• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Üff, test gününe kadar hamile olduğuma inandıracağım heralde kendimi ben. Sonra da salya sümük ağlarım artık. Değilsem erkenden adet olsam da çok ümiltendirmesem kendimi.

boşverrr sen belirtileri...inan bana bu heycanlı bekleyişş çok daha güzelll...tadını çıkar...olsun ümitlendir çok değil ama...birazcıkk...hala şansın var...canım benim...

Gözün aydın canım:))sanada hiç olmayacak gibi geliyomuydu.bana öle geliyoda:((allah kucagına almayıda nasip etsin canım

evet sedefcimm bana da olmıycakmış gibi geliyo...o büyük hayal kırıklığını yaşayan biri olarak...HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞ...SEDEFCİM...

ben iyiyim mehlikaaa...sen nasılsınnn...bebişle aranız nasıl bakem...üzüyor mu seni annesiiii...bu arada cuma mesajın çok güzeldi...teşekkürlerr cancaazım...

aaayy teyzesıı . . Uzer mı hııc :) yuvarlanıyoruz ıste bebısımleee. . .sen nasılsın teyzesııı? cok cok ıyı ol ınsaallaaahhhh. . . Muaahhh. . . Optuk senıııı

boşverrr sen belirtileri...inan bana bu heycanlı bekleyişş çok daha güzelll...tadını çıkar...olsun ümitlendir çok değil ama...birazcıkk...hala şansın var...canım benim...

Canım ya, mümkün mü takmamak. Sürekli kendimi yoklayıp duruyorum. Adet öncesi tatlı yerdim, hiç çekmiyor canım tatlı, ekşi şeyler istiyorum sadece. Haha,Yakında hamişlerden önce aşermeye başlarsam şaşmayın yani.:52::52:
Bu arada, hiç dinlenmedim de aşılamadan sonra, hemşireler 2 saat dinlen dedi, 1 buçuk saat sonra giyinip çıktım, rapor ister misin dediler, yokdedim istemiyorum sonra bir o kadar da yol yürüdüm, eşim taksi tutalım dediği hale, dolmuşa bile tenezzül etmeyip 4-5 km yolu yürüdüm. Ama o anki psikolojim çok kötüydü. Çok ümitsizdim. O yürüyüş iyi gelmişti bana. Neyse hayırlısı olacağı varsa olur. Bir tanıdığım hamileyken ev taşıdı o ağır çekyatları ordan oraya yerleştirdi, 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.

Son düzenleme:
Bir de kızlar, (nefiye) nfy diye bir arkadaşımız vardı ya, ne oldu onun sonucu? Bilginiz var mı?

umarım bigün ve yine umarım o gün yakındır gerçek annelik duygularını yaşamak nasip olur

sonucu pozitif çıkan arkadaşları yürekten kutluyorum
benim gibi negatif olanların yüreklerine ferahlık diliyorum
bi başka yolculuğa kadar ben dinlenmeye çekiliyorum

aaayy teyzesıı . . Uzer mı hııc :) yuvarlanıyoruz ıste bebısımleee. . .sen nasılsın teyzesııı? cok cok ıyı ol ınsaallaaahhhh. . . Muaahhh. . . Optuk senıııı

ben de iyiyim kuzucuklarım ;)) üzülüyorum tabi...bu arada dün puffy 68 beni hatırlamış sağolsun...halimi hatrımı sordu...ben de o an ki ruh halimle döküverdim içimi...sonra bi arkadaş buradan özelden bana mesaj atmış sağolsun...topiğin beni kötü etkilediğini hamiş haberlerinin beni üzdüğünü etkilediğini düşünmüş...onun affına sığınarak...konuyu buraya taşıdım...ama kendimi kötü hissettim...mehlika...kıskançlık gibi bişey geçiyo cümlenin içinde...ben kendimi buradan anlatamam tabi...ben şöyleyim ben böyleyim diyemem...demem de...AMA BURADAN GÜZEL HABERLER VEREN HİÇBİR ARKADAŞIMIN MUTLULUĞUNU KISKANMAM...BU Bİ MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ ZATEN...ÜZÜLEN BENİMLE AYNI DUYGULARI YAŞAYAN HİÇBİR ARKADAŞIMIN ÜZÜNTÜSÜ DE İÇİMİ FERAHLATMAZ...mesaj atan arkadaşım bu sözlerim sana değil...sadece açıklık getirmek istedim...bi tuhaf oldum mehlika ne biliyim açıklama ihtiyacı hissettim...bende sizi öpüyorum...güzel kızınla demek istediii canımmm ;)))

ben de iyiyim kuzucuklarım ;)) üzülüyorum tabi...bu arada dün puffy 68 beni hatırlamış sağolsun...halimi hatrımı sordu...ben de o an ki ruh halimle döküverdim içimi...sonra bi arkadaş buradan özelden bana mesaj atmış sağolsun...topiğin beni kötü etkilediğini hamiş haberlerinin beni üzdüğünü etkilediğini düşünmüş...onun affına sığınarak...konuyu buraya taşıdım...ama kendimi kötü hissettim...mehlika...kıskançlık gibi bişey geçiyo cümlenin içinde...ben kendimi buradan anlatamam tabi...ben şöyleyim ben böyleyim diyemem...demem de...AMA BURADAN GÜZEL HABERLER VEREN HİÇBİR ARKADAŞIMIN MUTLULUĞUNU KISKANMAM...BU Bİ MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ ZATEN...ÜZÜLEN BENİMLE AYNI DUYGULARI YAŞAYAN HİÇBİR ARKADAŞIMIN ÜZÜNTÜSÜ DE İÇİMİ FERAHLATMAZ...mesaj atan arkadaşım bu sözlerim sana değil...sadece açıklık getirmek istedim...bi tuhaf oldum mehlika ne biliyim açıklama ihtiyacı hissettim...bende sizi öpüyorum...güzel kızınla demek istediii canımmm ;)))

canım ya öyle şey mi olur hepimiz kader arkadaşıyız burda ne demek kıskanmak ben senin ne kadar iyi niyetli olduğunu seni tanımadan anladım sen takma canım öyle şeylere üzülme sakın:5:

Siz sanslisiniz canim erkenden hemen gitcen hayirlisyla gorecen bebegini senin herhangi bir belirtin falan varmi kiz bnim randevum kalp ve kese icin taaa ayin 4 unde cok gec verdiler zamani demiyorlar bu kizcagiz nasil bekleyecek vicdansizlarrr;))) amin canim insallah sorunsuz saglik bi sekilde keseyide goruruz kalbide duyariz kucagimizada aliriz rabbim tattirir insallah bu duygulari bize bagislar evlatlarimizi

amin tatlim amin..... ahh kuzum bilmez miyim beklemeyi daha bana 3 gun var ((17 gun sonrasına vermişler benimkisini de ):53:ama az kaldi sukur hersey yolunda gitsinde saglikli olduğunu bilelim de gerisi geçecek allah in izniyle .bende gecen hafta bulantı oluodu ozellikle sabahlari bu hafta azaldi ama istahim yok halsizlik yorgunluk oluo canim bisi yapmak istemio bole gecio bakalim şimdilik ayyy hamiş olduk da belirtilerimiz de oluomussss ne güzel :40::40::40:rabbim tamamina erdirsin insallahhhhhhhhhh

Hamişler ve hamiş adayları, sizin akıntınız, mide bulantınız oldu mu testten önceki hafta ? İlk belirtilerde akıntı diyor ama benim sıktığım jel bile çıkmıyor dışarı. Bir gün sonra suyu çekilmiş çökelek peynir kıvamında kağıtta görüyorum jeli bile. Zerre akıntı yok yani şimdilik. Midede de bişey yok. Bazıları gğs uçlarında kararma falan demiş başka topiclerde, karındaki çizgi koyulaştı demiş. Sizde var mıydı bunar yada var mı? Daha çok erken sanırım bunlar için değil mi?

akinti oluodu tatlim bulantı deil de bende adet belirtileri vardi kahvemsi akinti bile geldi bende 7.gunu ama az ve tekrar beyaza donmuştu ,,goguslerim de bisicik yok daha kişiden kişiye degisio karinda çizgi fln da yok kiz bende :1:daha zamanla olur belirtiler tatlim inşallah hamilesindir dualarimiz sizler için .........

Hamişler ve hamiş adayları, sizin akıntınız, mide bulantınız oldu mu testten önceki hafta ? İlk belirtilerde akıntı diyor ama benim sıktığım jel bile çıkmıyor dışarı. Bir gün sonra suyu çekilmiş çökelek peynir kıvamında kağıtta görüyorum jeli bile. Zerre akıntı yok yani şimdilik. Midede de bişey yok. Bazıları gğs uçlarında kararma falan demiş başka topiclerde, karındaki çizgi koyulaştı demiş. Sizde var mıydı bunar yada var mı? Daha çok erken sanırım bunlar için değil mi?

Merhaba,
Benim akinti olmadi neredeyşe hic. Midem de hic bulanmadi. Aynen jel bile kagitta biraz ouyordu bazen. Ama her defasinda yaklasik ir saat yurudu, jelden sonra o yuzden bu defa cok iyi emdi vucudum. Cok cikmadi. Goguslerim ilk gunden beri sis ve hassas ama uclari kararmadi hic. Karinda cizgi falan da yoktu.

Ben de aynen bu noktalara takmis uzulmustum niye bunlar bende olmadi diye. Ama sonuc cok guzel. Hamileyim :) insallaaaah sen de olacaksin.

Gözün aydın canım:))sanada hiç olmayacak gibi geliyomuydu.bana öle geliyoda:((allah kucagına almayıda nasip etsin canım

Sedef,
Aynen hic olmayacak gibi geliyordu. Hic bi isaret vermiyor bu bana diyordum. Ama israrla bu defa pozitif olmaya calistim. Hep bebegim olacakmis gibi konustum esimle falan. İste yatak aliriz, dolap aliriz, soyle yapariz gibi. Tabii sonra yanliz kalinca aklima negatif dusunceler geliyordu. Kendi kendimi kandiriyorum hic bisey yok diye. Hatta iki gun once gece ziril ziril agladim esime, karnimda hic bise yok iste, yine yok diye.

Ama sonra hep kotu dusunme diye uyardim kendimi. Ya zok zor bir donem. Git gel dolu. Dunden beri ben cok gergin ve korkuluydum ama sonuc pozitif :)

Darisi basina insallah.:)

özel ege erkek infertiletisi ama bnm öğrenmek istediğim transferden sonra nelere dikkat etmeliyim?

Canim merhaba,

Ben transferden sonra bir hafta evden dinlendim. 7. Gun ise basladim. Evde ilk 3 gun hic kalkmadim sayilir. Sonrasinda kalktim ufak ufak mutfaga gidip anneme bazi yardimlar yaptim. Genel olarak hic is yapmadim diyebilirim.

Beslenmeye gelince,
Et, balik, salata, meyve, ananas, kivi, findik, badem, ceviz, bakliyat vs yedim. Yani beslenmeme ozendim elimden geldigince.

3.gunden sonra aksamlari jeli. Kullanip yuruyuse gittim. 30-50 dk arasi yurudum. Onceki sefer cok az yuruyordum ve sonraki gunler de jel parca parca geliyordu. Bu defa olmadi.

Egilmeye, uzanmaya dikkat ettim. Montumu vestiyere asarken bile dikkat ettim. Gelende anneme ya da esime astirdim.

Tabii bu kadar dikkatin arasinda kendini unuttugun da oluyor. Bazen esim uyariyordu beni, bu kadar hicli kalkip oturma, uzanma vs gibi. Genel olarak yavas hareket ettim ama.

Simdilik aklima gelenler bunlar.

Umarim sen de yakinda guzel haberler alirsin.

Kuzu22 kullanıcısından alıntı
160 cikmiiiiiiiiiissssssss.

Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))

Yupiiiiiiiiii :)))

canm gözünaydın, tebrikler :46::46:hep böyle güzel sonuç almayı nasip eder insaAllah mevlam .. aminn
rabbim insaAllah bizlerede böyle sonuçlar alabilmeyi nasip etsin
:nazar::nazar::nazar:

İnsalllaaaaah!en kisa zamanda guzel haberler alirsin umarim. Darisi basina

Benim gibi evde negatif alip sonradan positifi alanlar ne gibi belirtileriniz vardi?

Ben de belirtilerimi yazayim. Ben evde test yapmadim ama. Kan testine kadar bekledim.

Ben transafer sonrasi surekli buradan pozitif sonuc alanlarin belirtilerini okudum buyuk bir merakla. O yuzden simdi benim de yazmam gerektigini dusunuyorum. Herkeste bu farkli biliyorum ama transfer sonrasi beklerken insan yine de baskalarinda neler olup bittigini bilmek istiyor.

Oncelikle ilk gunden itibaren surekli adet sancim vardi. Ama degisik olarak sanki gobek altindan idrar yollarina inen ince sizilar oluyordu sanki. Ya da ben bu sekilde tarif edebiliyorum. :)
Goguslerim hep sis ve sizliyordu.
Bir defa, 3. Gun geri gelen jelde bir parca ama minnacik bir parca kahverengimsi kan gibi birseyler gordum.
İki gece bas agrisiyla uyandim. Cok siddetli hem de.
Ozellikle son 4 gun bacaklarimda cok ama cok agri sizi vardi.
Bir de yine ozellikle 7. Gunden sonra cok cabuk yorulur oldum. Hemen halsiz kalir gibi.

Simdilik aklima gelenler bunlar. İnsallah sen de guzel sonuclar alirsin.

Back