şubat ta tüp bebek:)

canım hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin.bizlere de umut olursun.Allah hayırlısını nasip etsin herkese..

hadi bakalım inşallah hamiş kalırsın.gerek olmaz dondurtmaya. bende namazı soracaktım sormadan söylemişsin saol.
senin kaçıncı gün transfer ettiler.
ben doktora sorcam iğne olayını bakalım ne diyecek.
benim bugün 3.günüm hala bekliyoruz.4 yumurtadan 3 tane döllenmiş gelişmelerini takip ediliyor.heyecanla bekliyorum.çok heyecanlanıyorum onları düşününce.inşallah 3 üde yola sağlıklı bir şekilde devam eder.

canimin ici benim bakma sen bana mutluluktan sacmaladim. allahim ne kadar sevindim anlatamam sana. inanki o dertli günlerinde bende senin kadar üzülmüstüm. o narin güpgüzel kalbinde üzüntü var diye. Yüce Rabbim melegini gönderdi sana sonuna kadar da korusun sizi insallah. öpüyorum :)

melekcimm yeni haberim oldu çokkk sevindim canım benimmm hepimize moral oldun özelliklede bana allah tamamına erdirsin hayırla ve sağlıkla da kucağına alırsın inşallah canımmm

canımüzme kendini beki de meleğin kendiliğinden gelir hiç beklenmedik anada.biliyorum bunu söylemek kolay.Allah sabır versin..

ahh keske öyle bisey yapsa.. bunca canımın yanmasına Rabbim izin verse keskee , keskeee işte yine ağlıyorummm, yine geldiler bana

Son düzenleme:
canım benimm yaaa hiç olur mu öyle şey...sağolasınnn güzel yüreğin güzell sözlerinn içinnn...samimiyetin içinn...canımm yaaa...
melekcimm yeni haberim oldu çokkk sevindim canım benimmm hepimize moral oldun özelliklede bana allah tamamına erdirsin hayırla ve sağlıkla da kucağına alırsın inşallah canımmm

kuzumm mutluuğunda birazcık payımm olduysaa ne mutluu bana...şimdi diyebilirsinizz bu melek de herkese dua ediyoo...ediyorummm RABBİM şahidim... ben de yaşadımm sizlerle aynı şeyleri...nasıll etmem..hepp edicem de...sana ve meleğineee...

Hamdü Sena olsun Yaradanım bana nasip etti dostlar. darısı sizlerin başına. sm34 sende sıra. umut81 dualarımdasın. dilekcim ipekcim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün. ve diğer dostlar Allah aldığınız alacağınız sonuçlarla huzurunuza huzur, bereketinize bereket, maneviyatınıza maneviyat katsın inşallah..

ayyy canım çok sevindim demek seninde pozitifböyle pozitif sonuçları okuyunca banada umut oluyorsunuz.hemencik başlamak istiyorum tüp bebeğe.rabbim hayırlısı ile bana ve bütün bebek isteyen arkadaşlarımada hayırlısı ile nasip eder.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.nerede yaptırdın canım ?

Kızlar doktordan çıktım kistim 1,4 cme küçülmüş 10 gün daha doğum kont hapına dewam etcem sona tüp bebek için iğnelere başlıycaz.soğan suyuda içiyim diyorum 10 gün?

canım ya çok sevindim inanki senin adına rabbimin mucizesi iste önce ağlattı sonra güldürdü inşallah bundan sonrada yüzün hep güler.

canım burdanda tebrik etmek istedim rabbim kucagına almayıda nasip etsin:))

canım çook tebrik ederim allahım kucağına aldığın günüde göstersin inş..darısı başımıza olsun artık tüm isteyenlere

Canımmmmmm şuan ağlıyorum okadar sevindimki Rabbim bana da nasip edecekmi nekadar sevindim anlatamam naturelll gözyaşlarıma engel olamadım olamıyorum inşallah Rabbim bana da nasip ederde bende sizlere güzel haber veririm
değerin kac ???? seninde ilk denemendi galiba yanlış hatırlamıyorsam....
Allah sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına almayı ve doya doya koklamayı nasip etsin
duygusallaştım bekleme süreci daha zormuş

çokkk sevindimm canımmm...RABBİM bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin inş....

canım ya çok sevindim inanki senin adına rabbimin mucizesi iste önce ağlattı sonra güldürdü inşallah bundan sonrada yüzün hep güler.

çokkk sağolasınn berenin annesi :) gerçekten rabbim nasipp etti şükürler olsunnn...sağlık sıhhat versin RABBİM....

Pozitif sonuc alan arkadaslar cok sevindim.Allah tamamina erdirsin.Saglikla mutlulukla kucaginiza alin insaallah...Bizler icinde dua edin lütfen...Kismetse Mayisda baslayacagiz..Darisi benim ve diger arkadaslarimin basina...

Canım inşallah sende güzel haberlerle dönersin :)

Canım ya, nasıl hoş bir sürpriz bu böyle, nasıl sevindim anlatamam. Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bak gördün mü, o kadar üzülmüştün, sonu ne kadar güzel oldu böyle. Hadi bakalım darısı bizim de başımıza. Ben başladım gene tedaviye. İlaç verdi önce cuma da iğnelere başlayacağım. Bilmiyorum ki, ben de sevinebilecek miyim dersin?

cnm çok tebrik ederim..
seninle tedavimiz 1-2gün arayla aynı gidiyordu ama.. ne yazik ki benim sonuç hüsran oldu.. =(
Dilerim bizim de yüzümüz birgün güler ..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkadaşım...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…