yüce rabbımmmmmmmmmmmmm sükürler olsunnnnnnnnnnnn:
Kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. Bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. Su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. Ama daha ikinci test var dedi biyolog. Simdiden olumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
Siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. Biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. Gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. Insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
Sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. Iyiki varsiniz
Bu arada gecmisi okumaya vaktim olmadi noldu diger testciler. Ama temmuzum'u gördüm. Canim benim lütfen kendini yipratma. Yüce rabbimin sana halihazirda bir armagani var. Sakin üzüntünü ona yansitma. Zamani gelmemis demek ki kardesin. Ama inanki yakindir. Yüce rabbim seni de sevindirecek
çok teşekkür ederim temmuzum oğlun iyileşmiştir inşallah bu arada birde tahlil sonucun ne oldu?
desene kurtulamıcaz şu vajinal muayaneden :)
annemle konuştum çooooooook kalın giyin diyo kızzzzzzz atkılar eldivenler hazırlamam lazım bide haberlerde duydum erzurum -22 dereceymişşşşşşşş
sende baharı bekleseydin ya biraz :26:
tedavi gelince mi olacak
geçen ay 28 inde adet oldum yani daha var ama yumurtlama zamanına gelcem malum denemek lazım
slm kızlar benim transferin 8.günü kasık agrım var başka belirti yok sizce test yaptırsam mı?siz neler yaşadınız bu süreçte...
kızlar az önce sonucumu aldım 11. gün:106 13. gün:226 olmuş e artık şimdi 21 martı bekliyorum ilk ultrasonumuz için.bu arada başak ve lenitla evet yaptım testi 10 yıl sonunda gördüm gördüm çift çizgiyi.öpüyorum hepinizi kocamanından.
canımm çokk tebrikk ederim...çok sevindim senin adına...ben de seni çok sevdim...inş. Değerin kat be kat artsın inş...rabbim nutluluğuna mutluluk katsın inş...yüce rabbımmmmmmmmmmmmm sükürler olsunnnnnnnnnnnn:
Kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. Bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. Su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. Ama daha ikinci test var dedi biyolog. Simdiden olumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
Siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. Biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. Gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. Insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
Sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. Iyiki varsiniz
Bu arada gecmisi okumaya vaktim olmadi noldu diger testciler. Ama temmuzum'u gördüm. Canim benim lütfen kendini yipratma. Yüce rabbimin sana halihazirda bir armagani var. Sakin üzüntünü ona yansitma. Zamani gelmemis demek ki kardesin. Ama inanki yakindir. Yüce rabbim seni de sevindirecek
seybil değerinin katlanmasına çokk sevindim...aklım sendeydi...dularınızda bizleri de unutmayın inş...kızlar hamilelik takvimini nasıl yapıyoduk yapamadım
kizlar benden kötü haber. Test yaptirmaya kalmadan adet oldum.. Esimin israri yüzünden sabah kan testi yaptirdim sonucu saat birde alicaz.. Ne duyacaksam sanki.. Hamile olmadigimi hemsireninde onaylamasi lazim.. Esim illa bunu duymak istiyor sanki.. Neyse insallah hope73 den iyi haberler aliriz.. Kismetse artik birdahaki sefere...
slm kızlar benim transferin 8.günü kasık agrım var başka belirti yok sizce test yaptırsam mı?siz neler yaşadınız bu süreçte...
arkadaşlar şimdi ben bebeğimin doğacağı tarihi nasıl hesaplıyacam yani son adet tarihim ocak 24 transfer tarihim şubat 11 şimdi bu ufaklık ne zaman doğacak biri bana söyler mi sağlık oocağı ekimin sonu kasımın başı dedi neye göre hesa yapılıyor
Benimde 6. Gunum 5. Gun transferi oldu.kasık agrisi var o da surekli degil ara ara oyulma gibi bi garip ama onun disinda hicbi belirti yok gögüslerim ayni mesela(
BENDE sekizinci günde test yaptım ama çıkmadı bence 12. günü beklesen daha iyi hem kesin sonuç hemde üzülmemiş olursun sekizinci günde çıkmayabilir
kızlar az önce sonucumu aldım 11. gün:106 13. gün:226 olmuş e artık şimdi 21 martı bekliyorum ilk ultrasonumuz için.bu arada başak ve lenitla evet yaptım testi 10 yıl sonunda gördüm gördüm çift çizgiyi.öpüyorum hepinizi kocamanından.
çok güzel bi soru sordun canım ben bilmiyorum ama bilen varsa hakikaten cevap versin merakta bırakmasın bizi
arkadaşlar şimdi ben bebeğimin doğacağı tarihi nasıl hesaplıyacam yani son adet tarihim ocak 24 transfer tarihim şubat 11 şimdi bu ufaklık ne zaman doğacak biri bana söyler mi sağlık oocağı ekimin sonu kasımın başı dedi neye göre hesa yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?