• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Benim 2. Denemem. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Kalite olarak iyi dendi. Super diyemem ama gecen defaya gore daha iyiler dedi doktorum. Bu lafi biraz kafami karistirdi. Bahceci'de yaptirdim ben.

Umarim son denemen olur.

BENDE bahçecide yaptırdım süleyman beydi doktorum çok memnun kaldım ilk denememde tek embriyo taransferi ve şuanda 7haftalık hamileyim umarım sendende iyi haber alırız olumlu düşün Allah kalbine göre versin inşallah

Merhaba arkadaslar
Kac gundur topiginizi okuyorum sonunda yazabildim. Benim 8. Denemem ve bugun traansferimin 9. Gunu. Dondurulmus tek embryo.
Bugun dayanamayip test yaptim ve kocaman bir negatif. Cok uzgunum.

Merhaba arkadaslar
Kac gundur topiginizi okuyorum sonunda yazabildim. Benim 8. Denemem ve bugun traansferimin 9. Gunu. Dondurulmus tek embryo.

okurken içim cız etti 8.deneme boğazım düğümlendi Allah sabır versin

Merhaba arkadaslar

canım hoşgeldin öncelikle sana tavsiyem idrar testinin yanılma payı olduğunu bilmesi çünkü bende senin gibi 9. güne yaptım ama negatif çıktı çok üzüldüm ama burdaki arkadaşlar destek oldu bana bende sana derimki bekle biraz ve kan tahliline bak inşallah bebişin seninledir canım

Evet tam 8 tupbebek denemesi:( sali gunu test gunum ama ben dayanamayipbevde yaptim.

ozaman ümitsizliğe kapılma belki şimdi belli olmamıştır salı günü kan testi yaptır belki tutunmuştur bebeğin bende 4gün erken yaptım negatifti 4gün sonra yaptığımda pozitif bence salı gününü bekle bizlerde sana dua edelim inşallah tutunmuştur

160 cikmiiiiiiiiiissssssss.

Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))

Yupiiiiiiiiii :)))

canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin ne güzel bi başlangıç oldu güne inşallah diğer arkadaşlardanda pozitif alırız :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım hoşgeldin öncelikle sana tavsiyem idrar testinin yanılma payı olduğunu bilmesi çünkü bende senin gibi 9. güne yaptım ama negatif çıktı çok üzüldüm ama burdaki arkadaşlar destek oldu bana bende sana derimki bekle biraz ve kan tahliline bak inşallah bebişin seninledir canım

Sagol canim insallah dedigin gibidir ama hic umudum yok. Diger denemelerimde hep önceden kanamam olmustu. Bu sefer hic bir Sey hissetmiyorum. Sakindim uzmeyecektim kendimi ama insanin elinde degil. Senin kanda ciktimi sonra? Ben yurtdisindayim ve burda kan tahlili yaptirmak Cok zor. Yinede sali gunu arayip konusacagim.

ozaman ümitsizliğe kapılma belki şimdi belli olmamıştır salı günü kan testi yaptır belki tutunmuştur bebeğin bende 4gün erken yaptım negatifti 4gün sonra yaptığımda pozitif bence salı gününü bekle bizlerde sana dua edelim inşallah tutunmuştur

Sagol canim insallah öyle olur

Sagol canim insallah dedigin gibidir ama hic umudum yok. Diger denemelerimde hep önceden kanamam olmustu. Bu sefer hic bir Sey hissetmiyorum. Sakindim uzmeyecektim kendimi ama insanin elinde degil. Senin kanda ciktimi sonra? Ben yurtdisindayim ve burda kan tahlili yaptirmak Cok zor. Yinede sali gunu arayip konusacagim.

benim 11. gün kanda çıktı canım 13. gün de de değerim 2 katına çıkmıştı

bekle canım salıyı bekle inşallah hamilesindir üzme kendini nerde yaptırdın sorun neydi yazar mısın
Ben lik 6 denememi yurtdisinda yaptim tabi deneme denilirse hicbiri sinmedi icime. Son 2 denememi bahcecide yaptirdim. 1. 33 yumurta 5 döllendi hic biri transfer olmadi. Son denememizd 14 yumurta 2 döllendi ve 1 orta kalite embryo transfer edildi.

Ben lik 6 denememi yurtdisinda yaptim tabi deneme denilirse hicbiri sinmedi icime. Son 2 denememi bahcecide yaptirdim. 1. 33 yumurta 5 döllendi hic biri transfer olmadi. Son denememizd 14 yumurta 2 döllendi ve 1 orta kalite embryo transfer edildi.

bende bahçecide yatırdım dediğim gibi bende senin gibi dayanamadım 8.gün test yaptım evde çıkmadı 12. gün kanda belli oldu bekle salıyı inşallah iyi haberler bekliyoruz

ben hiç iyi değilimmm arkadaşımmm...hergün hergün ağlamak istiyorum...ağlıyorum...mutsuzum...üzgünüm...kafamı dağıtıyım diyorumm dolmalar sarıyorum...tatlılar yapıyorumm...dışarı çıkmak istemiyorum...kitap okuyorumm okuduğumdan anlamıyorum...böyle bi tuhafım...bastırıyorum içimi olmuyorrr...

Canım ya, ne olur üzülme artık. Bir daha denersin. Bak bana, o kadar iğne oldum, tam opu gününe geldik, önce bir serum takıyorlar ya, taktılar, sakinleştirici var sanırım içinde, ilk o aleti takarken canım yandı, reflekslerin oluyor tabi, kasıyorsun geri çekiyorsun kendini, iğne mi yapıyorsunuz dedim, hayır önce ultrasonla bakacağım dedi dr, sonra çatlatma iğnenizi ne zaman yaptınız, en son menogonu ne zaman yaptınız diye sorunca anladım zaten, çatlamışlar mı , yok mu yumurta dedim, nasıl panikle sorduysam artık, telaşlanmayın, muayeneyi yapayım, açıklayacağım dedi dr. Neyse çatlamışlar tabi, ençok korktuğum şey. Daha önce de aşılama için olmuştu aynı şey, yumşlar erken çatlayınca aşılama bile yapılamamıştı.
Bak benim durumum bu. Bu yumurtalar hep kaçacak heralde benden diyorum. Toplanamıyorlar bile. Sen en azından gebe kalabilmişsin. Anlıyorsun değil mi?
Yani bir daha gebe kalamaman için hiç bir sebep yok. Bir kez olduysa bir daha olabilir. O yüzden yıpratma kendini. Bir sonraki tedavi için şimdiden moral depolamaya çalış. Beslenmene dikkat et, şu kürlerden falan yap şimdiden. Bal tarçın çörekotu yap. Sonra hergün incir ceviz, kuruyemiş ye. Ve mümkün olduğunca organik beslenmeye çalış. Bak gör, bir sonraki denemende tutunacak bebişleri ve sonra hooop kollarına gelecek. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çok duygulandırdı mesajın beni. Ne olur üzülme. Ve ümitli ol. kendine de iyi bak ki bir dahaki sefere güzel olsun herşey.

Back