şubat ta tüp bebek:)

hayirli ugurlu olsun ne güzel bir haber paylastin. Yüce Rabbim katlana katlana giden degerler ve sorunsuz bir hamilelik bahsetsin insallah. kac cikti degerin bu arada?

canım çok sevindim hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına inşallah.sıra sm4 sende senden güzel haberler duyarız inşallah.

canım çok sevindim hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına inşallah.sıra sm4 sende senden güzel haberler duyarız inşallah.

selam arkadaşlar evet sıra bende, bekleme sürecindenmidir bilmiyorum ilk denemem de bana da kısmet olucakmı diye düşünmeye başladım tüp bebeğin en zor kısmı bekleme süreciymiş,
Allahın takdiri diyorum olursa olur olmassa olmaz yola devam ederim diyorum olmasını çok istiyorum okadar değişik duygular içerisindeyimki anlatamam yılların özlemi ilk denemede dinmeye başlarmiki diyorum çok zor beklemek
içimdeki ses bazen tutmuştur diyor bazende yok tutmamiştir çok karışık duygular içindeyim dualarınızı eksik etmeyin inanin hepinize bol bol dua ediyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün elimde değil üzügünüm neden böyleyim bilmiyorum

olurrr kuzumm olurrr...ben çok inanıyorum SEVİNECEKSİNNN...BURADAN KONUŞUCAZZZ HEPİMİZİN MUCİZELERİNİ BAK GÖRECEKSİNİZZ RABBİMİN İZNİYLE...HEM DE PEŞ PEŞE ŞOKA GİRİCEZZ HEPİMİZ...BEN HİSSEDİYORUMMM RABBİMİN İZNİYLEE MELEK 181 UMUT 81 HOPE 73... BAK GÖRECEKSİNİZ... BU ARADA GÜZELL ALFABEMM GÜZEL DUALARIN SÖZLERİN İÇİNN SAĞOLASINNN...BU KEZZ OLACAKKK İNŞ...UMUDUNU KAYBETMEE...

Son düzenleme:

izmir ege üniversitesinde canım. özel değildi. Allahım sana da nasip etsin...

Allah razı olsun canım. senden de bekliyorum bak güzel haberler. hep yanındayım. 11. gün değerim 160 idi...

hep pozitif hep pozitif canım. sende problem varmıydı hatrlamıyorum. neden ilk denemede olmasın, bak kaç örneği var. bu işlerde genellemeler falan fasa fiso. nasipse OLACAKKK. ama cidden aklına hep oldu diye getir, hamileliğini hayal et.

hayirli ugurlu olsun ne güzel bir haber paylastin. Yüce Rabbim katlana katlana giden degerler ve sorunsuz bir hamilelik bahsetsin insallah. kac cikti degerin bu arada?

ne güzel dua ettin canım.. Allah razı olsun canım. inşalah inşallah inşallah...

Evet nasipse OLACAKKK ilk denemem eşimdede bende sorun yoktu benim rahimde septum vardı ameliyatla aldırmıştım yanı tüp bebek için hazırdım hatta dr. bana 6 içinde normal yollada hamile kalabilirsin demişti ben bekleyemedim eşim il dışına cıkıp geliyor boşa zaman harcamayayım diye heme tüp bebeğe karar verdim.
Allahım ol dediyse olucaktır Takdiri ilahi

canım nerelerdesin.nasıl gidyor çalışıyormuydun.rapor almaya gerek var mı diye soracaktım.
sen.beklemek çok zor allahım sabır ver neolur.

canım nerelerdesin.nasıl gidyor çalışıyormuydun.rapor almaya gerek var mı diye soracaktım.
sen.beklemek çok zor allahım sabır ver neolur.

canım çalışmıyorum evdeyim, çalışan arkadaşlar ilk hafta rapor alıp sonra çalışmaya başlıyorlar ağır iş yapmamaya çalışıyorlar
beklemek gercekten çok ama çok zor günler gecmiyor sayıyorum sayıyorum hala transferin 6. günündeyim rabbim emeklerimizide bekleyişlerimize boşa cıkrmaz inş.
senin transfer oldumu ?????

daha olmadı bekliyorum..p.tesi opu oldu hala beklemedeyim.bugün aradılar yarın çağıracaklar büyük ihtimalle..bu durumda opu gününü sayarsak 6. gün oluyor.çok heyecanlıyım nasıl olacak diye..bu serücin bütün kısımları sabır gerektiriyor.

amin inşallah.bende buraya hamileyyiimm diye yazmak istiyorum hem de çok...Allah hepmize nasip etsin.
canım sizin sorun neydi nerde yaptın tüp bebeği.nelere dikkat ettin.

Amin canım inşallah. canım bende sorun yoktu hamd olsun, eşim iki yıl önce lösemi tedavisi geçirdi, biz dondurulmuş spermleri kullandık. ben izmirdeyim, izmiri pek sevmesem de hastanemi seviyorum, Ege Üniversitesi. hem eşim burda şifa buldu hem benim bebek olayı.
piedra en çok neye dikkat ettim biliyormusun, ben en çok ibadetlerime ve dualarıma dikkat ettim. gerçekten. bak ben izmirde yalnız sayılırım, benim ailem boluda, ben öğretmenim, tamamen Rabbim eşim ve ben vardık. yumurta toplamanın gecesinde ettiğim dualar okuduğum kuranları bir ben bilirim bir Allah. sonra hem transfere hem yumurta toplamaya abdestli girmek nasip oldu, ki bence çok önemliydi.genel anestezi istemedim ve hiç ağrı hisstemedim yeminle.iki operasyon sırasında hep kelimei tevhid ve YA ŞAfi YA Allah çektim.transferden sonra 10 günlük kurul raporu aldım. sonrasına bakarız dedim, duruma göre aile hekimimden alırım dedim. üç gün falan hep yattım diyebilirim. ananas yedim kalınca bir dilim. hergün halen daha yasini şerif, Fetih ve Meryem surelerini okudum.transferin 11. günü gebelik sonucumu aldıktan hemen sonraki gün okuluma başladım. şimdi iki gündür gidip geliyorum. bağırmamaya, yorulmamaya, ağır kaldırmamaya çalışıyorum.canım ben de bişey biliyor sayılmam aslında. aklıma ne mantıklı geliyorsa onları uyguluyorum genelde. mesela hacıdan helen hurmalar vardı, onlardan günde üç tane falan yiyorum. mesela yine transfer günü hani mesaneniz dolsun diyorlar ya o zaman da zemzem içmiştim bolca:) valla daha ne anlatıyım benim yaptıklarım bunlar... şuan 13. günümdeyim transferin.

amin inşallah.bende buraya hamileyyiimm diye yazmak istiyorum hem de çok...Allah hepmize nasip etsin.
canım sizin sorun neydi nerde yaptın tüp bebeği.nelere dikkat ettin.

canım şunları da ekliyim aklımdayken. şuan hangi aşamadasın bilmiyoum ama ben yumurta toplamaya iki gün kala çok su içmeye başlamıştım birinn tavsiyesiyle. yani eğer yumurta büyütme iğnelerine başlamadıysan başladığında yaklaşık 2-2buçuk lt, ama yumurta toplandıktan sonra 3,5-4lt su iç. ben 4lt sadece su içiyordum, ki halen içiyorum, diğer sıvılarda cabasıydı. çünkü biliyorsundur ohs sendromu olayı falan var, o olmasa bile ok şişlik çok gerginlik oluyor tek çaresi çok sıvı.
bir de eşimin dondurulmuş spermdi ama sayı 3-5 milyon, hareketlilik ise %4-%2 idi. yani bunlarda oldukça düşüktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…