- 19 Mayıs 2010
- 1.658
- 95
- 358
160 cikmiiiiiiiiiissssssss.
Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))
Yupiiiiiiiiii :)))
Tebrikler canım :))
Dualarımız seninle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2. Denemem. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Kalite olarak iyi dendi. Super diyemem ama gecen defaya gore daha iyiler dedi doktorum. Bu lafi biraz kafami karistirdi. Bahceci'de yaptirdim ben.
Umarim son denemen olur.
Merhaba arkadaslar
Kac gundur topiginizi okuyorum sonunda yazabildim. Benim 8. Denemem ve bugun traansferimin 9. Gunu. Dondurulmus tek embryo.
Bugun dayanamayip test yaptim ve kocaman bir negatif. Cok uzgunum.
okurken içim cız etti 8.deneme boğazım düğümlendi Allah sabır versin
Merhaba arkadaslar
Kac gundur topiginizi okuyorum sonunda yazabildim. Benim 8. Denemem ve bugun traansferimin 9. Gunu. Dondurulmus tek embryo.
Bugun dayanamayip test yaptim ve kocaman bir negatif. Cok uzgunum.
Evet tam 8 tupbebek denemesisali gunu test gunum ama ben dayanamayipbevde yaptim.
canım hoşgeldin öncelikle sana tavsiyem idrar testinin yanılma payı olduğunu bilmesi çünkü bende senin gibi 9. güne yaptım ama negatif çıktı çok üzüldüm ama burdaki arkadaşlar destek oldu bana bende sana derimki bekle biraz ve kan tahliline bak inşallah bebişin seninledir canım
ozaman ümitsizliğe kapılma belki şimdi belli olmamıştır salı günü kan testi yaptır belki tutunmuştur bebeğin bende 4gün erken yaptım negatifti 4gün sonra yaptığımda pozitif bence salı gününü bekle bizlerde sana dua edelim inşallah tutunmuştur
Sagol canim insallah dedigin gibidir ama hic umudum yok. Diger denemelerimde hep önceden kanamam olmustu. Bu sefer hic bir Sey hissetmiyorum. Sakindim uzmeyecektim kendimi ama insanin elinde degil. Senin kanda ciktimi sonra? Ben yurtdisindayim ve burda kan tahlili yaptirmak Cok zor. Yinede sali gunu arayip konusacagim.
Ben lik 6 denememi yurtdisinda yaptim tabi deneme denilirse hicbiri sinmedi icime. Son 2 denememi bahcecide yaptirdim. 1. 33 yumurta 5 döllendi hic biri transfer olmadi. Son denememizd 14 yumurta 2 döllendi ve 1 orta kalite embryo transfer edildi.bekle canım salıyı bekle inşallah hamilesindir üzme kendini nerde yaptırdın sorun neydi yazar mısın
benim 11. gün kanda çıktı canım 13. gün de de değerim 2 katına çıkmıştı
Ben lik 6 denememi yurtdisinda yaptim tabi deneme denilirse hicbiri sinmedi icime. Son 2 denememi bahcecide yaptirdim. 1. 33 yumurta 5 döllendi hic biri transfer olmadi. Son denememizd 14 yumurta 2 döllendi ve 1 orta kalite embryo transfer edildi.
Benim gibi evde negatif alip sonradan positifi alanlar ne gibi belirtileriniz vardi?
ben hiç iyi değilimmm arkadaşımmm...hergün hergün ağlamak istiyorum...ağlıyorum...mutsuzum...üzgünüm...kafamı dağıtıyım diyorumm dolmalar sarıyorum...tatlılar yapıyorumm...dışarı çıkmak istemiyorum...kitap okuyorumm okuduğumdan anlamıyorum...böyle bi tuhafım...bastırıyorum içimi olmuyorrr...
hiçbir belirti yoktu bende sadece bel ağrısı oluyordu