Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puficimm bunu daha önce konuşmutuk bu kahverengi parçaları ama ben de geçmişti 4 günden beri yoktu geçmişti jel artık beyaz geliyordu :18: 1 hafta oldu okula başlayalı raporum da bitti doktorum çalış bi şey olmaz dedi okulda merdivenler de beni zorluyor hatta bir idaresi arkadaşım gelme okula git dinlen rapor al dedi :18: ben de diyorum ki acaba kendimi zorladım da bi şey mi oldu :18: bunun üstüne dün kasık ağrım oldu adet olacakmışım gibi ve pembee akıntı :18: tabi aklıma direkt kötü şeyler geldi acaba bebişime bi şey mi oldu diye evde dolanıp durdum ama dediğin gibi kendime bir jinekolog bulmalıyım muckkkk muckk![]()
Canim seni merak ediyorum , hadi bakalim bana guzel haberler ver :)))))
Haydi Alfabe Haydi Alfabe Haydiii,tam zamanı tam zamanı şimdiiiii
Seybil bundan 2 hafta once hafif jelle geri gelen kahverengilikler olmustu cokta azdı , doktorumla gorustum jeli ikiye çıkardı , bendede ne zamandır yoktu sali alışverişe ciktim , cok gezdim ayakta durdum dünde bugun de yine jelle geri geldi ama lekelenme bile diyemem ona ragmen dünden bu gune yatiyorum , mumkun oldugunca dinleniyorum , gerekiyorsa su bir kac hafta izin al mumkn oldugunca dinlen , biran oncede iyi bir jinekolog bul , bak bu duruma cok zor geliyoruz iyi dusun iyi olsun ama önlemde al
Bakalım artık canım, nasıl olacak. Ben de merak ediyorum sonucu. Çıkışta alacağım canım. Teşekkür ederim ilgin için?
kızlar sizlerin bel ağrılarınız oluyor mu? Yarın dr. randevumuz var keseyi göreceğiz Allahın izniyle ama zaman geçmiyor yarın olmak bilmiyor![]()
Kızlar malesef olmadı sonucum 0 çıktı. Hakkımızda hayırlısı Artık
Canım bir dahakine olur inşallah,üzülme
kızlar sizlerin bel ağrılarınız oluyor mu? Yarın dr. randevumuz var keseyi göreceğiz Allahın izniyle ama zaman geçmiyor yarın olmak bilmiyor![]()
Canım Puffyciğim, kanımı verip geldim, çıkışta sonuç alacağım. Akşam haber veririm mutlaka. Öptüm seni.
Canım üzülme, yalnız değilsin benim sonucum da negatif. Bundan sonra nasıl uygulamalar yapıyoruz haberdar edelim biribirimizi, , yaşadıklarımızı paylaşalım.
Meleğim, demek gece bile ben aklına geldim, canım, hayırlısı olsun herşey için ne yapalım, olmadı işte. Vardır bunda da bir hayır.
Kızlar herşey için teşekkür ederim, süreç içinde gerçekten çok yardımcı oldunuz bana, ama bugün sonucumu aldım, negatif maalesef. Üzüldüm mü, bilmem ki. İçim buruklaştı sadece biraz, olsun diye dua etmiyorum diyen beni sonucu alana kadar bildiğim ne var ne yoksa okudum. Görseydiniz halimi.
Kafama takılan bir tek şey var, kasık ağrılarım, jelden mi acaba, adet olunca geçer mi. İnşallah kist falan oluşmamıştır, yada ne bileyim enfeksiyon falan olmamışımdır da adet olunca geçer.
Saat 4 te Ege Üniden aradılar, sonucumu sordular, negatif olduğunu söyledim, değerleri bildirdim. Sizi tekrar arayıp bir sonraki sürece nasıl devam edeceğimizi bildireceğiz dediler. Artık onu bekleyeceğim, dr un da haberi olmuştur sanırım sonuçtan.
Yaşadığım erken çatlamadan sonra pek ümidim yoktu zaten biiyorsunuz, ama bir sonraki tedavinin ümidi sardı şimdiden beni. İnşallah erken çatlamayan, çok iyi , kaliteli yumoşlarım olur. Biesteron diye bir ilaç varmış, kullansam mı acaba ondan? Dr a soracağım.
Tedavi sürecinde 4 buçuk kilo aldım, hergün yürüyüş , diyet yapmam gerek. Rastgele diyet yapmak istemiyorum, önümüzdeki hafta bir diyetisyene gideyim diyorum. İşte böyle, hepinize sevgiler.