ahh keske öyle bisey yapsa.. bunca canımın yanmasına Rabbim izin verse keskee , keskeeeişte yine ağlıyorummm, yine geldiler bana
canim benim biliyorum cok zor ama lütfen kendini bu kadar kahretme isyan etme. üzüleceksin tabii ki tas kalpli degiliz sonucta. ama bir gün meleklerimiz bize de gelecek yüzümüzü aydinlatacak bütün hayatimizda günes gibi parlayacak. anne oacagin günler cok uzak degil birtanem.
Hamdü Sena olsun Yaradanım bana nasip etti dostlar. darısı sizlerin başına. sm34 sende sıra. umut81 dualarımdasın. dilekcim ipekcim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün. ve diğer dostlar Allah aldığınız alacağınız sonuçlarla huzurunuza huzur, bereketinize bereket, maneviyatınıza maneviyat katsın inşallah..
Hamdü Sena olsun Yaradanım bana nasip etti dostlar. darısı sizlerin başına. sm34 sende sıra. umut81 dualarımdasın. dilekcim ipekcim Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün. ve diğer dostlar Allah aldığınız alacağınız sonuçlarla huzurunuza huzur, bereketinize bereket, maneviyatınıza maneviyat katsın inşallah..
canım çok sevindim hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına inşallah.sıra sm4 sende senden güzel haberler duyarız inşallah.
Canım ya, nasıl hoş bir sürpriz bu böyle, nasıl sevindim anlatamam. Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bak gördün mü, o kadar üzülmüştün, sonu ne kadar güzel oldu böyle. Hadi bakalım darısı bizim de başımıza. Ben başladım gene tedaviye. İlaç verdi önce cuma da iğnelere başlayacağım. Bilmiyorum ki, ben de sevinebilecek miyim dersin?
ayyy canım çok sevindim demek seninde pozitifböyle pozitif sonuçları okuyunca banada umut oluyorsunuz.hemencik başlamak istiyorum tüp bebeğe.rabbim hayırlısı ile bana ve bütün bebek isteyen arkadaşlarımada hayırlısı ile nasip eder.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.nerede yaptırdın canım ?
canım burdanda tebrik etmek istedim rabbim kucagına almayıda nasip etsin:))
canım çook tebrik ederimallahım kucağına aldığın günüde göstersin inş..darısı başımıza olsun artık tüm isteyenlere
Canımmmmmm şuan ağlıyorum okadar sevindimki Rabbim bana da nasip edecekmi nekadar sevindim anlatamam naturelll gözyaşlarıma engel olamadım olamıyorum inşallah Rabbim bana da nasip ederde bende sizlere güzel haber veririm
değerin kac ???? seninde ilk denemendi galiba yanlış hatırlamıyorsam....
Allah sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına almayı ve doya doya koklamayı nasip etsin
duygusallaştım bekleme süreci daha zormuş
selam arkadaşlar evet sıra bende, bekleme sürecindenmidir bilmiyorum ilk denemem de bana da kısmet olucakmı diye düşünmeye başladım tüp bebeğin en zor kısmı bekleme süreciymiş,
Allahın takdiri diyorum olursa olur olmassa olmaz yola devam ederim diyorum olmasını çok istiyorum okadar değişik duygular içerisindeyimki anlatamam yılların özlemi ilk denemede dinmeye başlarmiki diyorum çok zor beklemek
içimdeki ses bazen tutmuştur diyor bazende yok tutmamiştir çok karışık duygular içindeyim dualarınızı eksik etmeyin inanin hepinize bol bol dua ediyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün elimde değil üzügünüm neden böyleyim bilmiyorum
canım çok sevindim hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına inşallah.sıra sm4 sende senden güzel haberler duyarız inşallah.
hayirli ugurlu olsun ne güzel bir haber paylastin. Yüce Rabbim katlana katlana giden degerler ve sorunsuz bir hamilelik bahsetsin insallah. kac cikti degerin bu arada?
hep pozitif hep pozitif canım. sende problem varmıydı hatrlamıyorum. neden ilk denemede olmasın, bak kaç örneği var. bu işlerde genellemeler falan fasa fiso. nasipse OLACAKKK. ama cidden aklına hep oldu diye getir, hamileliğini hayal et.
Allah razı olsun piedra. Rabbim senin de muradını versin..
canım nerelerdesin.nasıl gidyor çalışıyormuydun.rapor almaya gerek var mı diye soracaktım.
sen.beklemek çok zor allahım sabır ver neolur.
canım çalışmıyorum evdeyim, çalışan arkadaşlar ilk hafta rapor alıp sonra çalışmaya başlıyorlar ağır iş yapmamaya çalışıyorlar
beklemek gercekten çok ama çok zor günler gecmiyor sayıyorum sayıyorum hala transferin 6. günündeyim rabbim emeklerimizide bekleyişlerimize boşa cıkrmaz inş.
senin transfer oldumu ?????
amin inşallah.bende buraya hamileyyiimm diye yazmak istiyorum hem de çok...Allah hepmize nasip etsin.
canım sizin sorun neydi nerde yaptın tüp bebeği.nelere dikkat ettin.
amin inşallah.bende buraya hamileyyiimm diye yazmak istiyorum hem de çok...Allah hepmize nasip etsin.
canım sizin sorun neydi nerde yaptın tüp bebeği.nelere dikkat ettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?