şubat ta tüp bebek:)

kızlar bir derdim varda bi konu var baba evimi özledim diye çok üzüldüm okurken bi bakın bak.....

olsunda geç olsun meleğim bu kez tutunsun bebegin inşallah

meleğim ya bişe soracam eşinde ya sorun embriyo haline geliyor sonuçta tutunma nedenidemi eşinle alakalı senide degerlendiriyorlarmı
amin canım arkadaşım inş. bu son olur....
evet canım bizim embriyo oluşuyo embriyo oluşmasında en büyük etki erkekdeymiş canım...kadının rolü çok azmış...
bide zaten bizim en büyük sorun kromozom tutmamasınında en büyük sebebi bu canım.....

tamam işte sorunlar hallediliyor sonuçta embriyor oluşuyor sonra görev annenin bedenine kalıyr aklıma takılan sonuçta eşinin sprmine çare bulunuyor saglıklı embriyor üretiliyor ve sana transfer ediliyor peki tutunmama sebebi acaba senin tam degerlendirmiyolarmı aklıma öle geldi birden

canım ya bana da çok şey yapıldı bugüne kadar 2 kez histereskopi oldum kamerayla yapılan bi operasyon...
en son yazın tekrar kan verdim 1 ayda çıktı sonucu pıhtılaşma çıktı kanımda yani kan pıhtılaşınca bebek durmuyomuş sanırım...
şimdi büyük 2 sebeb var biri pıhtılaşma diğeri de embriyolara pgt gerekli....
bilmiyorum ki daha yapılması gerekn test varmıdır....:26::26:

sonuçta rabbim ol demezse olmuyor bizim bütün düşüncelerimiz tedbire dair ...benim aklıma öle geldi ne bileyim tamam erkekteki sorun embriyo oluşana kadar embriyo oluşuyor ama rahimde tutunamıyor acaba sendede bir sıkıntımı var izlenimi oluşturdu bende hormon testlerini ihmal etme meleğim üstüne git inanki bu siteden çok şey ögreniyoruz

birde kafanızda netleştimi nezaman nerde yaptıracaksınız

canım sana özel mesaj yazdım...
daha zamana karar vermedik canım...
rabbim den dileğim bizi bu sefer en uygun yere yönlendirsin...
bide lenfosit aşısı oldu mavielle nickli arkadaş onun vücudu bebekleri atıyomuş belki öyle bişey de olabilir....

yaza sarkmasa iyi olur cnm ya sıcakta rezillik gün uzun tam bahar zamanına denk gelir inşallah

msj yazamıom 10 dakikada bir mesaj yollanıyor bekle yazacam yzacam:))ahahhah

Kız benim pc nin bitarafına elledim ama neresi onu tam bilemiyorum yazılarım büyüdü ha biriniz yardım edin bacılar

Kız benim pc nin bitarafına elledim ama neresi onu tam bilemiyorum yazılarım büyüdü ha biriniz yardım edin bacılarAY DELİRECEM ŞİMDİDE KÜÇÜLDÜ

Ben destina38 in ablasıyım sen biliyormusun şu vatandaş nasıl düzelir .seni okuyo gördümde

yazıyı düzelttim ama nasıl bende bilmiyorum. elledim her tarafını . benim bacıdan benimde haberim yok ,o kadar özel mesaj attım hiç dönmedi kössssstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…