• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

tatlım yenı gordum gel dedıgınıııı. . . Kayınvalıdemler var da telden devamlı gıremıooomm kusura bakmaaa :( datlummmm topıge geldıgınde telden cagrı bırak. . . Muaahhh

şimdi facede deneme sınavı yayınladılar sorular basitti ama 46 doğrum var bilmiyodum yanlışlar doğruları götürür diye boş bıraktım bizrazını ama götürmüyomuş

şimdi facede deneme sınavı yayınladılar sorular basitti ama 46 doğrum var bilmiyodum yanlışlar doğruları götürür diye boş bıraktım bizrazını ama götürmüyomuş

ne guzel ıste kızz. . . Ve 46 dogru da cok guzel. . . Eferin gızz :)

canım ben seni unutmuşum burda yanlışşlarıma bakıyodum bebeiş le aranız nasıl bakam anlatbiraz

kalp atıslarını duymaya gıtcem salı gunu ıns. . Kalp atısını duysam rahatlıycam canım yaa. . . . Gecen gun acve hurmasına aşerdim. . :)

kalp atıslarını duymaya gıtcem salı gunu ıns. . Kalp atısını duysam rahatlıycam canım yaa. . . . Gecen gun acve hurmasına aşerdim. . :)
inş canım ya onuda duyarsın...
ahh bende gelsem bi o günlere....şu bebişin yaramazlığına bak sen demek hurma istedin he:9:

:9:
kuzum ya fatoşum gelmeyince topik sahipsiz kaldı valla eski tadımız kalmadı hiç...
yakında konuştun mu hiç fatoşla:31:

Son düzenleme:
inş canım ya onuda duyarsın...
ahh bende gelsem bi o günlere....şu bebişin yaramazlığına bak sen demek hurma istedin he:9:

kuzum ya fatoşum gelmeyince topik sahipsiz kaldı valla eski tadımız kalmadı hiç...
yakında konuştun mu hiç fatoşla:31:

konustm canmm ıyıymısss o da : . . Ins sende yasa bu duygularııı :) ne zaman baslıycn ınss

konustm canmm ıyıymısss o da : . . Ins sende yasa bu duygularııı :) ne zaman baslıycn ınss
canım ben ancak yaza başlıcam sanırım...
inş canım bana da dua edin ne olur....:5:
:5:biz destina ile kaldık siz doğuraya kadar biz ancak başlıcaz sanırım:9:

sen naptın işe gitmiyon deme ....
hazırlanabildin mi sınava...benim saat 10 da canım ...
görücez yarın akkoyun karakoyunu:1::1:

canım ben ancak yaza başlıcam sanırım...
inş canım bana da dua edin ne olur....:5:
:5:biz destina ile kaldık siz doğuraya kadar biz ancak başlıcaz sanırım:9:

sen naptın işe gitmiyon deme ....
hazırlanabildin mi sınava...benim saat 10 da canım ...
görücez yarın akkoyun karakoyunu:1::1:

canm hayrlsı olsun yaa. . . bebıslerımızı beraber buyutrz ıns yaaa . . .:)

evet canım yaa. . . . Bı hafta sonra ıkı aylık olcak bebegımmm. . . . .ne de cabuk gectı zaman yaaa

canım allah nazardan :nazar::nazar:saklasın tüm hamileleri...çook şanslısınız....inş az kaldı büyük mucizelerinizi kucağınıza almaya........kız bak bide doğum hikayenide anlat paylaş bizimle :49::emir_bebek::emir_bebek:

Bende sali gunu negativ aldim ama adet olmadim daha. Ilaclardanmi oluyor acaba?
Muhtemelen ilaçlardandır dediğin gibi,ben de bekliyorum adetimi...
2.aşılamam benim canım..doktorumu aradım test negatif ama adet olmadım dedim salıya kadar bekle olmazsan gel dedi.kist olmuştur belki dedi:14:

İnşallah öyle bir şey yoktur stresten de ilaçlardan da gecikme olabiliyor...

kızlar benimde hala olmadı embriyolog perşembe günü konuştuğumuzda normal adet döngün kaç günde bir diye sordu test günümde olmam gerkiyordu normalde p.tesi gününe kadar bekle olmazsa tekrar test yaptır dedi ilaçlarda etkilemiş olabilir ama daha önce bu şekilde olumlu sonuç aldığımızda oldu dedi umutlandım tekrar ama hayırlısı artık.hala olmadı perşembeden beri dua ediyorum allahım öyle bişey yoksa biran önce olayım diye zaman geçtikçe umutlanmaya başladım tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.:43:

napıyonuz canlarım hepinizi çok össledim yarın inşallah memlekete dönüyom annemle beraber

melekim kuzum inşallah senle benimde tüm bekleyen arkadaşlarında yüzü güler aminnnnnnnnnn:26::26::26::26:

Back