ha senin de benim gibi yumurta geliştirme iğnelerinden hemen önceki adetin mi benimki gibi erken oldu? ama doğru ya senin de yumurtalar henüz toplandıysa aramızda 15 gün falan var demektir, 15 gün ilerdesin demi. iğne kaç gün vuruldun?
ben izmirdeyim, ege ünv tüp bebek tedavisi oluyoruz. benim eşim lösemi teshisiyle 2 yıl yattı. dondurulmuş spermler kullanılacak. simdi bitti tedavisi. sen hangi şehirdesin? ve sizin sorun neydi?
kafayı da üşütme dur daha çocuk yapcaz :)
çanım benim öncelikle eşin için çok büyük geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun bu yolda ..evet canım normalde martın 5 inde olmam gereken adetim şubatın 27 sinde oldu ...ilk tedavimde 8 gün iğne yapmıştım bunda 10 gün iğne yaptım ...ben istanbuldayım ..bizim sorun valla o kadar karmakarışıkki benim iki tüpümde tıkalı çıktı rahim filminde laparoskpi oldum tüplerimin ikiside alındı ..eşimdede sperm az ve morfoloji bozuktu.. ilk denememizi geçen kasım ayında yaptık 1 tane üçüncü gün embriyosu kondu ..ama olmadı ne yazıkki şimdi tek umudum bu denememiz bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz adına eşin içinde çok üzüldüm inan umarım şimdi bir sorunu yoktur sizin için bol bol dua edicem dualarımda rabbim gönlünüzdeki muradı versin inşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla...ya inan herşey o kadar çabuk geçiyorki kuzum ama su transfer ve ondan sonraki test gününü beklemek öldürüyor insanı