insallah canim senin dr Kimbende bahçecide yatırdım dediğim gibi bende senin gibi dayanamadım 8.gün test yaptım evde çıkmadı 12. gün kanda belli oldu bekle salıyı inşallah iyi haberler bekliyoruz
insallah canim senin dr Kim
160 cikmiiiiiiiiiissssssss.
Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))
Yupiiiiiiiiii :)))
kızlar negatiffff benım kuzu22 cok sevındım umarım ALLAH banada yasatır en yakın zamanda hepmızın hakında hayırısı opıkte butun arkadaslara hamılelere kucagınada alıp uzun omurlu olması negatıf alanlarda ınsalah uudumuz baska bahara
ASyacim cok uzuldum canim gercekten ne diyecegimi bilmiyorum Allah yardimcin olsun sakin umudunu yetirme umud edecezki rabbiim verecekk insallahkızlar negatiffff benım kuzu22 cok sevındım umarım ALLAH banada yasatır en yakın zamanda hepmızın hakında hayırısı opıkte butun arkadaslara hamılelere kucagınada alıp uzun omurlu olması negatıf alanlarda ınsalah uudumuz baska bahara
tuhafım cok garıp aglaıyorum suan bırı ararsa esım sarılırsa aglıyorum son 3gundur aannem bende oda panık atak hastası bugun neolur neolmaz dıye benı aglarken gormesın dıye evıne gonderdım aklımda onda soucu soledım kafayı yıcem
kızlar negatiffff benım kuzu22 cok sevındım umarım ALLAH banada yasatır en yakın zamanda hepmızın hakında hayırısı opıkte butun arkadaslara hamılelere kucagınada alıp uzun omurlu olması negatıf alanlarda ınsalah uudumuz baska bahara
Tebriklerrr canimmm hayirli olsun Allah gule gule kucaginiza almayida nasip etsin insallah
canim ben burda yeniyim. Cok uzuldum. Allah hepimize sabir versin. Umudunu yitirme. Kacinci denemen? Benim 8. Olmazsa bi daha denerim diyorum. Insallah bizde kucagimiza alacagiz meleklerimizi.kızlar negatiffff benım kuzu22 cok sevındım umarım ALLAH banada yasatır en yakın zamanda hepmızın hakında hayırısı opıkte butun arkadaslara hamılelere kucagınada alıp uzun omurlu olması negatıf alanlarda ınsalah uudumuz baska bahara
canım demek 8. denemen bende bi ben varım sanırdım dertli allah sabır versin sorun ne pekicanim ben burda yeniyim. Cok uzuldum. Allah hepimize sabir versin. Umudunu yitirme. Kacinci denemen? Benim 8. Olmazsa bi daha denerim diyorum. Insallah bizde kucagimiza alacagiz meleklerimizi.
Senin kacinci canim? Bizde sorun ikimizdecanım demek 8. denemen bende bi ben varım sanırdım dertli allah sabır versin sorun ne peki
Senin kacinci canim? Bizde sorun ikimizde
Senin kacinci canim? Bizde sorun ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?