iyiki varsınız teşekkür ederim...sözünü dinlicegm
nedese normal tarih gibi hesaplıcaksın bana doktorum söylemişti ve bir sitede okumuştm.allah sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah
yani transfer tarihini mi esas alıyoruz çok sağol inşallah sağ salim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız nasipte varsa
korkuyorm kimyasl olur diye 4.denemem çünkü,umarım bu sefer sıkı sıkı tutunmuşlardr.insan bu dönemde bi tuhaf olyor kimse anlamıyor çünkü çekilen sıkıntıyı.
canım inşallah tutmustur inşalla dua edelim hayırlısı olsunkorkuyorm kimyasl olur diye 4.denemem çünkü,umarım bu sefer sıkı sıkı tutunmuşlardr.insan bu dönemde bi tuhaf olyor kimse anlamıyor çünkü çekilen sıkıntıyı.
neden kimyasal olacağını düşünüyorsun kaç haftalık bebeğin kötü düşünme inan seni çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz hamileliğimizi öğrendiğizden beri acaba sağlıklı mı acaba dış gebelik olur mu diye düşünüyoruz biz zor anneleriz bebeklerimizde kıymetli bebekler ne yapalım doğurana kadar böyle olucak galiba[/QU transferin 8.günü bugün.daha önce 1boş gebelik ve 2.kimyasal gebelk geçirdm.bakalım bu sefer hayırlısı...
canım benimde 5.gün transferıydı ve batmalarım kasık agrım cok oldu sımdı hamıleyım,bebegın tutunmaya calısıyo ondan oluyo yerlestıklerı ıcın hıc bır belırtı arama cünkü gebelık ve adet belırtılerı cok yakın tadını cıkarrr
canım inşallah tutmustur inşalla dua edelim hayırlısı olsun
canım hayırlı olsun.inşallah değerin 3 e 4 e katlar.bir saat çıktım topikten bir geldim senin hamilelik haberini gördüm çok sevindim.tekrar hayırlı uğurlu olsun.41 kere maşallah.
bu arada benim rapor onaylanmış telefonla öğrendim haftaya inşallah doktorla görüşmeye gidecem.ilk defat tüp bebek yaptıracam.uzun protokol kısa protokol varmış.bunun hakkında bilgisi olan var mı.tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum.
Tesekkur ederimmm mutlu oldum umarim sonucum seninki gibi olur:))) tek kaygim gogus agrisi cunku genelde herkes onu soyluyor ama benimkilerde bi degisiklik yok
Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini her hamilelik haberi umut oluyo bizim gibi bekleyenlere
benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler
taransfer sonrası sadece çok uzanmaktan bel ağrısı oluyor göğüs ağrısı falan ama belli belirsiz ağrılar inşallah tutunur sana bebişin
korkuyorm kimyasl olur diye 4.denemem çünkü,umarım bu sefer sıkı sıkı tutunmuşlardr.insan bu dönemde bi tuhaf olyor kimse anlamıyor çünkü çekilen sıkıntıyı.
Test yaptırdım kızlar benim sonuç negatif.canım seni tebrik ederim allah bana ve tüm isteyenlere yaşatsın o bilmediğim duyguyu.ben şimdi adetimden sona 1 ay ara verip tüp yaptırmak istiorum allah bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun
Test yaptırdım kızlar benim sonuç negatif.canım seni tebrik ederim allah bana ve tüm isteyenlere yaşatsın o bilmediğim duyguyu.ben şimdi adetimden sona 1 ay ara verip tüp yaptırmak istiorum allah bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?