Mrb. 2 Martta transferim oldu perşembe günü benimde test günüm kızlar bu yolda emek veren, isteyen, arzulayan herkesin yüzünü güldürsün allahım
stres yapmayım diye kaç gündür pek girmiyorum topiğe kızlar...benim aşılamamın bugün 19.günü....doktor 14.gün kanda baktır olumlu oloursa progestan fitile devam et dedi...ama ben idrar testi yaptım negatif çıktı fitili bıraktım...adet olmadım ama daha...progestan adet geciktirirmi kızlar yoksa zamanındamı olur adet???ben bırakalı bugün 6.gün...
Kızlar beklenen gün geldi, vildan83, hatres, ve sedef artık seni de sayıyorum ben. İnşallah yarın sonuçlarımız güzel gelir, ayın 14 ünde ayın 14 kadar güzel bebişlerimiz ilk sinyali verirler bize.
Açık söylemek gerekirse benim pek ümidim yoktu, ama bugün başka topiclerde jelin kahverengi geri gelmesinin normal olduğunu okudum, hatta bazılarına hemşireler başta söylemişler, böyle olursa endişelenme, jel içerde çok kaldığı için kahverengi geri gelebilir demişler. Gene de olmazsa ne yapayım artık, bir sonraki tedavimde yapılmasını uygun gördüğüm şeyleri hazırladım, yazdım şimdiden bir kağıda. Mesela, bu sefer iğnelere 4. gün akşamüzeri başlamıştık, bir dahaki sefere 2. gün başlasak daha iyi olabilir belki diye düşünüyorum. Sonra 6. günden itibaren e2 ve Lh ıma hergün bakılmasını isteyeceğim, bunun gibi şeyler işte. Tahlillerim yapıldıktan sonra sonuçlarım komisyona girecek ve drlar karar verecek nasıl uygulanacağına tedavinin. tahlil sonuçlarının yanına o kağıdı koyacağım, dr lar okusun diye, umarım ukalalık olarak kabul etmezler, onu da yazdım gerçi, bunun yaşantılarımdan edindiğim bir tecrübenin sonucu olduğunu, tabi ki en doğrusuna onarın karar vereceğini. Sanırım anlayacaklardır beni.
Neyse, yarın için sonuç alacak bütün arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Yazmayı unuttuğum varsa affola, eklesin adını.
Sabah 8 de 2 saat dersim var sonra 2 de gene dersim var. Arada hastaneye gidip kan veririm, 3 ten sonra da sonucu almaya giderim, size akşam bildirebilirim ancak.
Şimdilik heyecanlı değilim ama yarın nasıl olurum bilmem artık, bastırıyorum heralde heyecanımı da, ümitlerimi de. Yarın son anda patlarlar mı bakalım. Hadi iyi geceler arkadaşlarım hepinize ve sevgiler,....
Bu arada Pelin'den ses çıkmadı bugün?? 2 saat sonra elli olacak demiş, Sabahtan beri soramadım da. Pelinciğim bildir mutlaka sonucunu, topicte yazmak istemiyorsan özelden yazabilirsin canım. İnşallah güzeldir canım sonuun ama Sonuç ne olursa olsun,en iyi ve en kötü günlerimizde biribirimize biz destek olacağız güzelim. Yaz mutlaka tamam mı? Bak ben şimdiden başladım,bir sonraki tedavinin planlarını yapmaya. Daha önce senin de söylediğin gibi, yeter ki tedavi imkanımız olsun canım, değil mi?
Gunaydin arkadaslar
Dun yazamadim kusura bakmayin. Sonunda bekledigim negativ sonucu aldim. Ama pes etmek yok, 9. Tedavinin hazirliklarina baslayacagim. Benim gibi negativ sonuc alanlar, pes etmeyin. Sonuc bekleyenler, dualarimi sizinle. Bebek bekleyenler Allah hepinizin kucaginiza almayi nasip etsin. Ben adet olmadim. Progesteron olabilirmi
Gunaydin arkadaslar
Dun yazamadim kusura bakmayin. Sonunda bekledigim negativ sonucu aldim. Ama pes etmek yok, 9. Tedavinin hazirliklarina baslayacagim. Benim gibi negativ sonuc alanlar, pes etmeyin. Sonuc bekleyenler, dualarimi sizinle. Bebek bekleyenler Allah hepinizin kucaginiza almayi nasip etsin. Ben adet olmadim. Progesteron olabilirmi
Gunaydin arkadaslar
canım çok sıkılıyo uyuyamıyorum daha önce gelen kahverengi leke 3 gün sürmüştü sonra geçmişti 4 gündür bi şey yoktu şimdi yine küçük bi pempe leke gördüm ne oluyo bana acaba bebeğim için çok korkuyorum tranferin 19.günündeyim ve bugün kasıklarımda belli bi şekilde ağrı vardıdaha 2 hafta var doktora gitmeye
Gunaydin arkadaslar
Gunaydin arkadaslar
stres yapmayım diye kaç gündür pek girmiyorum topiğe kızlar...benim aşılamamın bugün 19.günü....doktor 14.gün kanda baktır olumlu oloursa progestan fitile devam et dedi...ama ben idrar testi yaptım negatif çıktı fitili bıraktım...adet olmadım ama daha...progestan adet geciktirirmi kızlar yoksa zamanındamı olur adet???ben bırakalı bugün 6.gün...
s a arkadaşlar bugun ilk dr kontrolumuz vardi ...yaradana sonsuzlarca kezz sukurler olsun ki bebeisimi,kesesini ve kalp atisini duydukYarabbilalemin tamamina erdirsin inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu , hepinizi opuoruz
allah sabır versin canım çook zor gerçekten sözün bittiği yer burasıGunaydin arkadaslar
Seybilcigim yapma bozma moralini , daha oncede yazdim , iki gundur bendede jelle kahverengi parcalar geliyor , doktorla konuştum aktif kanama olmadıktan sonra sorun olmaz dedi , normal yolla hamile kalanlardada olur ama onlar dikkat etmez sen tup oldugu icin hassassin diyor.
Eger bir jinekolog bulmadıysanız bul bir an once git bir baksın ultrasonla , kese cevresinde kanama halkası varmı , en azından icin rahatlar boyle endise yapmazsın.
Ayrılacak doktorum beslenmenden daha onemli iç huzuru , mutlu gun geçirmek, uzuntu stres bebegin kasilmasina neden oluyormus uzme bebegini .... O kasik sancılarından bendede var , normal diyor doktorum...
Pelincigim cok cok uzuldum ama azminde hayran oldum , bu kararlılıkla sonunda umarim bebeğine kavuşursun ....
Allah yardimcin olsun....
Gunaydin arkadaslar
puficimm bunu daha önce konuşmutuk bu kahverengi parçaları ama ben de geçmişti 4 günden beri yoktu geçmişti jel artık beyaz geliyordu :18: 1 hafta oldu okula başlayalı raporum da bitti doktorum çalış bi şey olmaz dedi okulda merdivenler de beni zorluyor hatta bir idaresi arkadaşım gelme okula git dinlen rapor al dedi :18: ben de diyorum ki acaba kendimi zorladım da bi şey mi oldu :18: bunun üstüne dün kasık ağrım oldu adet olacakmışım gibi ve pembee akıntı :18: tabi aklıma direkt kötü şeyler geldi acaba bebişime bi şey mi oldu diye evde dolanıp durdum ama dediğin gibi kendime bir jinekolog bulmalıyım muckkkk muckk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?