- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
aman kıscem sakın bişey yazma kolayla yazarsan önce beni düşüncanım bende arada bakıyom o topiğede bişey yazmam yazcak oluyom sen aklıma gelyon vazgeçiyom
meleğimm destinamm nasılsınız kızcelerimmmelek ben sana bişeycikk söyliycektim....
meleğimm destinamm nasılsınız kızcelerimmmelek ben sana bişeycikk söyliycektim....
hoşgeldin kuzucum nasılsın
anam iki mlek arsında kaldım dilekmi tutsam ne
tut çabuk kaçırma bu anı
tutuyom allahım hepimize tüm bebk isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaaaaahhhhhh aminnnnnnn
aman kıscem sakın bişey yazma kolayla yazarsan önce beni düşün
hoş geldin tatlım buyur söyle dinliyom seni
hoşgeldin kuzucum nasılsın
anam iki mlek arsında kaldım dilekmi tutsam ne
tutuyom allahım hepimize tüm bebk isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaaaaahhhhhh aminnnnnnn
kuzummm sen balıkesirdesin değil mi...neden bursada fakülteden barış atadan randevu almıyorsun sana raporda çıkar...4 tüp bebek denemen var...neden bekliyorsun şansını dene....bir de yanlış hatırlamıyorsan senin eşinde hareket problemi vardı dimi...kk de konu açmış bir arkadaş infertelite kısırlık başlığında link kopyalayı bilmiyorum( maalesef mucize üçlü ile hamile kaldım ikinci de yolda diye sanırım o konuyu bir incele bebeğimm...
iyiyimm güzelimm birazcık...bugün eşcaazımlaa alışverişe çıkalım dedik....moral olacak ya bana...her mağazanın hamiş bölümü etraımda bir sürü bebekk ve hamişş hatunn ne kadar iyi olunrsa o kadar iyiymm kuzum....tut tatlım dilek tut RABBİM VESİLE KILARR BELKİİİ :)))
kuzummm sen balıkesirdesin değil mi...neden bursada fakülteden barış atadan randevu almıyorsun sana raporda çıkar...4 tüp bebek denemen var...neden bekliyorsun şansını dene....bir de yanlış hatırlamıyorsan senin eşinde hareket problemi vardı dimi...kk de konu açmış bir arkadaş infertelite kısırlık başlığında link kopyalayı bilmiyorum( maalesef mucize üçlü ile hamile kaldım ikinci de yolda diye sanırım o konuyu bir incele bebeğimm...
iyiyimm güzelimm birazcık...bugün eşcaazımlaa alışverişe çıkalım dedik....moral olacak ya bana...her mağazanın hamiş bölümü etraımda bir sürü bebekk ve hamişş hatunn ne kadar iyi olunrsa o kadar iyiymm kuzum....tut tatlım dilek tut RABBİM VESİLE KILARR BELKİİİ :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...le-kaldim-ikincisi-yolda-darisi-basiniza.html
bu konuydu sanırım becerilbildim mi bilmiyorummm MELEĞİMMM senin yaşında genç üstelikkk denemeye değer be kuzum....incir kürü hakiki bal çörek otu tarçın kürü....ben şimdi bunları deniycemmm birazcık toparlanıyımda....
canım benim çok iyi anlıyorum bunun bi açıklamsaı var kuzum algıda seçicilik diyolar yani büssürü insan varken çevrende sen sadece hamiş olanları görüyosun banada oluyo kafamı çeviriyorum geçiyo üstünde durma canımcım
evet canım balıkesirdeyim ama zaten ben daha önce ki tüp denemelerimde rapor hakkımı kullandım yani devlet bize 2 hak verdi biz onları izmirde ege üniversitesi hastanesinde kullandık 2 kez devletin hakkıyla denedik 2 kezde kendimiz denedik canım...
o dediğin konuyuda okudum canım o bayanın yazdığı ilaçlardan L carnitinide içti eşim ama işte ne yaptıysak olmuyo aslında bir ara eşimin sayısı yükselmişti ama olmuyo..galiba daha zamanı gelmedi..
emre bakırcıoğu varmış istanbulda üroloji doktoru eşime diyorum bi de ona git diye
sen nasıl oldun kusum
kızlar size iyi geceler ben kaçıyorumuykum geldi
durmamaya çalışıyorummm güçlü olmaya çalışıyorum ama bugün bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum ama önümü göremiyorum bardakları nası lkoydumm bilmiyorum böyle sessiz sessiz ağlıyorummm....içim yanıyorrr resmenn bulup kaybetmek çokk zor geldi bana şükrediyorum elbette ama elinde olmuyor insanın algıda seçicilik mi bilmiyorum ama bugün herkes hamileydi avm de bir de heryer bebek arabası.....evde müzik dinlemem yasak her şarkıya ağlıyorum...ama geçicekk biliyorum....
hımmmm ben bunları bilmiyordumm hep aklımdaydı söyliycem söyliycemm bir türlü karşılaşamadık....olsun sen vazgeçme sadece bi tanesini deneme vitamin var çinko var birde sıvı bir şurup var bir de polen...tabi en doğrusunu sen bilirsin cancaazım...HAKKINDA HAYIRLISI KUZUMM RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞ....BEN NASIL OLIYIMM DESTİNAMA DA ANLATTIĞIM GİBİİ İDARE EDİYORUMM İŞ DE ....
durmamaya çalışıyorummm güçlü olmaya çalışıyorum ama bugün bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum ama önümü göremiyorum bardakları nası lkoydumm bilmiyorum böyle sessiz sessiz ağlıyorummm....içim yanıyorrr resmenn bulup kaybetmek çokk zor geldi bana şükrediyorum elbette ama elinde olmuyor insanın algıda seçicilik mi bilmiyorum ama bugün herkes hamileydi avm de bir de heryer bebek arabası.....evde müzik dinlemem yasak her şarkıya ağlıyorum...ama geçicekk biliyorum....
hımmmm ben bunları bilmiyordumm hep aklımdaydı söyliycem söyliycemm bir türlü karşılaşamadık....olsun sen vazgeçme sadece bi tanesini deneme vitamin var çinko var birde sıvı bir şurup var bir de polen...tabi en doğrusunu sen bilirsin cancaazım...HAKKINDA HAYIRLISI KUZUMM RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞ....BEN NASIL OLIYIMM DESTİNAMA DA ANLATTIĞIM GİBİİ İDARE EDİYORUMM İŞ DE ....
[sıze=3][/sıze]
allah sabır versin canım zor olmazmı hiç ............
Bulupta kaybetmekte hiç bulamamakta çok zor elbet ama buda bizim sınavımızmış işte biz deniyoruz canım bugüne kadar öyle çok şey denedikki işte fayda etmeyince umudumuzda kırılıyoo sonra biraz ara veriyoruz ..
Algıda seçicilikmidir bilmiyorum kıscem ama bende senin gibiyim nereye gitsem heryer hamilelerle dolu bebekle dolu neden ben diyorum bazen sabredemeycek duruma geliyorum her adet olduğumda ağlıyorum
şöyle rahat bişekilde bağıra bağıra ağlamakIstiyorum ama sabret diyorum kendime offfffffff öyle zormuş ki rabbim kimseye vermesin be melekim
Içimde öyle hevesler kaldı ki bebeğim olacaktı hemen evlenir evlenmezevimize ses getirecekti ben eşim ve bebeğimiz birlikte parka gidecektik tatile gidecektik o ne isterse alacaktık el bebek gül bebek büyüyecekti ama olmadı ve olacağıda meçhul o meçhullük bazen kahrediyor beni dayanamıyorum
Allahım ne olur bizim kucağımızıda doldur ne olur
vallahi meleğimm deliler gibi ağlayasımm var... şöyle yakınlarda olsan şöyle ağlasak ağlasak rahatlasammm...olacak hepimizin bebişi ben buna çokk inanıyorum...bazen daralıyor ruhum içimm...cuma günü de annişkoma gidiyorummm böyle güçlü güçlü olucam ki onlar da üzülmesin....hadi uyu sen tutmıyım ben seni iyi gecelerin günlerin olsun kuzum....rabbim güzel uykularr gönül ferahlıkları versin sana...öptüm çokkk cancaazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?