şubat ta tüp bebek:)

canım canım çokkk sevindim ya tebrik ediyorum senide eşini.allah hepimizin kucagına aldıgı günleride göstersin inşallah...

kızlar az önce sonucumu aldım 11. gün:106 13. gün:226 olmuş e artık şimdi 21 martı bekliyorum ilk ultrasonumuz için.bu arada başak ve lenitla evet yaptım testi 10 yıl sonunda gördüm gördüm çift çizgiyi.öpüyorum hepinizi kocamanından.

annemle konuştum çooooooook kalın giyin diyo kızzzzzzz atkılar eldivenler hazırlamam lazım bide haberlerde duydum erzurum -22 dereceymişşşşşşşş

sende baharı bekleseydin ya biraz :26:
tedavi gelince mi olacak

slm kızlar benim transferin 8.günü kasık agrım var başka belirti yok sizce test yaptırsam mı?siz neler yaşadınız bu süreçte...

slm kızlar benim transferin 8.günü kasık agrım var başka belirti yok sizce test yaptırsam mı?siz neler yaşadınız bu süreçte...

BENDE sekizinci günde test yaptım ama çıkmadı bence 12. günü beklesen daha iyi hem kesin sonuç hemde üzülmemiş olursun sekizinci günde çıkmayabilir

Maşallah canım Allah dan korusun inşallah

Son düzenleme:
canımm çokk tebrikk ederim...çok sevindim senin adına...ben de seni çok sevdim...inş. Değerin kat be kat artsın inş...rabbim nutluluğuna mutluluk katsın inş...
kızlar hamilelik takvimini nasıl yapıyoduk yapamadım
seybil değerinin katlanmasına çokk sevindim...aklım sendeydi...dularınızda bizleri de unutmayın inş...

sen şanslısın yine temmuzum...bir oğlun var ne güzelll...rabbim en kısa zamanda ikinci meleğini de nasip etsin inş...

Benimde 6. Gunum 5. Gun transferi oldu.kasık agrisi var o da surekli degil ara ara oyulma gibi bi garip ama onun disinda hicbi belirti yok gögüslerim ayni mesela(

bence yaptırma daha erken bende evde kendim idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzülmüştüm o yüzden dr. seni çağırdığı tarihi bekle ve kan testini yaptır derim ben

arkadaşlar şimdi ben bebeğimin doğacağı tarihi nasıl hesaplıyacam yani son adet tarihim ocak 24 transfer tarihim şubat 11 şimdi bu ufaklık ne zaman doğacak biri bana söyler mi sağlık oocağı ekimin sonu kasımın başı dedi neye göre hesa yapılıyor

çok güzel bi soru sordun canım ben bilmiyorum ama bilen varsa hakikaten cevap versin merakta bırakmasın bizi

Benimde 6. Gunum 5. Gun transferi oldu.kasık agrisi var o da surekli degil ara ara oyulma gibi bi garip ama onun disinda hicbi belirti yok gögüslerim ayni mesela(

canım benimde 5.gün transferıydı ve batmalarım kasık agrım cok oldu sımdı hamıleyım,bebegın tutunmaya calısıyo ondan oluyo yerlestıklerı ıcın hıc bır belırtı arama cünkü gebelık ve adet belırtılerı cok yakın tadını cıkarrr

Son düzenleme:

Tebrik ediyorum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah

çok güzel bi soru sordun canım ben bilmiyorum ama bilen varsa hakikaten cevap versin merakta bırakmasın bizi

al benden bitane daha daha yuppi demek yalnız değilim bi hesap yaptım ama 5 haftalık mı 7 haftalık mı bilmiyorum pazartesi kalp atışını duymak için gidicem ama ne yaparsın merak işte sonuçta kadınız normal

nedese normal tarih gibi hesaplıcaksın bana doktorum söylemişti ve bir sitede okumuştm.allah sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…