şubat ta tüp bebek:)

ayrıca kızlar benim bilmediğimmi var kurcalarımda, bilirimde ahanda yaptım kızancıklarım

tedaviyemi sıkkınsın. 1 ay sonra olsunda sonuç iyi olsun napacanda sıkıyon canını

arkadaşların bendenmi korktu . kızlar accık çatlağım amma zararsız bişi yapmam

bacım napıyon yumoşlardan güzel haberler varmış şimdi gördüm sevindim kız allah tamamına erdirsin

canım askeri hastaneye alıyolar mı normal kişileri yoksa askeriye ile bağlantınmı var....
eğer alıyolarsa inş ben hamile kalırsam benide götür o doktora.....

canım askeriyeyle bağlantım yok sivilleride alıyorlar çok sevdim ben öyle sakinki anlatamam zaten sayılı alıyorlar randavuyu ve uzun sürüyo muayene ttavsiye ederim inşallah beraber gideriz melekcim arkadaşım orda doğum yaptı özel hastane gibbi tek kişilik rahatmış odalarıda :)

kızlarrr yarın transferim var dualarınızı bekliyorummmm.

hayırlısı olsun canım dualarımız seninle tek embriyo transfer edilecek değilmi? embriyoların umarım çok iyi durumdadır sana sımsıkı tutunurlar inşşşşşşşşşşş
benim transfer gerçekleşti bekleyişteyim progestan 200mg verdi 2 kutu vajinal ona devam ediyorum bende güzel haberlerini bekliyorum tatlım transferde
çok canını yanmıyor rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…