şubat ta tüp bebek:)

inş canım bi o günleri görelimde gideriz inş. duyduğumuz iyi oldu.....

bende başladım canım progestana toplamadan hemen sonra verdi bana. 2 embriyo transfer edilecek bana canım Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

canım benim sana kaç embriyo transfer edildi? kaliteleri nasıldı?

canım benim sana kaç embriyo transfer edildi? kaliteleri nasıldı?

blast bir embriyo transver etti doktorum yasakmış öyle dedi normalde 10 tane embriyom vardı hepside çok iyi durumda dediler.ben çok istedim 2 tane ama doktorum yasak dedi başka bişey demedi. bak çok üzüldüm mng2010 çift embriyo koyucaklarmış şansımla oynadı osman hoca

slm canm sen nerde tedavi görüyosun çok sevindim bak senin adına şansını artırıyor. benimdoktorum 35 yaş altına çift embriyo yasak dedi. bende ikiz bebek çok istiyordum inş senin olur benimde tek embriyom inş tutar yaşını yazarmısın nerde yaptırdığını çok merak ettim

canım ben 31 yaşındayım ama özel bir durumum var o yüzden 2 tane koyacaklar. normalde yasakmış zaten

anladım canım bak çok üzüldüm 30 yaşındayım bende benim hiç bir problemim yok eşim azospermi inş bebişlerin tutar çok kıskandım bak seni ama ne yalan söyliyim ben çok istemiştim ikiz rabbim hepimizin gönlüne göre versin heheh.....

tşk iyi dileklerin için

kız senin dediğine bastım düzeldi valla. melek181 in dediğini dinliycem bilmediğim şeylere ellemiycem . sakın gülmeyin.

nerdesiniz yaa geliyom bakıyom kimse yok hepiniz yoğunsunuz heralde neyse buralardayım beklerim

ben gayet iyiyim canım hiç bir belirti yok belirti olmaması iyimi kötümü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

daha anca olur canım belirtiler....birkaçgün geçsin ne zamn randevun....kasıklarında ağrı olacak yumoşların çoğalınca göğüslerde büyüme......

NMG2010 canım allah yardım etsin ....hiç korkma olacak inş....bizide haberdar et......
yarın bebişin senin olacak inş.....

gelecegin en tatli anneleriiiii..
tatli geceler ... simdi kocisimle ankara yollarindayiz . . dua edin bana :) cok opuyorummmmm hepiceenizi

daha anca olur canım belirtiler....birkaçgün geçsin ne zamn randevun....kasıklarında ağrı olacak yumoşların çoğalınca göğüslerde büyüme......

Suan ne kasik agrisi nede goggus sismesi var yarin 3te randevum var ona gore belli olur ama ben hic birsey hissetmiyorum henuz hic agrim sizim buyume felan yok

Guunaydin canimcimlarim guzel gunler diliyoorum

Nihalimmmm rabbim dualarimizi kabul eder insallah bebeklerin tutunur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…