Benim ilkinde 2. Gun idi.
Evet, isteyen bekleyen herkes kavusur umarim. Ve pozitif sonuc alanlar da sonunu saglikla getirip, bebeklerine kavusurlar :)
2. güm embriyosu ötümü kızlar ya 4 hüücreli ilk denemem yardım edin of yarı test gunum ıdrar testnde eatıf bugu 12 gun bıttı
Hayir niye kotu olsun ki. Hic farketmiyor ve belli oluyor bence. Yarin guzel haberler alacagiz insallah :)
Kiz bilge benim is biraz karisik benim sat 25 ocak subatta biraz gec catlatildi yumurtalar zaten dondurulmus embriyoyoydu 25 ocak yazdikmi ozaman benim bebis 6 haftalik gozukuyorr:))) bi degisik en iyisi ayin 4u hem kese hem kalp atisina gitcez ondan sonra ogrenip gelip takvimi yapim ama takvimi gormekte istiyorum haniAMİNNNNNNN
İnanın hamiş olmayan arkadaslar ıcınde bol bol dua edıyorum. Allah sıze sabır versın en kısa zamnda gobusunuzu bebıslerle doldursun
son adet gununu yazıp hesapla dıyorsun canım
adetin 21.gununden itinbaren gunde 3 defa suprefact nasal spray verdi uzun protokol yapcaz dedi benim şimdiye kadar hep gonalf +merional kısa protokol olmustu..uzun protokol 18.gunmu baslıo 21.gun mu bide sprayle basarılı olan var mı..zaten burnum tıkalı niye spray verdi anlamadım...benim ustunde denememi yapıolar nedir .sprayle tedavi olan hic duymadım..
Asyacim benim bebegimde 2. gun dondurulmus embriyoydu sukurr simsiki tutundu savasci cikti bebegim rabbime sonsuz sukurler olsun ol dedi ve oda oldu diliyorumki kuzu22 ile sendende guzel haberler alirizz2. güm embriyosu ötümü kızlar ya 4 hüücreli ilk denemem yardım edin of yarı test gunum ıdrar testnde eatıf bugu 12 gun bıttı
Kan verip geldik simdi. 2 saat sonra sonuc cikacak. Dualarinizi eksik etmeyin. Coook korkuyorum.
İyi olacak insallah. Bugun test yapacak herkese bol sans.
160 cikmiiiiiiiiiissssssss.
Esim almaya gitti Sonuclari. Geldi biraz once.
Hamileyiiiiiiiiiiim :))
Yupiiiiiiiiii :)))
canımmmm tebrik ederim seni bu topik ve bu ay çok ugurlu baksana aramıza bir hamiş daha katıldı.göbişini benim için sev azcık annesi öpüyorum seni yanaklarından.
Ayy canım ne mutlu olmuştur esinnn alırkeen :) cokk sevındımm saglikla kucağına almakta nasip olsun insallah :)
cok sevındım canımmmm. . . . Tebrık ederımmmm. . .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?