• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

ayrıca kızlar benim bilmediğimmi var kurcalarımda, bilirimde ahanda yaptım kızancıklarım:33::33::33:

bacım napıyon yumoşlardan güzel haberler varmış şimdi gördüm sevindim kız allah tamamına erdirsin :34::34::34::34::34::34::34:

canım askeri hastaneye alıyolar mı normal kişileri yoksa askeriye ile bağlantınmı var....
eğer alıyolarsa inş ben hamile:49::49::49::49: kalırsam benide götür o doktora.....

canım askeriyeyle bağlantım yok sivilleride alıyorlar çok sevdim ben öyle sakinki anlatamam zaten sayılı alıyorlar randavuyu ve uzun sürüyo muayene ttavsiye ederim inşallah beraber gideriz melekcim arkadaşım orda doğum yaptı özel hastane gibbi tek kişilik rahatmış odalarıda :)

kızlarrr yarın transferim var dualarınızı bekliyorummmm.

hayırlısı olsun canım dualarımız seninle tek embriyo transfer edilecek değilmi? embriyoların umarım çok iyi durumdadır sana sımsıkı tutunurlar inşşşşşşşşşşş
benim transfer gerçekleşti bekleyişteyim progestan 200mg verdi 2 kutu vajinal ona devam ediyorum bende güzel haberlerini bekliyorum tatlım transferde
çok canını yanmıyor rahat ol.

Back