şubat ta tüp bebek:)

canım saol.peki benim randevum adetimin 22.günü oluyor acaba bir gün öne mi alamaya çalışayım.uzun protokole doktor muayane yapıp öyle mi karar veriyor.ne yapsam şimdiden heyecanlanmaya başladım.

Arkadaslar hamile kadının duası kabul olurmussssssss

KIZLAAARRRRR Allah hepinizin göbüşlerii tez zamanda bebişlerle doldursun İNŞAALLAH

Allah hepinizi Gönlündekini hayırlı etsin insallah

Burada tüm dua eden arkadaslardan Allah razı olsun Allah Muradlarını versin tez zamanda

KIZLAAAAR Daha ne diyim ben size HAMİLEEYİMMMMMMMMM

Valla hepinizi kucaklayasım var kocaman kocaman

amin canım.inşallah hayırlısı olur üzme kendini.biliyorum bu duyguyu büyük bir boşluk hissediyorsun.sonra bir kaç gün sonra yine umutlanıp kaldığın yerden devam ediyorsun.allah dert verirse dermanını da verir inşallah.herkese sevgiler ben hafta sonu yokum şimdiden iyi tatiller dilerim.

genetik test yaptirdinizmi bu olumsuzlardan sonra?

Bugün herkes için bol bol dua ettim (hope73 senin içinde adını vererek dua ettım)

sonucu almadan once Hz Süleyman ve 27 sahabe mezarlarını ziyarete gittik

Allah hayırlısıyla hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder insallah

Bilge ve Hope rabbim daim etsin,tebrik ederimmm ne mutlu böyle haberler duyunca hepberaber ılerlıyelım ınsallahhh

yuppııııı :) cok sevındımmm kuzuuummmm yaaa. . . . .tebrık ederımmmmmm. . . . Ohhh gelsın bebıslerrr :)

heşerim ben gecmısı okuyuncaya kadar nereye gıttın anlamadım kı

o kadarda heverslendım guzel haberi sana vereye

Allah senınde gonlundekını hayırlısıyla gerceklestirsin

Canım, tebrik ederim. Kucağına aldığın günleri de yazarsın inşallah burdan. Çok sevindim. 2. testinde de yükseli inşallah değerin. İçini rahat tut.

Bilge ve Hope rabbim daim etsin,tebrik ederimmm ne mutlu böyle haberler duyunca hepberaber ılerlıyelım ınsallahhh

yuppııııı :) cok sevındımmm kuzuuummmm yaaa. . . . .tebrık ederımmmmmm. . . . Ohhh gelsın bebıslerrr :)

kızlar Allah razı olsun

Ben duaya cok ınanırım Allahım buradakı tüm hamişleri bebeklerine kavustursun

Hamiş adaylarınında karınlarına tez zamanda bebişler koysun sonra onlarıda bebeklerine kavustursun

kımse umudunu ınancını kaybetmesin

İsteyen herkese hayırlı sag saglım saglıklı sıhhatlı aklı basında kısmetlı mutlu cocuklar versin rabbım

kızlar transferden kaç gün sonra doktor keseye bakıyor ya da kalp atışını duyucaz ayy çatlıacm meraktan benim bugün transferden sonra 15.günüm 28 mart için gel dedi yani transferden 33 gün sonra doktor çağırdı kallp atışı duyulur mu bi de nasıl bi ultrasyon oluyor

Canım sters yapma korkmada norml ultrasona girer gbi oluyor kızlar bu arada listede günceleme olmamış benm bebiş düştü malesf 2 hafta olck onu duzeltemisnz

Canim ben transferi yapan yeri beklemedim kendi jinekologuma gittim , transferden 17 gun sonra keseyi disaridan gorduk , hatta 2 gun once tekrar ultrasona girdim kese buyumus 17mm olmus tam 5 hafta olcusunde , pazarteside kalp atisi icin gideçegiz , biz transfer yapan merkeze gitmeyecegiz atik kendi doktorum kontrolundeyim , vitaminlerimi falanda verdi , el rehberi seklinde kitapciklar verdi
Allah kese ve kalp atislarini hayirlisi ile gostersin

mericim inşallah bebişin yada bebişlerin sıkıca tutunmuştur sana. ben bişeyi merak ediyotdum kimyasal hamilelik kan testinde çıkıyor mu ? yoksa ultrasonda mı belli oluyor

bu soruna ben cevap veriyim canım...kimyasal gebelik kanda çıkıyor...ben yaşadım...kanda değerim 25.03 çıktı önce sonra da değerim 10.31 e düştü...sonrada adet oldum...malesef....

Bensiz dansoz oynatmissin ayip degilmi , insan haber verir beraber gobek atardik :)))
Canim cok cok tebrik ederim , kat kat katlansin degerin Allah yar ve yardimcin olsun
O kadar sevindimki yazacak baska bir sey bulamiyorum , ben dedim ama beraber buyutecegiz bu bebisleri
Hosgeldi bebislerin aramiza teyzesi onlari bol bol oper

bu soruna ben cevap veriyim canım...kimyasal gebelik kanda çıkıyor...ben yaşadım...kanda değerim 25.03 çıktı önce sonra da değerim 10.31 e düştü...sonrada adet oldum...malesef....

teşekkür ederim melekçim Rabbim tez vakitte hayırlısıyla seninde göbişini doldurur inşallah

Bakiyorum senin minisler sana siki siki tutunmuslar , hayirli olsun , saglikli mutlu bir hamilelik gecirmeni dilerim
Allah hep senin ve bebisinin veya bebislerinin yaninda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…