şubat ta tüp bebek:)

aahahahahahhahahahahah:)döver döver :)ben kaçtane yumurta göründüğünü bilmiyorum yarın soracam ama bende agrı sızı şişme felan yok

bende feci karın şişliği var... dua edinn.. şimdi yoldayım baba ocağına gidiyorumm... öpüyorum hepiceenizi:) muaahh

bende feci karın şişliği var... dua edinn.. şimdi yoldayım baba ocağına gidiyorumm... öpüyorum hepiceenizi:) muaahh
güle güle git canım bende hiç agrı sızı şişme yok doktora sordum erken dedi belkide yumurtalarım büyümemiştir nebilim ya

İnsallah canim hepimiz bu sene bebeklerimize kavusuruz umarim:))evet yasima gore dusuk ama yapicak bisey yok ilac kullaniyorum 1 aydir belki onun biraz faydasi olur.bu ay 10 folikul gozuktu umarim baslicagim ayda en az bu kadar olur senin ne durumda tedavin?

bende3 gün önce başladım iğnelerime yarın kontrolüm var bende polikistlik over var inşallah saglıklı yumurtalarım olur

Hayirli olsun canim insallah saglikli olurlar ve sana sımsıkı tutunurlar:))
inşallah bir tuhafım nebileyim ya çok garip bir hal bizimkisi bir tarafın olacak diyor bir tarafın bu tarafına okadar inanıyorki yaptırcan olacak doguravcagın güne kadar herşey planlı doktor hamilesin dese tıkır tıkır herşey sıra sıra hayalindeki gibi olacak gibi işte bir tarafın varki kaç kez hayallerin yıkıldı yine olmayacak diyor işte ne bileyim tuhafım karmakarışıgım

Seni cok iyi anliyorum ama en pozitif olman gereken donemdesin canim hic dusunme olumsuzluklari.ben embriyologa ne yapiyim soyleyin sansimi arttirmak icin dedim moralin yuksek olsun yuzde 8 artar sansin dedi:)) olucak insallah icini ferah tut

Seni cok iyi anliyorum ama en pozitif olman gereken donemdesin canim hic dusunme olumsuzluklari.ben embriyologa ne yapiyim soyleyin sansimi arttirmak icin dedim moralin yuksek olsun yuzde 8 artar sansin dedi:)) olucak insallah icini ferah tut
ozaman pozitif düşünelim :)ahahahahhahahhaha ama nasıl şimdi de kafama 2 embriyo transferini taktım yarın söliycem 2 tane koysun yaaaaaaaaa

iyi akşamlar hatunlar.
nasılsınız.......kimseden ses yok .....
nmg2010 canım
hayırlı olsun transferin............

kızlar nasılsınız bugün gezmedeydim uğrayamadım nmg2010 nasılsın toprağım

güzelim ben 25 yaşındayım doktora bastır sen ya da tanıdık falan bulmaya çalış çünkü işlerine geldiği zaman gayet 2 koyuyolar benim akrabam wardı hastanede ölelikle oldu tembihlediler kimseye söyleme falan die..sen de bastır ısrar et koyarlar inşallah..ben konyalıydım ewlenince maraşa gittim gerçi ewlenmeden önce de ankarada yaşıodum :) babam konyalıydı yani karışık oldu biraz işte :) :) sen nerelisin

adanalıyım ben canım bende 29 yaşındayım bugün 11 de kontrolüm var 2 embriyo işini söyleyecegim bakalım hayırlısı olsun inşallah tamam der hiç umudum yok amabu aradda 20 lik dişim acayip şişti parçalandı tam zamanıydı

canım günaydın.. inşallah güzel sonuçlarla gelirsin .. bence de 2 tane olsa güzel olur ama, ilk etapta işlemler ypılırken kaç embriyo transfer edileceğine doktor karar verir ibaresini imzaladık.... itiraz hakkımız yok.. hem Rabbim dilerse 1 tane de yeter bize.. sıkma canını.. rahat ol canımmmmm benimm :)

günaydıııııııııııııııııııın hatunlarrrrrrrrrrrrrrr.......................

kontrolün nasıl geçti canım kaç yumoş var

Suan bugunluk 7tane gordu kilom oldugu icin bayagi zorlandi cokture cokture karnima buldu yumoslari ve cok sasirttin beni dedi seni pkolu hastalarima ornek gosterecem dedi kilo vermen butun pkoyu nerdeyse silmis dedi normal saglikli bir bayanla ayni oranda yumurtan var dedi pko devam etse 20 tane enaz olurdu ama cookta saglikli olmayabilirdi dedi cok guzel konustu sansliyiz dedi tabi yumurta toplandiktan sonraki kalitede onemli dedi suan hersey iyiymis bole gule gule ciktim hersey guzel rabbim nazarlardan korusun devamina erdirsin insallah cok mutluyum cok

hepinizin hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun kızlar nasipse bende bugün tüp bebek merkeziyle görüşdüm ve tahliler süreçine başlamış oldum. bakalım bizim transverler ne zmana olcak

çoook sevindim canım benim inşallah geriside böyle olur Allahım hep güldürsün yüzünü

çift embriyoyu söyledinmi??????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…