Tedavisi olumsuz sonuçlanan arkadaşlar, acaba görmeniz gereken kanamanız test tarihinden ne kadar süre sonra oldu?
Valla canım benim test negatif ama 10 gündür kanamamda gelmedi
Hımmmm anladım canım benimde negatif testin üzerinden 2 gün geçti, bakalım hayırlısı. Senin kaçıncı denemendi?
Hımmmm anladım canım benimde negatif testin üzerinden 2 gün geçti, bakalım hayırlısı. Senin kaçıncı denemendi?
tatlım yenı gordum gel dedıgınıııı. . . Kayınvalıdemler var da telden devamlı gıremıooomm kusura bakmaaadatlummmm topıge geldıgınde telden cagrı bırak. . . Muaahhh
şimdi facede deneme sınavı yayınladılar sorular basitti ama 46 doğrum var bilmiyodum yanlışlar doğruları götürür diye boş bıraktım bizrazını ama götürmüyomuş
ne guzel ıste kızz. . . Ve 46 dogru da cok guzel. . . Eferin gızz :)
canım ben seni unutmuşum burda yanlışşlarıma bakıyodum bebeiş le aranız nasıl bakam anlatbiraz
inş canım ya onuda duyarsın...kalp atıslarını duymaya gıtcem salı gunu ıns. . Kalp atısını duysam rahatlıycam canım yaa. . . . Gecen gun acve hurmasına aşerdim. . :)
inş canım ya onuda duyarsın...
ahh bende gelsem bi o günlere....şu bebişin yaramazlığına bak sen demek hurma istedin he
kuzum ya fatoşum gelmeyince topik sahipsiz kaldı valla eski tadımız kalmadı hiç...
yakında konuştun mu hiç fatoşla
canım ben ancak yaza başlıcam sanırım...konustm canmm ıyıymısss o da : . . Ins sende yasa bu duygularııı :) ne zaman baslıycn ınss
canım ben ancak yaza başlıcam sanırım...
inş canım bana da dua edin ne olur....
biz destina ile kaldık siz doğuraya kadar biz ancak başlıcaz sanırım
sen naptın işe gitmiyon deme ....
hazırlanabildin mi sınava...benim saat 10 da canım ...
görücez yarın akkoyun karakoyunu
canm hayrlsı olsun yaa. . . bebıslerımızı beraber buyutrz ıns yaaa . . .:)
inş canım amiiiiiiiiiiiiiinnn....
hatta bigün bebeişleri buluştururuz falan ne güzel hayal yaaa
evet canım yaa. . . . Bı hafta sonra ıkı aylık olcak bebegımmm. . . . .ne de cabuk gectı zaman yaaa
Muhtemelen ilaçlardandır dediğin gibi,ben de bekliyorum adetimi...Bende sali gunu negativ aldim ama adet olmadim daha. Ilaclardanmi oluyor acaba?
2.aşılamam benim canım..doktorumu aradım test negatif ama adet olmadım dedim salıya kadar bekle olmazsan gel dedi.kist olmuştur belki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?