Esim idrar testi almaya gitti simdi. Nobetci eczane bulur umarim. 12.gun degerim 160 ciktiktan sonra doktor tekrar teste gerek yok on gun sonra kontrole gel demisti. Sali gunu randevum var gidecegim ve simdiye kadar ne tekrar kan ne de idrar testi yaptim ama sanirim artik dayanamiyorum ve sabah uyanir uyanmaz kan testi yaptirmaya gidecegim dedim. Ama bugun pazar oldugu icin kaldi.bakalim idrar testi yapacagim. Umarim iyi olur. Niyeyse cok korkulu ve endiseliyim. İlaclar ve hormonlar yuzunden belki de
Bu arada kotu hic bir sey olmadi. Sadece hafif hafif kasik agrilarim var. Bazen de karinda sislik ve gaz sancilari.
İnsallah hersey yolundadir.
Yaptim testi. 2. Cizgi gorundu. 1. Cizgi kadar kirmizi degil ama belİrgin pembe bir cizgi cikti. Tamam di. Mi :)))
Esim idrar testi almaya gitti simdi. Nobetci eczane bulur umarim. 12.gun degerim 160 ciktiktan sonra doktor tekrar teste gerek yok on gun sonra kontrole gel demisti. Sali gunu randevum var gidecegim ve simdiye kadar ne tekrar kan ne de idrar testi yaptim ama sanirim artik dayanamiyorum ve sabah uyanir uyanmaz kan testi yaptirmaya gidecegim dedim. Ama bugun pazar oldugu icin kaldi.bakalim idrar testi yapacagim. Umarim iyi olur. Niyeyse cok korkulu ve endiseliyim. İlaclar ve hormonlar yuzunden belki de
Bu arada kotu hic bir sey olmadi. Sadece hafif hafif kasik agrilarim var. Bazen de karinda sislik ve gaz sancilari.
İnsallah hersey yolundadir.
tamamdır canım hamişliğin kanıtlandı artık:))
ah o ıkı cızgı yok mu
cok sukur gormussun
hayırlı olsun yenıden hamişliğin
benim de transfer başlayacak nisan başı gibi inşallah...
Cnm benimde transferin 8.gunu ve belirti okumaktan delirmek uzereyim.hayirli olsun bebecinnn ;-);-) belirtiler neler
Masallah cok guzel degerlerin.
Ben de boyle bir sorun var. Ozellikle gece ve sabah erken saatlerde bazen. Karnim cok sis ve gergin oluyor. Sanki nefes alirsam bile zorlaniyor. Genel bir sislik var uzerimde zaten ama bazen cok rahatsizlik verici oluyor. Bazen rahatladigim icin bu konuda doktora gitsem mi gitmesem mi bilememistim ben de.
Senin cok rahatsiz edici ve surekli oluyorsa bir danis doktoruna.
Belki buldugun careyi bana da soylersin :) sevgiler
napıyonuz canlarım hepinizi çok össledim yarın inşallah memlekete dönüyom annemle beraber
melekim kuzum inşallah senle benimde tüm bekleyen arkadaşlarında yüzü güler aminnnnnnnnnn:26::26::26::26:
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar benim bir sorum olacak bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim ...benim cuma günü yumoşlarım toplandı 14 tane ..dün doktorum aradı 12 tanesinde döllenme olmuş fakat 9 tanesi iyi kalitedeymiş yarın öğleden sonra tranferim olacaktı ..yanlız bugün embriyologumuz aradı 9 tane embriyonun yoluna devam ettiğini hala iyi kalitede olduklarını ama transferi beşinci güne yani çarşambaya ertelemek istediklerini söyledi ..doktorumda böyle uygun görmüş eşim neden diye sorduğunda ise embriyolar hepsi kaliteli içlerinden seçim yapmak güç beşinci güne kadar yola devam edenleri transfer edecegiz belki sayımız azalacak ancak embriyo kalitemiz daha yüksek olacak dedi...içinizde böyle birse yaşayan varmı ? bu iyi bişeymi yoksa kötü bişeymi çözebilen varmı .eşim üstüne basa basa söyledi iyi gitmeyen bişeyler varsa söyleyin diye embriyologda hayır herşey yolunda embriyolar çok sağlıklı dedi ne düşünecegimi bile şaşırdım valla:) he birde şu var beşinci gün transferinin avantajları veya dezavantajları varmı ?
Kızlar ben ilk tüp denememe başlıycam hayırlısıyla.bana aşamaları yazarmısınız.yumurta çoğaltmak için iğnemi hapmı kullanılıyo.ne kadar süre kullanılıyo ilaç yada iğne.toplam kaç gün sürüyo tüp bebek işlemi?ve en önemlisi zor bi işlemmi?aşılamadan tek farkı sanırım kadındanda yumurta toplanması...
canım benim bu ay benimde stresten adetim erken olduama inan yumurtalarımda falan bir sıkıntı olmadı Allaha şükürler olsun ki..umarım sendede olmaz adetin ikinci gününü bile nasıl hesapladılar inan bilmiyorum kananmam geliyordu seviniyorum hadi doktoru ara randevu al ped koyuyorum pedde bir damla kan yok 3 gün böyle devam etti sonunnda doktor kontrolünde başladık iğnelere ..ya kuzum neden öyle dedi inan anlamadım 2 saat önce aradılar hala aklımda o var kadın gayette neşeli ve rahat konuştu ama işte buda bizim en hassas noktamız ne yazıkki düşünmeden edemiyorum ya umarım gercekten herşey iyi gidiyordun sen hangi şehirdesin ve sorununuz neydi inan varya çarşambaya kadar kafayı üşütcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?