şubat ta tüp bebek:)

maşallah 7 yumoş çok iyi canım işallah hepsi döllenir ..bi kısmını belki dondurursunuz değilmi..adım adım ilerliyosun hayırlısı işallah..yeni bir teknik çıkmış embriyoskopi diye..embriyolar hiç dış ortama çıkmadan kamera ile takip ediliyormuş acaba bizim hastanede öyle teknik kullanıyormu..her türlü yenilik hastanede mevcut belki oda vardır...allah hepimizin yüzünü güldürsün..benim araştırma safhası daha bitmedi canım hayırlısı allahtan..

5 ve 40.. cok ilginç gerckten... simdi ne durumdasınız peki hangi asamada
şimdi ki durumumuzu bilmiyorum canım ama doktorlar bu arada oynar diyolar....en kötü sayı 5 milyon oluyo ama sorun morfoloji...
sigarada var..bide benim eşimde kromozom anomolisi olduğu için spermler kötü.. doğuştan gelen bişey....
iyi olmaya çalışıyorum kızlar. fatoşum valla belirtimi bilmiyorum ama kasık ağrılarım var karnımda sanki adet olacakmış gibi hafif ağrılar var.hayırlısı olsun.
kuzum bunlar güzel belirti seni umutlandırmak istemiyorum ama tutunma belirtisi bunlar....
bende iyiyim canım ne kadar kaldı test yaptırmaya meraktayım valla

kız zilli
hiç sesin yok ya nerdesin kaç gündür....uğramaz oldun yanımıza.....

buralardayım kuzum ben geliyom siz gidiyonuz gııııııı

meleğim fatoş yine gezmedemi?
çarşıya gittim bir noter işim vardı onu hallettim:)

fatoşum nerelerde geziyormu yine zilli?
gezdim geldim gitmişken alışverişte yaptım hamile eşofmanı aldım çok hoşuma gitti normaldede giyilir ta göbegime kadar çekerim ben zaten düşük bel sevmiyorum inşallah hamilelik olarak giyerim 2 eşofman altı 2 kazar kilot atlet terlik aldım ahahahhahahahh:)bi tanede uzun penye aldım hani önünde yumurta var içinde bebek görünüyor hamileler giyiyor çok seviyorum ben belki hamile kalırsam giyerim diye aldım 15 liraydı ucuz olunca dayanamadım sakladım şimdi eşim görmesin diye ben hamile olmazsam sizlerden biri hamile kalırsa ona yollarım :)

buralardayım kuzum ben geliyom siz gidiyonuz gııııııı
bende yeni geldim şekerim:)

oyyy kuzumm o aldıkların uğur getirsin sana inşallah. sende bizde hepimiz gebe olup giyecez o şirin kıyafetleri:)

oyyy kuzumm o aldıkların uğur getirsin sana inşallah. sende bizde hepimiz gebe olup giyecez o şirin kıyafetleri:)
inşallah canım ya baktıkça insan öyle şeylere ne kadar özlem duydugunu dahada çok anlıyor hamile kalsak göbüşleri saklamadan giyinsek şimdi ben eşarbı uzun takıyorum göbegim belli olmasın diye hamile kalırsam ilk aydan salacam göbegi doya doya bütün hamileliklerden alıp giyecem:)

sana sözüm olsun sen hamile kal ben hayatımda hiç örgü örmedim bitane atkı örmüştüm kardeşime onuda 2 yılda söz senin bebişlere yelek örecem:.)ahahahahhahahah içimden geldi :))

analarının danaları:=)oyyyy yerim ben minişleri:)nihalcikler olacak :)inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy canımsın benim inşallah nasılda seve seve giydiririm. sonrada saklarım bunu fatoş teyzeniz ördü size diyeee canımsın benim hele sende kal hamile bak neler yapacam inşallah.

ayyy canımsın benim inşallah nasılda seve seve giydiririm. sonrada saklarım bunu fatoş teyzeniz ördü size diyeee canımsın benim hele sende kal hamile bak neler yapacam inşallah.
kuzum pazartesi idrarde dene bakayım belkim erken kutlama yaparız:)aahahahaahhahahahhah

fatoşşşş şu melek kıskanır yazık onun çocuklarınada minik yiğenlerimizede yapalım birşeyler... şimdi o okursa çatlarrr:) hahhahhh

fatoşşşş şu melek kıskanır yazık onun çocuklarınada minik yiğenlerimizede yapalım birşeyler... şimdi o okursa çatlarrr:) hahhahhh

he yaaaa melegimde başlasın tedaviye belkim biz bu ay hamile kalırsak hamile hamile çok dua ederiz ona hele bir olsun onunki neler neler öreriz alırız yollarız:))
meleğimin bebekleri olsun ben onada kocaman bir belek alıp yolluycam bebek odası için:)

inşallah inşallah kuzum Rabbim ağzından duysun inşallah.nasıl dua edim hemde gece duaları çok kabul olurmuş kalkar geceleri dua ederiz.

inşallah inşallah kuzum Rabbim ağzından duysun inşallah.nasıl dua edim hemde gece duaları çok kabul olurmuş kalkar geceleri dua ederiz.
amin canım amin canımsınız ya iyiki sizi tanımışımmmmmmmm iyiki varsınız inşallah çogalırız:)bebişlerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…