• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

sm34 senle aynı ilaçları kullanmışız kuzum. halen kullanıyorum ben coraspirin jel ve estrofemi. ve folik asiti. ben bugün en geç yarın sonucu alıcam, belki işe de başlıycam. normalde transfer günüm 30 mart, test tarihim de 12 nisan idi..

naturelll canım Rabbim inş. güzel haber almayı nasip eder, folbiol da kullanıyorum ..
naturell canım belirti aramayayım diyorum ama elimde değil hiç ama hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiçbirşeyim yok nasıl bir sonucum olacağını düşünmek beni şimdiden hem üzüyor hem heycanlandırıyor belirti olmalımı olmamalımı gerci herkestete bir olmuyo kimi ağrılı geciriyor sonuc pozitif oluyo kimi ağrısı geciriyor sonu pozitif oluyor Rabbim inş. güzel haber almamızı nasıp eder sana bir adetmi transfer edilmişti ??? benim sonucumda 18 nisan 2 adet transferim oldu ikizlere hamile kalırmıyımkı sürekli dua ediyorum ne garip bir bekleyiş sonu bilinmiyor
normalde transferim 30 mart demişsin nasıl anlamadım dahamı erken transfer edildi dahamı gec anlamadım canım??? ve belirtilerin varmı

Tedavin hayırlı olsun Canım tabikide birbirime sorular sorup bu süreci en güzel ve stressiz atlatıcaz, iğneler iğne olduğu için sıkıntı :))))) kalcadan yaptırıyorum hergün 1 adet
transfer sonra kullandıklarımı yazayım, Progestan iğne, Coraspin, crinone jel, estrofem, decavit vitamin
Rabbim burdakı arkadaşlarımın hepsine pozitif görmeyi sağlıklı sihattli evlatlar nasip etsin içindede bana

Anladım canım.daha başlamadım yarın kontrolum var kistin dırumuna göre adetimle başlayacaz tedaviye.o zaman sorularımı yağdırırım:)

melek_1984 sen hamişsin .. yeni görüyorum.. nasıl oldu tedavi mi yoksa kendiğilinden mi :26:

bizim 4. tüp yine olmadı.. transferim bile olmadı .. :50::50:bgün sonuç öğrenme günümdü, ama adetim 2gün önceden geldi. onca üzüntüy, onca ağlamaya :14:

canımüzme kendini beki de meleğin kendiliğinden gelir hiç beklenmedik anada.biliyorum bunu söylemek kolay.Allah sabır versin..

Anladım canım.daha başlamadım yarın kontrolum var kistin dırumuna göre adetimle başlayacaz tedaviye.o zaman sorularımı yağdırırım:)

inşallah kist mist kalmamıştır hayırlısıyla başlarsın.

canım inş. güzel haberlerini alırsın gönlünüde ferah tut Rabbim cabalarımızı boşa cıkarmaz inş.
transfer sonra kullandıklarımı yazayım, Progestan iğne, Coraspin, crinone jel, estrofem, decavit vitamin
bendende 6 yumurta toplanmıştı 5 adet döllenmişti 2 adet transfer edildi 1 adet dondurulucak yani geriye 1 adet kaldı

bana iğne vermedi.iğne ile jel aynı şey değil mi yoksa ben öyle biliyordum...canım kalan 1 taneyi dondurdun mu onun için ücret istediler mi.
transferden sonra nelere dikkat ettin.doktor bana bol bol protein tüket dedi...

bana iğne vermedi.iğne ile jel aynı şey değil mi yoksa ben öyle biliyordum...canım kalan 1 taneyi dondurdun mu onun için ücret istediler mi.
transferden sonra nelere dikkat ettin.doktor bana bol bol protein tüket dedi...

Bana iğnede verdi jelde bende beklemiyorum ama verdi :))) dondurulmuş için daha gidip görüşemedim eşim il dışına cıktı eşim gelsin gitmeyi düşünüyrum lakin hamile kalırsam belki dondurtturmam bakalım kısmetimde ne var inan bilmiyorum ,
beslenmeye gelince bana protein ağırlıklı beslenin dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum
transfer sonrası kesinlikle sürekli yatmadım çoğu arkadaşlarda öle demişti zaten, hatta ben hemşireye sordum namaz kılabilirmiyim eğilip kalkıyorum sakıncası olurmu diye olmaz namazını kılabılırsınız dedi yani transfer gününden bügüne rahat rahat abdest alıp namazımı da kılıyorum Rabbim ol dedikten sonra olacaktır tedbir için ani hareketlerden kacınıyorumev işi yapmıyorum yemeklerimi yapmaya başladım Allah yar ve yardımcımız olsun....

melek_1984 sen hamişsin .. yeni görüyorum.. nasıl oldu tedavi mi yoksa kendiğilinden mi :26:

bizim 4. tüp yine olmadı.. transferim bile olmadı .. :50::50:bgün sonuç öğrenme günümdü, ama adetim 2gün önceden geldi. onca üzüntüy, onca ağlamaya :14:

canım benimm ben hep takip ettim seni biliyorum canım benimm :14: ama bir türlü elim bişeylr yazmaya gitmedi... :50: çok üzüldümm gerçekten... benim bebişimm sürpriz yaptııı bize...ağlama nolurrr ben sana mesaj attımm ... duacınım canım tüm kalbimlee duacınımm...

Son düzenleme:
canım benimm ben hep takip ettim seni biliyorum canım benimm :14: ama bir türlü elim bişeylr yazmaya gitmedi... :50: çok üzüldümm gerçekten... benim bebişimm sürpriz yaptııı bize...ağlama nolurrr ben sana mesaj attımm ... duacınım canım tüm kalbimlee duacınımm...

Meleeeeeek!

Nasil guzel bir haberdir bu. Nasil harika bir surpriz.

Masallah masallah. Sonu da saglikla gelsin. Coooook sevindimve sasirdim :)

Meleeeeeek!

Nasil guzel bir haberdir bu. Nasil harika bir surpriz.

Masallah masallah. Sonu da saglikla gelsin. Coooook sevindimve sasirdim :)

sormaa kuzumm biz de çokk şaşırdık...İNŞ.. CANIMM İNŞ.. SAĞLIKLA KUCAĞIMA DA ALIRIM HEPİMİZ ALIRIZ RABBİMİN İZNİYLE...HALA İNANAMIYORUMM HAMİLE OLDUĞUMMA KORKUYORUMM HALA ÇOKK...PIT PITLARI DUYSAM DA KUCAĞIMA ALIP KOKUSUNU İÇİME ÇEKMEDEN DE RAHATLIYAMIYCAM...SAĞOLASINN CANIMM DUA ET BENİM İÇİN BİZİMM İÇİNN...DUAYLA...PITIRCIĞINA...

Son düzenleme:
sormaa kuzumm biz de çokk şaşırdık...İNŞ.. CANIMM İNŞ.. SAĞLIKLA KUCAĞIMA DA ALIRIM HEPİMİZ ALIRIZ RABBİMİN İZNİYLE...HALA İNANAMIYORUMM HAMİLE OLDUĞUMMA KORKUYORUMM HALA ÇOKK...PIT PITLARI DUYSAM DA KUCAĞIMA ALIP KOKUSUNU İÇİME ÇEKMEDEN DE RAHATLIYAMIYCAM...SAĞOLASINN CANIMM DUA ET BENİM İÇİN BİZİMM İÇİNN...DUAYLA...PITIRCIĞINA...

Tebrk ederim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve koklamayı nasip etsin.
tüp bebekmi normal anlayamadım ???

Tebrk ederim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve koklamayı nasip etsin.
tüp bebekmi normal anlayamadım ???

sağolasınn canımmm....senin de güzel haberlerini alırız inş...transferin yeni olmuştu sanırım...ben hiç tüp bebek denemedimm canım...14 şubatta aşılama yapıldı...28 şubatta kan değerim 25.03 dü...iki gün sonra değerim düştü 10.31 e kimyasal bir gebelik yaşadım...3 martta da regl oldum zaten bir gün sonra.....çokk üzülmüştümm...ikinci deneme içinn aşılamamı olmalı tüp bebek mi diye düşünüyorduk doktorum aşılama demişti ama istersennn tüp bebek de yapabiliriz demişti....ay konusundada kararsızdık mayıs mı olsun haziranmı diye düşünürken..adet olmadımm 1-2 gün geçti tabi hemen tast yaptımm umutsuzdumda çok ağrımm vardı çünkü...adet olucak gibiydim...sonuç da negatifti zaten...4 gün geçmişdi hala regl olmamıştımm test yaptımmm çift çizgi...şoka grdimm resmennn...inanamadımm sabaha kadar uyuyamadımmm sonra kan testi yaptırdık...644.02 çıktı değerim....hala da çok inanamıyorum hamilee olduğuma :) ÖZETLE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİMMM ERKENDEN TEST YAPMAYINNN CANINIZI BOŞU BOŞUNA SIKMAYIN...BEKLEMEK DAHA GÜZELLL SONUÇ NEGATİF OALBİLECEĞİ GİBİ POZİTİFTE OLABİLİR...ASLA AMA ASLA UMUDUNUZU KAYBETMEYİN ASLA...RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLERR HİÇÇ UNUTMAYIN...VEE NASIL OLURSA OLSUN TÜP BEBEK AŞILAMA YA DA KENDİLİĞİNDEN RABBİM NASIL NASİP EDERSE O ŞEKİLDE GELSİNN BEBİŞLERİNİZ...HİÇÇÇ CANINIZI SIKMAYINN...BUNLARI SÖYLEMEK ŞİMDİ KOLAY TABİ DİYEBİLİRSİNİZ BANA ANLARIMM SİZİİ...BEN DE HİÇÇ KOLAY ŞEYLER YAŞAMADIMM KENDİMCE AĞIRDI YÜKLERİM...AMA SONUÇÇ GÜZEL OLACAKK BEN ÇOKK İNANIYORUMM SİZİN İÇİN...HİSSEDİYORUMMM KIZCELERR...HEP DUA EDİYORUMM HER AN...HAYATTA HİÇBİRŞEY İMKANSIZZ DEĞİLDİRRR RABBİMİN İZNİYLE...DUAYLAAA...

sağolasınn canımmm....senin de güzel haberlerini alırız inş...transferin yeni olmuştu sanırım...ben hiç tüp bebek denemedimm canım...14 şubatta aşılama yapıldı...28 şubatta kan değerim 25.03 dü...iki gün sonra değerim düştü 10.31 e kimyasal bir gebelik yaşadım...3 martta da regl oldum zaten bir gün sonra.....çokk üzülmüştümm...ikinci deneme içinn aşılamamı olmalı tüp bebek mi diye düşünüyorduk doktorum aşılama demişti ama istersennn tüp bebek de yapabiliriz demişti....ay konusundada kararsızdık mayıs mı olsun haziranmı diye düşünürken..adet olmadımm 1-2 gün geçti tabi hemen tast yaptımm umutsuzdumda çok ağrımm vardı çünkü...adet olucak gibiydim...sonuç da negatifti zaten...4 gün geçmişdi hala regl olmamıştımm test yaptımmm çift çizgi...şoka grdimm resmennn...inanamadımm sabaha kadar uyuyamadımmm sonra kan testi yaptırdık...644.02 çıktı değerim....hala da çok inanamıyorum hamilee olduğuma :) ÖZETLE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİMMM ERKENDEN TEST YAPMAYINNN CANINIZI BOŞU BOŞUNA SIKMAYIN...BEKLEMEK DAHA GÜZELLL SONUÇ NEGATİF OALBİLECEĞİ GİBİ POZİTİFTE OLABİLİR...ASLA AMA ASLA UMUDUNUZU KAYBETMEYİN ASLA...RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLERR HİÇÇ UNUTMAYIN...VEE NASIL OLURSA OLSUN TÜP BEBEK AŞILAMA YA DA KENDİLİĞİNDEN RABBİM NASIL NASİP EDERSE O ŞEKİLDE GELSİNN BEBİŞLERİNİZ...HİÇÇÇ CANINIZI SIKMAYINN...BUNLARI SÖYLEMEK ŞİMDİ KOLAY TABİ DİYEBİLİRSİNİZ BANA ANLARIMM SİZİİ...BEN DE HİÇÇ KOLAY ŞEYLER YAŞAMADIMM KENDİMCE AĞIRDI YÜKLERİM...AMA SONUÇÇ GÜZEL OLACAKK BEN ÇOKK İNANIYORUMM SİZİN İÇİN...HİSSEDİYORUMMM KIZCELERR...HEP DUA EDİYORUMM HER AN...HAYATTA HİÇBİRŞEY İMKANSIZZ DEĞİLDİRRR RABBİMİN İZNİYLE...DUAYLAAA...

Nekadar güzel çok sevindim Allahın işlerine akıl sır ermez muhakkak vardır bir bildiği bizler sabırsızız, evet bende transferimin 4. günündeyim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
herkesin kendice üzüntülü hikayeleri vardır muhakkak lakin sonuc pozitif olunca tüm sıkıntılar unutulur sabırla yola devam Allah hepimizin yüzünü güldürsün
senin adına çok sevindim gercekten beklemediğin anda bebeğin sana gelmiş bile Rabbim kucağına alıp koklamayıda nasip etsin inş.

naturelll canım Rabbim inş. güzel haber almayı nasip eder, folbiol da kullanıyorum ..
naturell canım belirti aramayayım diyorum ama elimde değil hiç ama hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiçbirşeyim yok nasıl bir sonucum olacağını düşünmek beni şimdiden hem üzüyor hem heycanlandırıyor belirti olmalımı olmamalımı gerci herkestete bir olmuyo kimi ağrılı geciriyor sonuc pozitif oluyo kimi ağrısı geciriyor sonu pozitif oluyor Rabbim inş. güzel haber almamızı nasıp eder sana bir adetmi transfer edilmişti ??? benim sonucumda 18 nisan 2 adet transferim oldu ikizlere hamile kalırmıyımkı sürekli dua ediyorum ne garip bir bekleyiş sonu bilinmiyor
normalde transferim 30 mart demişsin nasıl anlamadım dahamı erken transfer edildi dahamı gec anlamadım canım??? ve belirtilerin varmı

yani benim ikinci gün embriyo kondu 30 martta. ve gebelik testin egel dedikleri gün bu guma yani 12 nisan idi. ben iki gün önce gidiyorum, biraz da işe başlayabilmek için. sanıyorum bu gün artık iyi kötü bir haberle kesin dönerim, bugün netleşir artık. birazdan çıkıyorum... ben bişey söyliyimmi inanki hiç belirti aramadım, gerçekten bak, aklıma bile gelmiyor bu süreçte belirti aramak. çünkü saçma geliyo canım. bebekle ne ilgisi olabilir şuanki belirtilerin, cidden hurafe onlar, aldırma kimseye. valla alakası yok. benim şimdiye kadar vajinama hiç bu kadar aletler girip oynanmadı, bu kadar ilaç üstüste içmedim elbetteki buna bağlı ağrı gibi bişeylerim olacak. ha ağrım olmuyormu bunu da sabah akşam ettiğim dualara, fazla kendimi dinlememeye ve kuvvetli bünyeme bağlarım...

elim varmıyo yazmaya çünkü söyledikçe daha çok üzülüyorum 9.haftaya girdiğimiz halde bebişimin kalp atışı hala duyulmadı :43: :43:
onu kaybediyorum 5 gün sonra cumartesi günü bebeğimi alacaklar doktor küçük bir ihtimal var dedi 5 güne kadar bi şey değişir mi zannetmiyorum değişmeyecek :43::43: kendimi ayrılığa hazırlıyorum vee çok korkuyorumm allah bu yolda herkese kolaylık versin

seybil lütfen umudunu kesme. doktor azda bir umut var dediyse sende inan bebisine. Yüce Rabbimin taktiri o yeter ki ol desin. insallah güzel haberlerini paylasirsin bizimle. aksi olursa da üzüntünü hep beraber yasariz sana elimizden geldigince destek olmaya calisiriz. gönlünü ferah tutmaya calis bebisini Allaha emanet et. hayirlisiysa olacaktir.

melegim okuyunca inanamadim birkac kere arka arkaya okudum. ne kutlu ne murlu bir haber paylastin bizimle. gördün mü iste olacaksa olur. demedim mi ben sana. beraber agladik üzüldük beraber. sen haftalarca kendine gelemedin bak nasil da geldi mucizen sana. hem de kendiliginden. Yüce Rabbim nelere kadirsin. sen eylersen ancak güzel eylersin. cooooooooooook sevindim senin ve esinin adina. Yüce rabbim insallah bu güzelligi bize de nasip eyler.

biraz gizli gizli ögrenmis gibi olduk ama kusura bakma sözüm söz kizlar senin güzel haberin icin oynuyor. öpüyorum seni ve mucizeni :16:

Eki Görüntüle 681216

Allah bağışlasın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

çok sevindim çok mutlu oldum.

sğlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

yani benim ikinci gün embriyo kondu 30 martta. ve gebelik testin egel dedikleri gün bu guma yani 12 nisan idi. ben iki gün önce gidiyorum, biraz da işe başlayabilmek için. sanıyorum bu gün artık iyi kötü bir haberle kesin dönerim, bugün netleşir artık. birazdan çıkıyorum... ben bişey söyliyimmi inanki hiç belirti aramadım, gerçekten bak, aklıma bile gelmiyor bu süreçte belirti aramak. çünkü saçma geliyo canım. bebekle ne ilgisi olabilir şuanki belirtilerin, cidden hurafe onlar, aldırma kimseye. valla alakası yok. benim şimdiye kadar vajinama hiç bu kadar aletler girip oynanmadı, bu kadar ilaç üstüste içmedim elbetteki buna bağlı ağrı gibi bişeylerim olacak. ha ağrım olmuyormu bunu da sabah akşam ettiğim dualara, fazla kendimi dinlememeye ve kuvvetli bünyeme bağlarım...

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah yüreğimden istiyorum bunu.

melegim okuyunca inanamadim birkac kere arka arkaya okudum. ne kutlu ne murlu bir haber paylastin bizimle. gördün mü iste olacaksa olur. demedim mi ben sana. beraber agladik üzüldük beraber. sen haftalarca kendine gelemedin bak nasil da geldi mucizen sana. hem de kendiliginden. Yüce Rabbim nelere kadirsin. sen eylersen ancak güzel eylersin. cooooooooooook sevindim senin ve esinin adina. Yüce rabbim insallah bu güzelligi bize de nasip eyler.

biraz gizli gizli ögrenmis gibi olduk ama kusura bakma sözüm söz kizlar senin güzel haberin icin oynuyor. öpüyorum seni ve mucizeni :16:

Eki Görüntüle 681216

gizli gizli neden olsunnn cancaazım... BEN EMİNDİM MUTLAKA GÖRECEĞİNİZDEN VE BENİMLE BİRLİKTE ÜZÜLENN KIZCELERİN BANA DÖNECEĞİNDEN ÇOK MUTLU OLUYORUMM GERÇEKTEN...ben sadece biraz daha temkinli olmak istedim...şimdi kelimelerimi yanlış seçerek bu yolda benden daha fazla emek harcayıp üzülennn bebişlerini kaybedenn annişkoları kırıp incitmek istememm...çok sevinmek istemedimmm hala da çokk sevinemiyorum...aklımm dualarımmm hep anne olmak isteyen sizlerde...RABBİM şahidim olsun gece gündüz hep dua ediyorum...RABBİM SİZLERİ DE ANNELİK DUYGUSUYLA TAÇLANDIRSIN İNŞ....

Son düzenleme:
allah bağışlasın rabbim analı babalı büyütsün inşallah

çok sevindim çok mutlu oldum.

Sğlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

sağolasınn bilgecim...senin kuzucuğun da kocaman olmuşş..maşallah...rabbim sağlıkk sıhhat versin...ikinize de...

Çooook haklısın bende artık belirti aramıyorum bu sabah uyandım transfer
Olduğumu unutmuşum kısmetten ötesi olmuyor zaten, inş. Güzel haberle
Dönersin

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeişin.canım tam bir süpriz olmuş..
Allahım sen çok büyüksün.Allah ol dedikten sonra imkansız diye birşey yoktur..Allah kucağına almayı nasip etsin.bugünleri görmek bize de nasip olur inşallah.

Back