• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

inşallah canım bakalım eşim tel le konusmus bi kaç yerle canım hızınız yüzde kactı varikosel ameliyatı oldu mu eşin

canim esim ameliyat olmadi yüzde kac hareketlilik bilmioruz yurtdisinda olduğumuzdan sadece bazi bilgileri paylasiolar bizlerle ama yeterli olduğunu söylemişti dr :emir_bebek:

öyle üzüldüm ki sana anlatamam

allah sabrını verir muhakkak

Mevla görelim neyler

Neylerse güzel eyler...

hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız

insanoğlunun başına heran herşey gelebilir

Rabbimin vardır bır bıldığı diyip duaya sığınmak en güzeli en doğrusu

Ama eminim rabbim yardım edecek hepimize gönlünüzü serin tutun

aslen mersinliyim ama istanbulda yaşıyorum doktorum emsey hospitalde nesrin baştuğ ..sen nerede yaptıracaksın kısmetse

ben bursalıyım aslında özel bi dr a gidiorum muayanesi olan ama tüp bebeği jinemed de yaptırmayı düşünüorum kısmetse hayırlısı olsun inşallah

Kizlar kac gundur giremiyorum. Insallah positivlerimiz vardir. Negativ Alan arkadaslar Allah sabir versin. Pes etmeyin.
Ben dr konustum yazin bir tatil yapip sonra 9. Denemeye baslayacagiz insallah. Allah izin verirse. Kizlar aranizda caksir otu deneyen varmi.

Kizlar kac gundur giremiyorum. Insallah positivlerimiz vardir. Negativ Alan arkadaslar Allah sabir versin. Pes etmeyin.
Ben dr konustum yazin bir tatil yapip sonra 9. Denemeye baslayacagiz insallah. Allah izin verirse. Kizlar aranizda caksir otu deneyen varmi.

selam pelin benim eşim içiyor yeni başladı sonuç nasıl olur bilmiyorum

inşallah canım benim işte çarşambayı bekliyoruz bizde kısmetse transferim olcak ..eşinin testinden sonra belki senden de isterler canım rahim filmi doktorunuz gerekli görürse ..umudunu yitirme Allah en ummmadık zamanlarda gönderir mucizeleri ben inanıyorum olacak hepimizin bebişleri :)sen sıkma hiç canını pozitif düşün ben bu sefer hep olacak umuduyla bakıyorum ki inşallah olur doktoruma o kadar cok güvendim inandım ki o beni çok umutlandırmasada ..doktor çok önemli gercekten bu aşamada insanın güvenilebilecek birini bulması çok güzel ..

selam benimde transferim yarın yapılacak hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız beraber

evet canım hemen başlandı söyledim erken olduğunu ama yumurtalıkların güzel oldugunu söyledi doktorum ..yani erken olmasının bir sakıncası olmadığını söyledi ki inşallah öyledir canım ..merakla bekliyoruz bakalım bizde :) haberlerini bekliyorum mutlaka cnm umarım güzel haberlerle gelirsin akşama tedavine başlamış olarak ..

Evvet canım ben de bugün dedim doktora neredeyse 10 gün erken geldi diye, ki benm adetlerim normalde düzenlidir, sadece aşırı stres zamanımda geciktiği olmuştu dedim, ultrasonla baktılar, kolumdan kan aldılar, onlar güzel dedi ve başlanddddııııı :) 5 günlük karından puregon iğne verdi, 23ünde gel bakalım tedavine dedi. ben bişey sorcam hemşire anlattı ama hatırlayamadım, iğne vurulurken her gün hastaneye kan vermeye flan gitmeyecektik demi? sadece kendi kendime göbekten iğne vurup gl dediği zaman 23ünde gidicem öyle değilmi başka işlemim yok şimdilik?

selam arkadaşlar,nasılsınız tedavileriniz pozitif sonuçlanır inşallahhhh tabi benimdee.ben izmirden yazıyorum,iğnelerime başlıcam adet olunca kısmetse.bu arada bir sorum olacak 4. tedavim bu benim yaşım 32,kaç embriyo transfer ederler sizce ya?son durum ne yönetmelikte hiç bilmiyorum :(

Evvet canım ben de bugün dedim doktora neredeyse 10 gün erken geldi diye, ki benm adetlerim normalde düzenlidir, sadece aşırı stres zamanımda geciktiği olmuştu dedim, ultrasonla baktılar, kolumdan kan aldılar, onlar güzel dedi ve başlanddddııııı :) 5 günlük karından puregon iğne verdi, 23ünde gel bakalım tedavine dedi. ben bişey sorcam hemşire anlattı ama hatırlayamadım, iğne vurulurken her gün hastaneye kan vermeye flan gitmeyecektik demi? sadece kendi kendime göbekten iğne vurup gl dediği zaman 23ünde gidicem öyle değilmi başka işlemim yok şimdilik?

çok sevindim canım benim hayırlısı olsun inşallah ..yok sadece doktorunun seni çağırdığı günlerde gitmen yeterli bence benimki gün aşırı çagırmıstı ...iğnelerini aksatma dozunu kaçırma herşey çok güzel olacak inan bana ben inanıyorum hepimiz mutlu haberler verecğiz inşallah ..

selam benimde transferim yarın yapılacak hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız beraber

evet aramızda 1 gün olacak iyi bari banada arkadas çıktı gün saycaz artık birlikte hayırlı ugurlu olsun inşallah canım pozitif sonuçları bekliyoruz hep beraber :)

kizlar günaydin. güzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun. ama ne derler olmadi mi olmaz diye. agzinla kus bile tutsan olmaz. olmadi kizlar. bebeklerim beni birakali 1 hafta oldu. elim varmadi yazamadim size. umut olan bebeklerimin kötü haberi bir kara bulut gibi umutlarin üzerine cöksün istemedim. bende yazamadim. kabullenemedim. 1 hafta gecti ama hala icimdeki yangin sönmedi. sönecek gibi de degil. bu sefer cok yaklasmistim. ilk testte pozitifi alinca dünyalar benim oldu sanki. ama sonrasi büyük hüsran. canimin ici kocam bana o kadar destek oldu ki Allah ondan razi olsun. olmasa ben napardim hic bilmiyorum. simdi bekleyecegiz bakalim biraz. hem kafaca hem de bedenen dinlenmem gerekiyor. hepinize simdiye kadar gösterdiginiz destekler icin tesekkür ederim. firsat bulunca gecmisi de okuyacagim umarim hep iyi haberlerle doludur.

canım zaman her şeyin ilacıdır seni mutlu edecekcek uğraşlarla vakit geçirmeye çalış tez zamanda toparlanman için . allah sabır versin canımm inşallah bebişine tez zamanda kavuşursun.

günaydın arkadaşlar.bizim rapor işi tamam adet olamyı bekliyorum şimdilik.
size birşey soracam ben medicanaya gitmeye karar vermiştim dr selman laçin
kendisine direk ulaşacak telefon yoktu.hastaneyi aradım şimdi bana başka bir doktora gelip ona muayene olup ilaçlarınızı onlar yazacak dediler selman beyşn tüm randevuları doluymuş.
canım sıkıldı.şimdi başka doktora görün ona anlat ne yapacağımı şasırdım yaa..

Back