• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kızlar negatiffff benım kuzu22 cok sevındım umarım ALLAH banada yasatır en yakın zamanda hepmızın hakında hayırısı opıkte butun arkadaslara hamılelere kucagınada alıp uzun omurlu olması negatıf alanlarda ınsalah uudumuz baska bahara:(

kızlar negatiffff benım kuzu22 cok sevındım umarım ALLAH banada yasatır en yakın zamanda hepmızın hakında hayırısı opıkte butun arkadaslara hamılelere kucagınada alıp uzun omurlu olması negatıf alanlarda ınsalah uudumuz baska bahara:(

canım inşallah bi dahaki sefere pozitifi alırsın allah gönlüne göre versin canım

ASyacim cok uzuldum canim gercekten ne diyecegimi bilmiyorum Allah yardimcin olsun sakin umudunu yetirme umud edecezki rabbiim verecekk insallah

tuhafım cok garıp aglaıyorum suan bırı ararsa esım sarılırsa aglıyorum son 3gundur aannem bende oda panık atak hastası bugun neolur neolmaz dıye benı aglarken gormesın dıye evıne gonderdım aklımda onda soucu soledım kafayı yıcem

tuhafım cok garıp aglaıyorum suan bırı ararsa esım sarılırsa aglıyorum son 3gundur aannem bende oda panık atak hastası bugun neolur neolmaz dıye benı aglarken gormesın dıye evıne gonderdım aklımda onda soucu soledım kafayı yıcem

canim ne desek bos doya doya agla aglaki icindekileri tamamen unutabilesin gonlunde sizi kalmasin bugun boyle zor gecer ama inan yarin daha iyi olacaksin ve artik bi dahaki deneme icin planlar yapmaya baslayacaksinn Rabbime sigin o senin gonlunu ferahlatir ondan baska hicbirimiz sana yardimci olamayizz

canım ya üzüldüm hakkaten ama inşallah bidahakine pozitifi görürsün
teselli edecek kelime yok ne yazıkkıi ağla içini dök unutma ama herşeyin sonu değil allahım sana kocana uzun ömürler versin denemekten yılma nolur

Asya,
Canim ben de senden haber bekliyordum. Cok cok uzuldum :(
İnsallah kisa zamanda tekrar deneme sansin olur ve yuzun guler.

Gercekten cok uzgunum :(

Guzel dileklerin icin de tesekkurler, darisi basina insallah en tez vakitte.

fatoooooooooooooooş seni görmek ne güzel nasılsın canım:53::16::16:

canim ben burda yeniyim. Cok uzuldum. Allah hepimize sabir versin. Umudunu yitirme. Kacinci denemen? Benim 8. Olmazsa bi daha denerim diyorum. Insallah bizde kucagimiza alacagiz meleklerimizi.

canim ben burda yeniyim. Cok uzuldum. Allah hepimize sabir versin. Umudunu yitirme. Kacinci denemen? Benim 8. Olmazsa bi daha denerim diyorum. Insallah bizde kucagimiza alacagiz meleklerimizi.
canım demek 8. denemen bende bi ben varım sanırdım dertli allah sabır versin sorun ne peki

Arkadaslar siz transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Ben bir haftadir izindeyim, kisa yuruyusler yapip evde dolaniyorum. Yemek yapiyorum fazla zorlanmadan temizlik yapiyorum. Canim Cok kahve istiyor ama korkumdan icemiyorum. Siz neler yaptiniz yediniz anlatmak istermisiniz?

Senin kacinci canim? Bizde sorun ikimizde

Arkadaslar ben hepinize tesekkur ederim. Ne iyi geldiniz bana. Negatiften sonra insallah sali gunu hayirli haberler veririm size. Allah hepimizin yuzunu guldursun. Ben simdi yaprak saracam bi de tatli yapayim kafam dagilsin. Görusuruz

Back