ziyarete gittim birini...
sonra doğum servisinden geçerken yeni doğanların resimlerini koymuşlar ekrana öyle üzüldüm ki keşke o ekrandaki bebek benim olsa diye.......

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı boyleymiş...dua edicem hepimize..üzme kendini..önce sen hayatta:)

kızlar üğlen hastaneye ziyarete gittim birini...
sonra doğum servisinden geçerken yeni doğanların resimlerini koymuşlar ekrana öyle üzüldüm ki keşke o ekrandaki bebek benim olsa diye.......
inşallah o günleride görürüz meleğimmmmmmmmmm
hakkında hayırlısı boyleymiş...dua edicem hepimize..üzme kendini..önce sen hayatta:)

canım senin sorun neydi neden birşey dedimi doktorlar kaçıncı gün transfer kaçtane koyulcak

Son düzenleme:
inşallah o günlerde gelecek canımın içi sabır

bunun ne demek olduğunu öyle iyi anlıyorum ki benim de eltim doğum yaptı 1 ay oldu doğum yaptığı gün hastaneye gittim ama dönüşte eve gelinceye kadar ağladım öyle çaresiz kalıyor ki insan ve hep aynı soru sonra.. neden ben neden

kızlarrr,
bugun aradılar hastaneden dün alınan 18 yumurtadan 11 i dölleniş bu gün..sizce normal mi? cumtesiye kadar sayısı kaç olur bilmiom ama bi heyecan bi korku

evet canım ama bizi bizden başkası anlamıyo hiçbizaman....benimde çok yakınımda kaç kişinin bebeği oldu hep çok üzüldüm mecbur olduğum için gittim hastaneye görmeye....hele bide benim yanımda deli gibi bebek sevenlere çok kızıyorum...

sorsan kıskandı derler bu farklı birşey parayla alamadıgın birşey hayat bize okadar zorki

kızlarrr,
bugun aradılar hastaneden dün alınan 18 yumurtadan 11 i dölleniş bu gün..sizce normal mi? cumtesiye kadar sayısı kaç olur bilmiom ama bi heyecan bi korku
bence iyi mngnin 7 si kaliteli çıkmıştı 4 ü döllenmişti 2 si transfer oldu

bu arada mng2010 seninb kalan ları dondurdularmı

melekim sevsinler ben kızmam ona benim kızdığım acıyan bakışlar nefret ediyorum yaaaaa

kızlarrr,

gayet iyi bence inşallah sonu da iyi olur..ben de başladım tedaviye bi dünya ilaç kullandım ama sadece 1 yumurta gelişti ve ona tutunmak zorundayım çünkü bi daha hiç olmayabilir dedi doktorum sonra çocuğunuzun olmaması hayatın sonu değil dedi kendini her zaman en kötüye hazırla iyi olursa mutlu olursun da dedi..

şaşırdım doktorun böyle deyişine sizin sorun neydiki canım ya

melekim sevsinler ben kızmam ona benim kızdığım acıyan bakışlar nefret ediyorum yaaaaa
kızlar bu yola başladık birkere dönüşü yok teknoloji gelişiyor rabbimde layık görürse elbet bir gün bizde o mutlulugu tadacagız evet maddi olarak zorluyor ama napalım bir ayda 5 bin lira az para değil geçen gün eşimle konuşurken bu ay bayagı etkilenecez dedi tüp bebek oldugu için çok kızdım içten içe suratta astım haklı ama ben 6 yıllık evliyim bu ugurda elimden geleni yapmak benim hakkım sonra agladım tabi duygusalız bu ara söledim ben olana kadar yaptırmak istiyorum diye bana dediki aşkım bak biz 28 yaşındayız ve kendi imkanımızla yardımsız ev aldık ödüyoruz çokmu sıkıştık 150 200 binliralık evde oturacagımıza gider 100 milyarlık ev alır onda oturururz dedi işte ozaman içim rahatladı rabbim inşallah bize evlatszlıkla daha fazla sınamaz bu ugurda herşey feda yeterki bebgimiz geldin hayırlı saglıklı evladımız olsun

evet canım hep aynı bakışlar bizdede var bugün biri yine sordu senin yok mu diye...
bidaha dicem benim ki okula gitti.....hahhhaaa

Kaderimiz böyleymiş ne yapalım Allah bizlere tahammül gücü versin..

Kaderimiz böyleymiş ne yapalım Allah bizlere tahammül gücü versin..

amin canım zaten hep biraz daha sabır diye diye 7 yıl oldu inş daha fazla beklemeyiz artık.......çok zoruma gidiyo kimizaman....

amin canım zaten hep biraz daha sabır diye diye 7 yıl oldu inş daha fazla beklemeyiz artık.......çok zoruma gidiyo kimizaman....

bazen küçücük şeyler bile batıyo insana etrafımda hamile görmek istemiyorum mesela halbuki milletin ne suçu var..

yumurtalık rezervim tükenmek üzereymiş ve bununla ilgili tıp bir açıklama getiremiyormuş belki 10 sene sonra bunun da bir tedavisi bulunabilirmiş..

tıpın her dediğine inanmamak lazım güzelim
ablamada kısır diyolardı 3 tane doğurdu bu işler hiç bellei olmaz rabbim isteyince olmuycak yok........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…