canım askeriyeyle bağlantım yok sivilleride alıyorlar çok sevdim ben öyle sakinki anlatamam zaten sayılı alıyorlar randavuyu ve uzun sürüyo muayene ttavsiye ederim inşallah beraber gideriz melekcim arkadaşım orda doğum yaptı özel hastane gibbi tek kişilik rahatmış odalarıda :)
hayırlısı olsun canım dualarımız seninle tek embriyo transfer edilecek değilmi? embriyoların umarım çok iyi durumdadır sana sımsıkı tutunurlar inşşşşşşşşşşş
benim transfer gerçekleşti bekleyişteyim progestan 200mg verdi 2 kutu vajinal ona devam ediyorum bende güzel haberlerini bekliyorum tatlım transferde
çok canını yanmıyor rahat ol.
ay çok şükür kız az kaldı mutlu sona inşallah
kaç ambriyo transfer edilcek????
hayırlısı olsun canım dualarımız seninle tek embriyo transfer edilecek değilmi? embriyoların umarım çok iyi durumdadır sana sımsıkı tutunurlar inşşşşşşşşşşş
benim transfer gerçekleşti bekleyişteyim progestan 200mg verdi 2 kutu vajinal ona devam ediyorum bende güzel haberlerini bekliyorum tatlım transferde
çok canını yanmıyor rahat ol.
canım arkadaşım 2 embriyo transfer olavcakkk
canım benim sana kaç embriyo transfer edildi? kaliteleri nasıldı?
kaç yaşındasın normalde yasakmış benim doktorum öyle söyledi merak ediyorum
canım ben 31 yaşındayım ama özel bir durumum var o yüzden 2 tane koyacaklar. normalde yasakmış zaten
anladım canım bak çok üzüldüm 30 yaşındayım bende benim hiç bir problemim yok eşim azospermi inş bebişlerin tutar çok kıskandım bak seni ama ne yalan söyliyim ben çok istemiştim ikiz rabbim hepimizin gönlüne göre versin heheh.....
ben gayet iyiyim canım hiç bir belirti yok belirti olmaması iyimi kötümü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagünaydın fatoş hanım varmı değişme iğnelerden sonra
ben gayet iyiyim canım hiç bir belirti yok belirti olmaması iyimi kötümü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz yaa geliyom bakıyom kimse yok hepiniz yoğunsunuz heralde neyse buralardayım beklerim
daha anca olur canım belirtiler....birkaçgün geçsin ne zamn randevun....kasıklarında ağrı olacak yumoşların çoğalınca göğüslerde büyüme......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?