şubat ta tüp bebek:)

Esim idrar testi almaya gitti simdi. Nobetci eczane bulur umarim. 12.gun degerim 160 ciktiktan sonra doktor tekrar teste gerek yok on gun sonra kontrole gel demisti. Sali gunu randevum var gidecegim ve simdiye kadar ne tekrar kan ne de idrar testi yaptim ama sanirim artik dayanamiyorum ve sabah uyanir uyanmaz kan testi yaptirmaya gidecegim dedim. Ama bugun pazar oldugu icin kaldi. bakalim idrar testi yapacagim. Umarim iyi olur. Niyeyse cok korkulu ve endiseliyim. İlaclar ve hormonlar yuzunden belki de
Bu arada kotu hic bir sey olmadi. Sadece hafif hafif kasik agrilarim var. Bazen de karinda sislik ve gaz sancilari.

İnsallah hersey yolundadir.

Yaptim testi. 2. Cizgi gorundu. 1. Cizgi kadar kirmizi degil ama belİrgin pembe bir cizgi cikti. Tamam di. Mi :)))

Cnm benimde transferin 8.gunu ve belirti okumaktan delirmek uzereyim.hayirli olsun bebecinnn ;-);-) belirtiler neler

Kızlar ben ilk tüp denememe başlıycam hayırlısıyla.bana aşamaları yazarmısınız.yumurta çoğaltmak için iğnemi hapmı kullanılıyo.ne kadar süre kullanılıyo ilaç yada iğne.toplam kaç gün sürüyo tüp bebek işlemi?ve en önemlisi zor bi işlemmi?aşılamadan tek farkı sanırım kadındanda yumurta toplanması...

Cnm benimde transferin 8.gunu ve belirti okumaktan delirmek uzereyim.hayirli olsun bebecinnn ;-);-) belirtiler neler

Canim benim pek bir belirtim olmadi sayilir. Kasiklarda adet sancisi gibi agrilar bir de goguslerde hassasiyet vardi. Onun disinda pek bir sey yoktu. 12. Gununde guzel haberlerle gelirsin insallah :)

GÖrüştüm doktorumla cnm.Hormon değişikliğinden kaynaklı oluğunu ,kendimi sıcak tutmamı,gaz yapan yiyecekler yemememi ,ve küçük yürüyüşler yapmamı söyledi.Bebekte bir sıkıntı olmasında ben başka birşey istemem.Bunlara dikkat edersek belki rahatlarız biraz ...

napıyonuz canlarım hepinizi çok össledim yarın inşallah memlekete dönüyom annemle beraber

melekim kuzum inşallah senle benimde tüm bekleyen arkadaşlarında yüzü güler aminnnnnnnnnn:26::26::26::26:

bizde seni özledik canım...................inş artık sıra bize gelir..............
annenden ayrılamadın mı gızzzzzzzzzzzzzz onuda mı getiriyon:13::13:

selam kızlar nassınız.. var mı yeni haberler .. :26:

melekim.. destinam.. nassınız kızçeler ..

Menopur iğnesi kullanan var mı aranızda ? :44:

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar benim bir sorum olacak bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim ...benim cuma günü yumoşlarım toplandı 14 tane ..dün doktorum aradı 12 tanesinde döllenme olmuş fakat 9 tanesi iyi kalitedeymiş yarın öğleden sonra tranferim olacaktı ..yanlız bugün embriyologumuz aradı 9 tane embriyonun yoluna devam ettiğini hala iyi kalitede olduklarını ama transferi beşinci güne yani çarşambaya ertelemek istediklerini söyledi ..doktorumda böyle uygun görmüş eşim neden diye sorduğunda ise embriyolar hepsi kaliteli içlerinden seçim yapmak güç beşinci güne kadar yola devam edenleri transfer edecegiz belki sayımız azalacak ancak embriyo kalitemiz daha yüksek olacak dedi...içinizde böyle birse yaşayan varmı ? bu iyi bişeymi yoksa kötü bişeymi çözebilen varmı .eşim üstüne basa basa söyledi iyi gitmeyen bişeyler varsa söyleyin diye embriyologda hayır herşey yolunda embriyolar çok sağlıklı dedi ne düşünecegimi bile şaşırdım valla:) he birde şu var beşinci gün transferinin avantajları veya dezavantajları varmı ?

çok merak ettim ben de. neden öyle demişlerki. takip edicem sizi miamaya. ben daha o aşamalarda değilim. adet olunca ara dediler iğne başlanacaktı, günüme 10 gün kala erken adet oldum, yarın gidicem bakalım ne diycekler. İnşallah sizin için hayırlısı olur, dua edelim...

canım benim bu ay benimde stresten adetim erken oldu ama inan yumurtalarımda falan bir sıkıntı olmadı Allaha şükürler olsun ki..umarım sendede olmaz adetin ikinci gününü bile nasıl hesapladılar inan bilmiyorum kananmam geliyordu seviniyorum hadi doktoru ara randevu al ped koyuyorum pedde bir damla kan yok 3 gün böyle devam etti sonunnda doktor kontrolünde başladık iğnelere ..ya kuzum neden öyle dedi inan anlamadım 2 saat önce aradılar hala aklımda o var kadın gayette neşeli ve rahat konuştu ama işte buda bizim en hassas noktamız ne yazıkki düşünmeden edemiyorum ya umarım gercekten herşey iyi gidiyordun sen hangi şehirdesin ve sorununuz neydi inan varya çarşambaya kadar kafayı üşütcem

Benim de ilk denemem ve 28 yaşındayım.
Ege üniversitesinde başladık. benim hizmet belgemi, nüfus kayıt örneğini istediler. işte adet öncesinde ve adet sırasında koldan rütin kan testleri, hormon testi, benim kan alan tanıdık olduğu için şeker, kolesterol bunlara da baktırdım çok şükür iyi çıktılar. çıkan sonuçları kendi elimizle alıp 2. katta olan tüp bebek hemşirelerine verdik, onlarda bakıp bir sorun varsa doktora yönlendirdiler. o girişteki hemşireler çok sert ve cımbızla ağızlarından laf alıyorsun, hiçbir açıklama yapmıyorlar desek yeridir. herneyse adet sonrası smear testi yapılıyor, alttan içine girmeden çubukla çok az sıvı alınarak iltihap, kanser gibi şeylere bakılıyor bu testle. bu sırada bende mantar görüldü ve 5 günlük ilaçla o da geçti. smear testi yaklaşık 8-10 iş günü sonra çıktı. tabi ben biraz geç yaptırdığım için diğer adetim gelmiş oldu. Şubatın 28'inde ikinci adetimden sonra bu testin de iyi çıkışıyla sulu ultrason yaptılar. yine bu da alttan rahmin içi yıkanarak, ultrason aleti sokularak (cam çubuk gibi sanırım) ile yumurtalıklara bakıldı. bu da yaklaşık 5-10 dk ve neredeyse ağrısız oldu. bu arada sulu ultrasona seni tüp bebekten içeri alıp steril bölgede bakılıyor, oradaki hemşireler çok tatlı ve çok anlatan bayanlardı. bu teste bakarken mantarımı sordum geçmiş dediler. buraya kadar spermlerim iki yıl dondurulması için her yıl ödediğimiz 100 tl (sanırım) dışında henüz başka bişey ödemedik.bir de sulu ultrasona girerken o kapıdaki somurtuk hemşire 40 tl ye sopa,çubuk gibi bişey almamı istedi( adını hatırlayamadım)gittim aldım, ama kullanılmadı, sanırım kendi aletlerini kullanıp benimkini unuttular ya da gerek yoktu.bende gidip medikale geri verdim. en korktuğum rahim filmi idi ama şuan gerek olmadığını söylediler. sanırım herkese yapılmıyormuş o. ultrasondan sonra bana folik asit ve antibiyotik verdiler. antibiyotiki bir hafta, folik asiti sürekli kullan dediler. Şimdi bu aşamadayız. Adet olunca birinci gün ara dediler ama 10gün varken erken oldum bugün oldum, yarın gidicem bakalım ne diyecekler...
Sen hangi aşamadasın sedefekrem?

ha senin de benim gibi yumurta geliştirme iğnelerinden hemen önceki adetin mi benimki gibi erken oldu? ama doğru ya senin de yumurtalar henüz toplandıysa aramızda 15 gün falan var demektir, 15 gün ilerdesin demi. iğne kaç gün vuruldun?
ben izmirdeyim, ege ünv tüp bebek tedavisi oluyoruz. benim eşim lösemi teshisiyle 2 yıl yattı. dondurulmuş spermler kullanılacak. simdi bitti tedavisi. sen hangi şehirdesin? ve sizin sorun neydi?
kafayı da üşütme dur daha çocuk yapcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…