şubat ta tüp bebek:)

inş ilk denemde alırsın mutlu haberi

hoşgeldin.

transferini olmuşsun rabbim sana nur topları verir sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olurlar insallah

nasılsın bi derdin yok değil mi

soracağın bişi olursa seve seve yardımcı olurum.

Allahıma Hamd olsun hiç bir sıkıntım yok, sabırla sonucu bekliyorum
tek sıkıntı her akşam progestan iğnesi kalcadan bebeğim tutunsunda bunada razıyım
belirti aramak istemiyorum ara ara elşmde olmadan bir bakıyorum kı belirti aramaktayım
dualarınızda eksis etmeyin ....

elim varmıyo yazmaya çünkü söyledikçe daha çok üzülüyorum 9.haftaya girdiğimiz halde bebişimin kalp atışı hala duyulmadı
onu kaybediyorum 5 gün sonra cumartesi günü bebeğimi alacaklar doktor küçük bir ihtimal var dedi 5 güne kadar bi şey değişir mi zannetmiyorum değişmeyecek kendimi ayrılığa hazırlıyorum vee çok korkuyorumm allah bu yolda herkese kolaylık versin

cnm biz almıstık ve hiç kullanmadım..cünkü bir öncekinde kullandığımda bana bska yönden zararı olmusdu..herkesed olmayabiliyo..smdi yine ondan yazdığı için dr um, kullanmak istemediğim dr uma belirttim..ve O da bana bska birsey vermisti onun yerine..
ama bgün pzrtesi de sana nasıl ulastırabilirm ki :26:

cnm Rabbim yardımcın olsun..

canım çok güzel.Allah ikisini de sana bağışlasın.darısı bizim başımıza olsun..

canım hadi hayırlı olsun.iğneden başka hap falan vermişlermiydi sana bana iğne yerine jel verdiler birde 2 tane antibiyotik ecoprin ve estrafem ...kaç yumurta gelişmiş sende.
benimde dün yapıldı yumurta toplama..8 tane yumurta toplanmış 4 ü boşçıkmış. kalanlar için de bugün aryacaklar.inşallah çok güzel gelişirler...

Canım bişey sorcam.progestan iğnesi sıkıntı demişsin.iğneyi yapmakmı zor.yoksa acıyomukendinmi vuruyosun hastanedemi?çok soru sordum kusura bakma cnım bende bu yollardan gecicem merak ediyorum

Canım yaşadığın bu duyguları bende kasım ayında yaşadım maalesef...çok zor allah sabrını veriyor canım...benimde ilk tüp bebek denemedi,tutmuştu hatta kalp atışını duymuştk ancak olmadı büyümedi ve aynı 8 haftalık kürtaj oldum mecburen...tabiiki zor ama şöyle düşününce insan rahatlıyor..demekki bebek sağlıksızmış ve ilerde daha büyük sorunlar olacakmışki büyümemiş...kromozom bozuklukları yaşamla bağdaşmıyor mesela..neyse yüce rabbim sabrını veriyor..hiç korkma artık kürtajda kolar yarım saatlik iş..sonrasında kendini topla ve umudunu asla kaybetme lütfen...inanki bunu sadece sen yada ben değil çoğu kadın yaşıyor...allah güç kuvvet versin canım...

canım rabbim yardımcın olsun.allahım kimseyi böyle acılarla sınamasın inşallah sanada dayanma gücü versin

umudum şimdilik karşılandı benim bu ihtiyacım. Allah razı olsun iki arkadaş azar azar gönderdiler, bugün ulaşır elime. yetmezse isterim yine sağol varol tatlımm

canım hergün saatlerce elini karnına koy ve saatlerce YA ŞAFİ YA ALLAH de. Rabbimin mucizelerini öyle çok duymuş görmüşüzki. Fetih suresi oku hergün cumartesiye kadar. ve kendini teslim et, göreceksin mucizen gerçekleşecek Allahın izniyle...

gerçektennn çokkk üzgünümm şuann...ama umudunu hiççç ama hiççç kaybetmeeee...korkmaaa olurr mu...sana söyleyecek hiçbir sözz bulamıyorummm kiii...kırıp incitmekten korkuyorummm...SADECE RABBİME SIĞIN...ÇOKK ÇOKK DUACINIMMM...

Allahtan ümit kesilmez sen duanı etmeye devam et.

Rabbim hayırlısını versin sana içini ferah tutu unutma Rabbim "OL" derse olur daha da ötesi yok

eğerki rabbim senden ayrılmasını uygun gördüyse vardır bi bildiği de

Bol Bol dua et

senin için rabbim hayırlısını versin diye dua edeceğim.

sıkma canını bebeğide strese sokma

Allah sabırlar versin dayanma gücü versin.bizler bebeğimiz göbeğimizde olsun diye uğraşıyoruz sen bebeğim benimle kalsın yaşasın diye.eminim şuan senin durumun daha zor.ama inş rabbim bi mucize verir sana.arkadaşlarında dediği gibi artık ypacağın tek şey allaha sığınmak dua et inş geri cevirmez seni.

umudum şimdilik karşılandı benim bu ihtiyacım. Allah razı olsun iki arkadaş azar azar gönderdiler, bugün ulaşır elime. yetmezse isterim yine sağol varol tatlımm

anladım cnm.. hani zaten kullanmayacam.. lazım olduğu zaman önceden iste ki, istedğin zaman elinde olabilsin..

canım inş. güzel haberlerini alırsın gönlünüde ferah tut Rabbim cabalarımızı boşa cıkarmaz inş.
transfer sonra kullandıklarımı yazayım, Progestan iğne, Coraspin, crinone jel, estrofem, decavit vitamin
bendende 6 yumurta toplanmıştı 5 adet döllenmişti 2 adet transfer edildi 1 adet dondurulucak yani geriye 1 adet kaldı

Son düzenleme:
Canım bişey sorcam.progestan iğnesi sıkıntı demişsin.iğneyi yapmakmı zor.yoksa acıyomukendinmi vuruyosun hastanedemi?çok soru sordum kusura bakma cnım bende bu yollardan gecicem merak ediyorum

Tedavin hayırlı olsun Canım tabikide birbirime sorular sorup bu süreci en güzel ve stressiz atlatıcaz, iğneler iğne olduğu için sıkıntı :))))) kalcadan yaptırıyorum hergün 1 adet
transfer sonra kullandıklarımı yazayım, Progestan iğne, Coraspin, crinone jel, estrofem, decavit vitamin
Rabbim burdakı arkadaşlarımın hepsine pozitif görmeyi sağlıklı sihattli evlatlar nasip etsin içindede bana

melek_1984 sen hamişsin .. yeni görüyorum.. nasıl oldu tedavi mi yoksa kendiğilinden mi :26:

bizim 4. tüp yine olmadı.. transferim bile olmadı .. bgün sonuç öğrenme günümdü, ama adetim 2gün önceden geldi. onca üzüntüy, onca ağlamaya

sm34 senle aynı ilaçları kullanmışız kuzum. halen kullanıyorum ben coraspirin jel ve estrofemi. ve folik asiti. ben bugün en geç yarın sonucu alıcam, belki işe de başlıycam. normalde transfer günüm 30 mart, test tarihim de 12 nisan idi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…