inş ilk denemde alırsın mutlu haberiEvet belirtilere takılmamak lazım ah bide bunu kendime anlatabilsem
Melek181 benim ilk deneme, ciddi bir sorun yoktu benım rahimde septum vardı 3-4 ay önce ameliyatla aldırmıştım
İnş. İlk denememde tutar, zaten ilk denemem olduğu için heycanlıyım.
Dilimden duayı düşürmemeye çalışıyorum soncta Rabbimin müsaadesiyle olucaktır
RABBİM ANNE OLMAK İSTEYENLERİN ÇABALARINI MUTLULUKLA SONUCLANDIRSIN
hoşgeldin.
transferini olmuşsun rabbim sana nur topları verir sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olurlar insallah
nasılsın bi derdin yok değil mi
soracağın bişi olursa seve seve yardımcı olurum.
arkadaşlar yine başka sorularla karşınızdayım :) gebelik testini hangi gün yaptırdıysanız kandaki değeriniz kaç çıkmıştı? yani 9. gün şu, yada 10. gün şu falan.
bir de elinde fazla crinone jeli olan varmı? benim az biraz daha kullanmam gerekli, malum bana doktor günde iki kere kullan dedi, yeni alsam hepsini kullanmayacam o yüzden okadar para vermiyim dedim. zaten bu işlere az para ödedik ya... acil cevap yazarsanız duacınız olurum, pazartesi jelim bitiyor..
elim varmıyo yazmaya çünkü söyledikçe daha çok üzülüyorum 9.haftaya girdiğimiz halde bebişimin kalp atışı hala duyulmadı
onu kaybediyorum 5 gün sonra cumartesi günü bebeğimi alacaklar doktor küçük bir ihtimal var dedi 5 güne kadar bi şey değişir mi zannetmiyorum değişmeyecekkendimi ayrılığa hazırlıyorum vee çok korkuyorumm allah bu yolda herkese kolaylık versin
canım merhaba öncelikle , benim test sonuçları 7 ci gün 44 ,9uncu gn 108 ,13üncü gün 664 çıktı dünde kese görmeye gittik iki bebişimde tutunmuşlar şükürler olsun ki ama doktorum bir tanesininn geç tutunmuş olabileceğini ilerleyen zamanda belki gelişim göstermeyebileceğini söyledi .. bende crinone jel 10 tane kadar var ..ama bu sana yetmez çünkü hamilelikten sonrada kullanıyorsun ,ben hala kullanıyorum bendeki onla eşdeğer fitilimi 3 ayda kullanıcam sanırım ,eğer istersen bende olanları yolarım cnm ama bence yendiden alman gerekicek bunuda söylemiş olayım ..eğer istersen mesajla adres bilgilerini yazarsan pazartesi yolayabilirim yada eşim erken gelirse bugün
Selam arkadaşlar dün transferim oldu istrahat ediyorum sürekli yatmıyorum,
Dünden belli birşeyler hissetmek istiyorum lakin birşey hiss etmiyorum ))))) Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün,
Ağrı sızı hiçbirşeyim yok olmasımı gerekiyo ????
Naturellll umarım pozitifi görürsün bizleride haberdar et, dualarım hepimize inş.
Allahıma Hamd olsun hiç bir sıkıntım yok, sabırla sonucu bekliyorum
tek sıkıntı her akşam progestan iğnesi kalcadan bebeğim tutunsunda bunada razıyım
belirti aramak istemiyorum ara ara elşmde olmadan bir bakıyorum kı belirti aramaktayım
dualarınızda eksis etmeyin ....
elim varmıyo yazmaya çünkü söyledikçe daha çok üzülüyorum 9.haftaya girdiğimiz halde bebişimin kalp atışı hala duyulmadı
onu kaybediyorum 5 gün sonra cumartesi günü bebeğimi alacaklar doktor küçük bir ihtimal var dedi 5 güne kadar bi şey değişir mi zannetmiyorum değişmeyecekkendimi ayrılığa hazırlıyorum vee çok korkuyorumm allah bu yolda herkese kolaylık versin
Onu kaybediyorum 5 gün sonra cumartesi günü bebeğimi alacaklar doktor küçük bir ihtimal var dedi 5 güne kadar bi şey değişir mi zannetmiyorum değişmeyecekKendimi ayrılığa hazırlıyorum vee çok korkuyorumm allah bu yolda herkese kolaylık versin
cnm biz almıstık ve hiç kullanmadım..cünkü bir öncekinde kullandığımda bana bska yönden zararı olmusdu..herkesed olmayabiliyo..smdi yine ondan yazdığı için dr um, kullanmak istemediğim dr uma belirttim..ve O da bana bska birsey vermisti onun yerine..
ama bgün pzrtesi de sana nasıl ulastırabilirm ki :26:
umudum şimdilik karşılandı benim bu ihtiyacım. Allah razı olsun iki arkadaş azar azar gönderdiler, bugün ulaşır elime. yetmezse isterim yine sağol varol tatlımm
canım çok güzel.Allah ikisini de sana bağışlasın.darısı bizim başımıza olsun..
canım hadi hayırlı olsun.iğneden başka hap falan vermişlermiydi sana bana iğne yerine jel verdiler birde 2 tane antibiyotik ecoprin ve estrafem ...kaç yumurta gelişmiş sende.
benimde dün yapıldı yumurta toplama..8 tane yumurta toplanmış 4 ü boşçıkmış. kalanlar için de bugün aryacaklar.inşallah çok güzel gelişirler...
Canım bişey sorcam.progestan iğnesi sıkıntı demişsin.iğneyi yapmakmı zor.yoksa acıyomukendinmi vuruyosun hastanedemi?çok soru sordum kusura bakma cnım bende bu yollardan gecicem merak ediyorum
canım inş. güzel haberlerini alırsın gönlünüde ferah tut Rabbim cabalarımızı boşa cıkarmaz inş.
transfer sonra kullandıklarımı yazayım, Progestan iğne, Coraspin, crinone jel, estrofem, decavit vitamin
bendende 6 yumurta toplanmıştı 5 adet döllenmişti 2 adet transfer edildi 1 adet dondurulucak yani geriye 1 adet kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?