şubat ta tüp bebek:)

kızlar sizlerin bel ağrılarınız oluyor mu? Yarın dr. randevumuz var keseyi göreceğiz Allahın izniyle ama zaman geçmiyor yarın olmak bilmiyor

Seybil bundan 2 hafta once hafif jelle geri gelen kahverengilikler olmustu cokta azdı , doktorumla gorustum jeli ikiye çıkardı , bendede ne zamandır yoktu sali alışverişe ciktim , cok gezdim ayakta durdum dünde bugun de yine jelle geri geldi ama lekelenme bile diyemem ona ragmen dünden bu gune yatiyorum , mumkun oldugunca dinleniyorum , gerekiyorsa su bir kac hafta izin al mumkn oldugunca dinlen , biran oncede iyi bir jinekolog bul , bak bu duruma cok zor geliyoruz iyi dusun iyi olsun ama önlemde al

puficim hastanemi aradım durumu anlattım doktorum bugün proluton iğne yaptırmamı istemiş yine rapor alıcam gitmicem okula neler yaşıyoruz bu günlere gelmek için bi şey olmaz deyip rahat davranıyoz allahım inşallah bebişime bi şey olmaz

kızlar sizlerin bel ağrılarınız oluyor mu? Yarın dr. randevumuz var keseyi göreceğiz Allahın izniyle ama zaman geçmiyor yarın olmak bilmiyor

ciddi anlamda gece bel ağrısı ile uyanıyorum

sonra hasta olacakmışım gibi karnımda ağrıyor

ama ben biliyorum ki bebişlerim yerleşiyorlar oraya mutlu oluyorum sonra belimi karnımı ovuyorum seviyorum bebişleri

bizim randevumuz pazartesi inşallah kuzucukların kesesini görürüz

Allahım tüm arkadasların kalplerindekileri hayırlısıyla gerçekleştirsin

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başında kısmetli çocuklar nasip etsin

Aminnnnn

merhaba kızlar nasılsınız.
dayanamadım selam vereyım dedım.

bel ağrısı ne demek sanki belimi koparıp alıyorlardı benden hatta erkek bebekte bel ağrısı olur diyenler bile olmuş ama çok uzanmaktandır bence geçer merak etme

kızlar ben crinone jel kullanıyorum sabah akşam kullandıktan sonra 45 dk yürüyorum evin içinde doktorum öyle demişti yalnız kullandıktan bi kaç saat sonra tuvalete gittiğimde katı halde jel geri atıyor neden acaba bilen var mı çok korkuyorum bebişime bişey olacak diye geceleri sürekli adet olduğumu görüyorum psikolojim bozuldu hatta bişey olmasın diye eşimden uzak duruyorum ilişkiye girmiyorum ne olacak böyle bilmiyorum 9ay ben böylemi olucam hep korku hep endişe var

alfabecim nerelerdesin...çok merak ettim seni...kafam kalkmıyooo her tarafım ağrıyo...midemi de üşütmüşüm...ama bütün gün aklımdaydın...hatta gece sabaha kadar uyuyamadım...malum mide iflas ben de...o hal de bile geldin aklıma...hadi ver güzel haberii bize artık...

Kızlar malesef olmadı sonucum 0 çıktı. Hakkımızda hayırlısı Artık

Canım üzülme, yalnız değilsin benim sonucum da negatif. Bundan sonra nasıl uygulamalar yapıyoruz haberdar edelim biribirimizi, , yaşadıklarımızı paylaşalım.

Meleğim, demek gece bile ben aklına geldim, canım, hayırlısı olsun herşey için ne yapalım, olmadı işte. Vardır bunda da bir hayır.

Kızlar herşey için teşekkür ederim, süreç içinde gerçekten çok yardımcı oldunuz bana, ama bugün sonucumu aldım, negatif maalesef. Üzüldüm mü, bilmem ki. İçim buruklaştı sadece biraz, olsun diye dua etmiyorum diyen beni sonucu alana kadar bildiğim ne var ne yoksa okudum. Görseydiniz halimi.

Kafama takılan bir tek şey var, kasık ağrılarım, jelden mi acaba, adet olunca geçer mi. İnşallah kist falan oluşmamıştır, yada ne bileyim enfeksiyon falan olmamışımdır da adet olunca geçer.

Saat 4 te Ege Üniden aradılar, sonucumu sordular, negatif olduğunu söyledim, değerleri bildirdim. Sizi tekrar arayıp bir sonraki sürece nasıl devam edeceğimizi bildireceğiz dediler. Artık onu bekleyeceğim, dr un da haberi olmuştur sanırım sonuçtan.

Yaşadığım erken çatlamadan sonra pek ümidim yoktu zaten biiyorsunuz, ama bir sonraki tedavinin ümidi sardı şimdiden beni. İnşallah erken çatlamayan, çok iyi , kaliteli yumoşlarım olur. Biesteron diye bir ilaç varmış, kullansam mı acaba ondan? Dr a soracağım.

Tedavi sürecinde 4 buçuk kilo aldım, hergün yürüyüş , diyet yapmam gerek. Rastgele diyet yapmak istemiyorum, önümüzdeki hafta bir diyetisyene gideyim diyorum. İşte böyle, hepinize sevgiler.

Son düzenleme:

üzüldüm şimdi canım üzme kendini Allahtan hayırlısı bi dahakine inşallah bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…