şubat ta tüp bebek:)

iyiki varsınız teşekkür ederim...sözünü dinlicegm

rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu ben 8. gün eczaneden test aldım tek çizgi diğer çizgi varla yok arasıydı ikileme düştüm son 4 gün geçmedi hep aklımda acaba mı soruları vardı en güzeli iradeye sahip olup denilen tarihte yapmak yok yoksa stres bebeklerimizede zarar veriyor sakın hamile olmayasın hamilelik sendromuna mı girdin ne

nedese normal tarih gibi hesaplıcaksın bana doktorum söylemişti ve bir sitede okumuştm.allah sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah

yani transfer tarihini mi esas alıyoruz çok sağol inşallah sağ salim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız nasipte varsa

korkuyorm kimyasl olur diye 4.denemem çünkü,umarım bu sefer sıkı sıkı tutunmuşlardr.insan bu dönemde bi tuhaf olyor kimse anlamıyor çünkü çekilen sıkıntıyı.

korkuyorm kimyasl olur diye 4.denemem çünkü,umarım bu sefer sıkı sıkı tutunmuşlardr.insan bu dönemde bi tuhaf olyor kimse anlamıyor çünkü çekilen sıkıntıyı.

neden kimyasal olacağını düşünüyorsun kaç haftalık bebeğin kötü düşünme inan seni çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz hamileliğimizi öğrendiğizden beri acaba sağlıklı mı acaba dış gebelik olur mu diye düşünüyoruz biz zor anneleriz bebeklerimizde kıymetli bebekler ne yapalım doğurana kadar böyle olucak galiba

canım hayırlı olsun.inşallah değerin 3 e 4 e katlar.bir saat çıktım topikten bir geldim senin hamilelik haberini gördüm çok sevindim.tekrar hayırlı uğurlu olsun.41 kere maşallah.
bu arada benim rapor onaylanmış telefonla öğrendim haftaya inşallah doktorla görüşmeye gidecem.ilk defat tüp bebek yaptıracam.uzun protokol kısa protokol varmış.bunun hakkında bilgisi olan var mı.tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum.

Tesekkur ederimmm mutlu oldum umarim sonucum seninki gibi olur:))) tek kaygim gogus agrisi cunku genelde herkes onu soyluyor ama benimkilerde bi degisiklik yok

Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini her hamilelik haberi umut oluyo bizim gibi bekleyenlere

kısa protokolde adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlayıp 10 veya 12. günde ilaç tedavisi bitip yumurta tpolanıyor eğer uzun protolse adetin 21. günü gidiyorsun tedavi ilaçlar biraz daha uzun sürüyor yumurtalığın rezerv durumuna göre karar veriliyor

benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler

taransfer sonrası sadece çok uzanmaktan bel ağrısı oluyor göğüs ağrısı falan ama belli belirsiz ağrılar inşallah tutunur sana bebişin

valla canım yardımcı olmak isterdim ama hiçbir fikrim yok bu konuda

taransfer sonrası sadece çok uzanmaktan bel ağrısı oluyor göğüs ağrısı falan ama belli belirsiz ağrılar inşallah tutunur sana bebişin

Ben sadece 2 gun yatabildim sonra hemen ise basladim(( hem o hemde oldugum igneninde yan etkileri var halsizlik vs anlicagin tum belirtiler karisti:))tesekkur ederim cnmm umarim dedigin gibi olmustur tutunmustur

mericim inşallah bebişin yada bebişlerin sıkıca tutunmuştur sana. ben bişeyi merak ediyotdum kimyasal hamilelik kan testinde çıkıyor mu ? yoksa ultrasonda mı belli oluyor

kızlar merhaba,sabah histereskopiden cıktım kadınlar gununde kadın dogum servisindeydim sezaryana gelenler falan Allah bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. biliyorsunuz benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler

Test yaptırdım kızlar benim sonuç negatif.canım seni tebrik ederim allah bana ve tüm isteyenlere yaşatsın o bilmediğim duyguyu.ben şimdi adetimden sona 1 ay ara verip tüp yaptırmak istiorum allah bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun

amin inşallah isteyen herkes tadar anneliği Allahtan hayırlısı bidaki sefere inşallah Rabbim yardımcın olsun

Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla tez vakitte güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizimle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…