kısa protokolde adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlayıp 10 veya 12. günde ilaç tedavisi bitip yumurta tpolanıyor eğer uzun protolse adetin 21. günü gidiyorsun tedavi ilaçlar biraz daha uzun sürüyor yumurtalığın rezerv durumuna göre karar veriliyor
kısa protokolde adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlayıp 10 veya 12. günde ilaç tedavisi bitip yumurta tpolanıyor eğer uzun protolse adetin 21. günü gidiyorsun tedavi ilaçlar biraz daha uzun sürüyor yumurtalığın rezerv durumuna göre karar veriliyor
Test yaptırdım kızlar benim sonuç negatif.canım seni tebrik ederim allah bana ve tüm isteyenlere yaşatsın o bilmediğim duyguyu.ben şimdi adetimden sona 1 ay ara verip tüp yaptırmak istiorum allah bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun
kızlar merhaba,sabah histereskopiden cıktım kadınlar gununde kadın dogum servisindeydim sezaryana gelenler falan Allah bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. biliyorsunuz benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler
Arkadaslar hamile kadının duası kabul olurmussssssss
KIZLAAARRRRR Allah hepinizin göbüşlerii tez zamanda bebişlerle doldursun İNŞAALLAH
Allah hepinizi Gönlündekini hayırlı etsin insallah
Burada tüm dua eden arkadaslardan Allah razı olsun Allah Muradlarını versin tez zamanda
KIZLAAAAR Daha ne diyim ben size HAMİLEEYİMMMMMMMMM
Valla hepinizi kucaklayasım var kocaman kocaman
YÜCE RABBIMMMMMMMMMMMMM SÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN:
kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden olumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz
bu arada gecmisi okumaya vaktim olmadi noldu diger testciler. ama temmuzum'u gördüm. canim benim lütfen kendini yipratma. Yüce Rabbimin sana halihazirda bir armagani var. sakin üzüntünü ona yansitma. zamani gelmemis demek ki kardesin. ama inanki yakindir. Yüce rabbim seni de sevindirecek
Bilge ve Hope rabbim daim etsin,tebrik ederimmm ne mutlu böyle haberler duyunca hepberaber ılerlıyelım ınsallahhh
yuppııııı :) cok sevındımmm kuzuuummmm yaaa. . . . .tebrık ederımmmmmm. . . . Ohhh gelsın bebıslerrr :)
kızlar transferden kaç gün sonra doktor keseye bakıyor ya da kalp atışını duyucaz ayy çatlıacm meraktan benim bugün transferden sonra 15.günüm 28 mart için gel dedi yani transferden 33 gün sonra doktor çağırdı kallp atışı duyulur mu bi de nasıl bi ultrasyon oluyor
kızlar transferden kaç gün sonra doktor keseye bakıyor ya da kalp atışını duyucaz ayy çatlıacm meraktan benim bugün transferden sonra 15.günüm 28 mart için gel dedi yani transferden 33 gün sonra doktor çağırdı kallp atışı duyulur mu bi de nasıl bi ultrasyon oluyor
mericim inşallah bebişin yada bebişlerin sıkıca tutunmuştur sana. ben bişeyi merak ediyotdum kimyasal hamilelik kan testinde çıkıyor mu ? yoksa ultrasonda mı belli oluyor
bu soruna ben cevap veriyim canım...kimyasal gebelik kanda çıkıyor...ben yaşadım...kanda değerim 25.03 çıktı önce sonra da değerim 10.31 e düştü...sonrada adet oldum...malesef....
bu soruna ben cevap veriyim canım...kimyasal gebelik kanda çıkıyor...ben yaşadım...kanda değerim 25.03 çıktı önce sonra da değerim 10.31 e düştü...sonrada adet oldum...malesef....
bılhecebuk :) degerın kaaaaccccc pekııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?