şubat ta tüp bebek:)

içini ferah tut duanı eksik etme
Allah hepimize hayırlı ağlıklı sıhatli cocuklar nasip etsin.

Rabbim ne eylerse güzel eyler.Vardır bi bildiği de.

iyi bak kendine soracağın bişi olursa ben yıne yardımcı olmaya calısırım

Canım bende tedaviye başlamadan önce çok stres yapacağımı düşünmüştüm hatta iğneleri kendim nasıl yaparım diye stres yapıyordum lakin dediğin gibi allah o gücü veriyo stres yok sadece yoğun heycan yaşıyorum iğnelerimide kendim yapıyorum..
gonal f iğnesi ve femara diye hap kullanıyorum ve yarın ilk köntrölüme gideceğim eksik testlerim vardı şimdi onları almaya gidiyorum bol bol heycali ve dua ediyorum hepimize inş. hayırlı haberler alırız, şimdilik cıkıyorum ...

Son düzenleme:
dün doktora gittik 2li tarama için ense kalınlığına bakıldı bebeğimin iyimiş sonuçta inş iyi çıkar
erkek olma olasılığı çok yüksekmiş :)heheh
rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin kader arkadaşlarım benim :)

canım benim çok sevindim seninn adına minnak oğluşunla sağlıklı uzun ömürler versin rabbim bbizlerede dua etmeyi unutma cuma test günüm benimde :)hayırlısı olur inşallah bugün test yapcaktım vazgectim en ufak bişeyde moralim bozulmasın diye cumayı bekleyeceğim zaten ne kaldı ki şunun şurasında oleeyyyyyy bana hamile kalcam inşallah bebişimin haberini ilk size vercem burdan :) canım yanlız bir sorum olcak ara ara mide bulantılarım ve kasık ağrılarım var sence bunlar normalmi daha hesaplamalarıma göre adetimede var eğer tutmama olasılığı varsa bile be göğüslerimin ucu aşırı hassas ama dolgunluk yok şu an için

Canım ne zaman test yapıcaksın çok merak ediyorum seni:)

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geberiyorum silikte olsa çift çizgii çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yapmıcaktım birden yapmak istedim ya inşallah test yanlış değildir

Son düzenleme:
cuma günü canım Allahın izniyle inşallah mutlu haberler verebilirim size ...biraz da olsun umut olurum inşallah ..ümitsizliğimin yerini yeniden umut ve heyecan kapladı bakalım sonuç ne olcak :)

Miamaya çok az kalmış hayırlı haber verirsin inşallah....

Süper haber inan çok sevindim ayyyyy bende heycanlandım banada umut oldu inş.

kan vermeye gitsem bakarlarmı acaba ya çok heyecan yaptım bu saatte kan alırlarmı ki ya gebericem meraktan ...

İnan bende çok merak ettim, gec saatte yaptıran arkadaşlar duydum ama tam olarak bende bilmiyorum yapılırmı yapılmaz mı
heycan ve mutluluğunu anlayabiliyorum Allah hep pozitif haberler almayı nasip etsin sana ve burdakı tüm arkadaşlara..

amin kuzum inşallah dualarım sizlerle inşallah rabbim hepimize gönlünden geçeni verir hep dua edicem sizlerede..bakarlar heralde diye düşünüyorum eşimi bekliyorum gelsinde gidelim diye :)

melek181 verdiğin cevaplara teşekkür ederim.. ege ünversitesinde yaptırıyorum, yaşım 28, bende bir problem yok, sorun eşimin 2 yıl önce lösemi tedavisi görüp dondurulmuş sperm kullanmamız. sizin hikaye nasıl ve hangi aşamadasınız?[/QUOTE]

geçmiş olsun canım ......
derdi veren allahımdermanında versin inş..
canım bende 29 yaşındayım benim eşimde sorun var 4 kez başarısız denememiz oldu
bende bundan 3.5 yıl önce 3. denememi ege üniversitesinde yaptırdım
özel hastamısın yoksa :26:

vay be demekki o kadar yumurtadan hemde ikinci günde 1 tane kalabiliyormuş. amaaaannn bazen çok karamsar bazen çok umutlu oluyorum yafff. hiç genelleme yapılmıyor. başımıza gelince görücez bakalım bizimkiler nasılmış. Rabbim bu aşamada artık zorluk çıkarmasın inşallah, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. HAK'kımızdan hayırlısını dileyelim :)

geçmiş olsun canım ......
derdi veren allahımdermanında versin inş..
canım bende 29 yaşındayım benim eşimde sorun var 4 kez başarısız denememiz oldu
bende bundan 3.5 yıl önce 3. denememi ege üniversitesinde yaptırdım
özel hastamısın yoksa :26:[/QUOTE]

yok canım değilim, gayet sıradan hastalardanım :) amin amin, inşallah eşimin spermleri iyi çıkarda iyi gider herşey. derin düşünmeye kalksak düşünecek çok sey var aslında. en iyisi bekleyip görmek... siz şimdi hangi aşamadasınız?

kuzum hiç ummadığın zamanda verir rabbim mucizeni inşallah ...kötü şeyler getirme aklına hep pozitif ol emin ol olacak ben inanıyorum ..rabbim ona açılan elleri boş çevirmez buna inan

yok canım değilim, gayet sıradan hastalardanım :) amin amin, inşallah eşimin spermleri iyi çıkarda iyi gider herşey. derin düşünmeye kalksak düşünecek çok sey var aslında. en iyisi bekleyip görmek... siz şimdi hangi aşamadasınız?[/QUOTE]
inş iyi çıkar canım dua etmekten başka çaremiz yok ki
biz şu an beklemedeyiz ama inş bir kaç ay içinde durumumuzu düzeltirsek inş yine deniyecez

kuzum hiç ummadığın zamanda verir rabbim mucizeni inşallah ...kötü şeyler getirme aklına hep pozitif ol emin ol olacak ben inanıyorum ..rabbim ona açılan elleri boş çevirmez buna inan

evet canım sağolasın aslında genel olarak pozitifim zaten, sanırım ilk olduğu için. bir de işimin katkısı oluyor bence, hiç olmazsa tamamen bu tüp bebeğe yoğunlaşıp kafamda bişeyler kurmuyorum. Kesinlikle eminim Allahımın beni geri çevirmeyeceğine... sizinki de inşallah inşallah inşallah tutunmuştur size. hayırlı evlatlar olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…