- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
mehlika hosgeldınnn
nasıl gıdıyor
mide bulantılarım basladı benım. sabahın 4ünde kalkıp midesinde olmayan seyı nasıl kusar insan bu sabah anladım
ssende varmı bulantı
İnşallah güzel haber alırsınız :))
bende bügün iğneleremime başladım okadar heycanlıyımkı anlatamam daha tedavimin ilk günü sayılır lakın bendeki heycanı anlamış değilim
stres yaparım diye düşünüyodum doktora gitmeler gelmeler ama tam tersı içimde mutlu bir heycan var, dediğim igib daha ilk günüm inş. stres yapmam yada stres yapa yapa
kendimi anlayamaz oldum :))
Allahım hepimize hayırlı haber almayı nasip etsin..
heycanla trabsfer günümü ve sonrada gebelik testindeki olumlu haberi bekliyor ve hayal ediyorum
hepinize dua ediyorum Rabbim çabalarımızı boş cıkarmaz inş.
sen nasılsınnn mehlikaaa...kızcenin nazlı annesi...yine cuma mesajınla cuma mı güzel kıldınnn sağolasınnn...ben gün sayıyorumm iş de...napıyımmm geçmekkk bilmiyooo günlerrr...donduu zamannn...durduuu...
aaayyy. . . . Iste bende aynen boyle hıssedıyoduumm :) olumlu yaklasmak gerekkk kesınlıkleeee :)
Rabbim inş. sağlıkla kucağına almayı nasip eder,Canım senindemi ilk denemendi ve yaşın kactı ??
okadar heycanlıyımkı inş. bende ilk denememde hayırlı güzel sonuc alırım ......
evet canım ılk denememdı. . Yasım 26 :) hıssedıyommm. . . Ve dua edıyomm hamiş halımleeee :)
ınsallah anne olasıııınnnnnnn :)
Kizlar ya bugun transferim 4 uncu gunu kasiklarim cok agriyorve idrarda cok yanmam oluyor karnimda davul gibi oldu ya neden acaba korkmaya basladim simdi
Canım inşallah güzel haber alırsın ve korku ve endişelerin neşeye dönüşür :)))))))
inşAllah da cevap alamadık halen senden canım??
Canim bugun transferimizin 4 uncu gunu neden bilmiyorum ama tum umutlarim azaldi benim(( kasiklarim agriyo hic bisey hissetmiyorum karnim davul gibi oldu uyku uyuyamiyorum dusunmekten o kadar moralim bozukki neden boyle oldu ya oysa o kadar heyecanli ve umutluydumki yine negatif alacakmisim gibi bir his kapladi icimi umarim yaniliyorumdur bana dua edin lutfen bu bekleme cok zor ya
seninle aynı durumdayım benimde 2. denemem bugün 5.günüm pazar sabah 7 de kalktım günler ilerledikçe endişem stresim artıyor rabbim hayırkısıyla gelsin şu test günü artık
Neden bilmiyorum ya icimde hep korku var baska bisey hissedemiyorum ya dusun bugun sabah 6 da yattim 10 da kalktim uyku girmiyor gozume hep olmicak diye geciyor icimden
evet canım ılk denememdı. . Yasım 26 :) hıssedıyommm. . . Ve dua edıyomm hamiş halımleeee :)
ınsallah anne olasıııınnnnnnn :)
Offf offf zaman gecmek bilmiyor(
kardiyol ve miamaya. çok gerilmişsiniz kızlar. azıcık kafa dağıtın, olacak olacak, bu sefer olacak Allahın izniyle. siz bu işi düşünmeyin artık, geçin aynanın karşısına kendi kendinize komiklik yapın, gülün, kek yapın, cem yılmaz alın, ata demirer alın izleyin bakın son cd leri çıkmış :=) kafanızı dağıtmaktan ve duadan başka yapacak hiçbişeyimiz yok. öpüyorum..
kızlar son sayfayı okudumda stres yapmayın bu kadar geçmişi okuduysanız ben tutmadı diye gittim ama ikiz çıktı bende hiçbir belirti yoktu normaldi ve grip oldum yumurta toplamadan sonra benimle telde konuşanlar şok olmuştu bayagı yatak döşek yattım öksürük hapşuruk ama o halde tuttu doktorum dediki tutacaksa ne yapsam tutar tutmayacaksa 10 tane transfer yap tutmaz dedi ilk yarım saat ten sonrası hikaye tedbir dedi o uo yüzden zor ama mutlu olun sonuçta şuan hamile sayılırsınız keyfinize bakın rabbim kimseleri evlatsızlıkla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?