- 28 Aralık 2012
- 396
- 290
- 333
sm34 senle aynı ilaçları kullanmışız kuzum. halen kullanıyorum ben coraspirin jel ve estrofemi. ve folik asiti. ben bugün en geç yarın sonucu alıcam, belki işe de başlıycam. normalde transfer günüm 30 mart, test tarihim de 12 nisan idi..
naturelll canım Rabbim inş. güzel haber almayı nasip eder, folbiol da kullanıyorum ..
naturell canım belirti aramayayım diyorum ama elimde değil hiç ama hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiçbirşeyim yok nasıl bir sonucum olacağını düşünmek beni şimdiden hem üzüyor hem heycanlandırıyor belirti olmalımı olmamalımı gerci herkestete bir olmuyo kimi ağrılı geciriyor sonuc pozitif oluyo kimi ağrısı geciriyor sonu pozitif oluyor Rabbim inş. güzel haber almamızı nasıp eder sana bir adetmi transfer edilmişti ??? benim sonucumda 18 nisan 2 adet transferim oldu ikizlere hamile kalırmıyımkı sürekli dua ediyorum ne garip bir bekleyiş sonu bilinmiyor
normalde transferim 30 mart demişsin nasıl anlamadım dahamı erken transfer edildi dahamı gec anlamadım canım??? ve belirtilerin varmı