evet canım 2. degeri alıcam bu sabah ta laf aramızda idrar testi yaptım çift çizgi bebişin benle oldugunu ancak böyle anlayabiliyorum.
hepinizin kadınlar gününü kutluyorum hope73 canım çok sevindim allah tamamına erdirsin benim canım sıkıldı biraz kızlar dün yine doktora gittim kalp atışını bi kere daha duydum ama doktor kesenin yanında kanama alanı var dedi 3 günde bir vurulmam için pruluton depot diye bi iğne verdi hafataya gitcem yine kontrole deamlı dinlen dedi çok korkuyorum
hepinizin kadınlar gününü kutluyorum hope73 canım çok sevindim allah tamamına erdirsin benim canım sıkıldı biraz kızlar dün yine doktora gittim kalp atışını bi kere daha duydum ama doktor kesenin yanında kanama alanı var dedi 3 günde bir vurulmam için pruluton depot diye bi iğne verdi hafataya gitcem yine kontrole deamlı dinlen dedi çok korkuyorum
canim ben korkuyorum :))))nasil yapiliyorki transfer gununemi gore yoksa adete goremi ben bu ikinci testi yapmadan rahatlamayacam galibaaa
Allaaaaahhhh :) superrrr kızzzz ablaaa. . . . Tebrık ederımm. . Rabbım kokusunu duymayı da nasıp etsın ınsaallahh . . .:) senın ıcın gunluk net paketı yaptımmm kıymetını bıl, kımseye masraf yapmam normalde :) hehe
canimmm hayirli olsun bebeklerinn rabbim saglikli sorunsuz bi sekilde kucagina almayi nasip etsin sizlere bagislasin insallahh ama son bisey daha diyecem sanmaki rahatladin asil stres bundan sonra basliyoorr
berennn yapmissinnn:))tamam bende yarin yapacamm catlayacam yoksa hep diyordum belki cikmaz ama senin cikmisss:18::18:
canım inan ben de çok tırsıyorummm elim göbüşümde zannediyorum ki bebiş düşecekama korkunun ecele faydası yok bebeğin doğum tahini nasıl hesaplıcazz yaa lenitlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin transferden sonra mı hesap edicez
embriyo tranferini esas alıyorsun canımmmmmm
Slm kızlar...
Bu gün transferin 6.günü ama bende hiç bir değişiklik yok gögüslerimde ki aşırı aşırı aşırı şişkinlik dışında :)) ve korkuyorum tutmadımı acaba .Bu günlerde yapılan testin yanıltıcı olduğunu da biliyorum.Olumlu düşünmem gerektiğini de biliyorum.Netice de hepsini biliyorum ama kaygılanmaktan kendimi alamıyorum.Belirti olmamasını neye yormam gerekir sizce:18:
YÜCE RABBIMMMMMMMMMMMMM SÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN:
kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden olumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz
bu arada gecmisi okumaya vaktim olmadi noldu diger testciler. ama temmuzum'u gördüm. canim benim lütfen kendini yipratma. Yüce Rabbimin sana halihazirda bir armagani var. sakin üzüntünü ona yansitma. zamani gelmemis demek ki kardesin. ama inanki yakindir. Yüce rabbim seni de sevindirecek
canim benim beni ne kadar mutlu ettin bir bilsen. Yüce Rabbim hepimize kokularini duymayi nasip eylesin insallah. sen birtanesin dünyanin en sirin annesi.
oh oh yandan kivirsin kizlarrrrrrrrr. yahu benim bu yüzümdeki garip siritis gececek mi yoksa böyle mi kalacam hep ben
sorma simdiden sardi ama artik karin agrilarim viz gelir. takmam daha kafaya. hayirlisi ile bir sonraki test sonucu da iyi cikar da ilk etapta derin nefes alirim.
canim benim gönlünü ferah tut. hersey güzel olacak insallah. doktorlar gerekli tedavilerle problemin üstesinden gelirler merak etme. yeterki sen stres yapip bebegini de strese sokma.
dogru hepinizin dünya kadinlar günü kutlu olsun canlar :)
canım benim ne demek herzaman keşke bildiğim bişey olsa canım kurban
neyse artık hemşirenin dediği gibi bi gün önce gidersin umarım sorun olmaz
umutcum bende kullandim o haplari fakat tedavi asamasinda nasil olmasi gerektigini bilmiyorum ama bence gonlunu ferah tut bitaneden bisey cikmaz benim bildigim o haplarda zaten 21 tane yokmu senin 21 gun ne zaman doluyor
embriyo tranferini esas alıyorsun canımmmmmm
kizlar benden kötü haber. test yaptirmaya kalmadan adet oldum.. esimin israri yüzünden sabah kan testi yaptirdim sonucu saat birde alicaz.. ne duyacaksam sanki.. hamile olmadigimi hemsireninde onaylamasi lazim.. esim illa bunu duymak istiyor sanki.. neyse insallah hope73 den iyi haberler aliriz.. kismetse artik birdahaki sefere...
olmuş canım takvimin çıkmış 1 gün varmış aramızda
profil düzenlede Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi var ordaki boşluğa yazmadım orda kücücük yazıyla Doğum tarihi hesaplama var ona tıkladım kendisi hesapladı sanırım yaptım[/QUOT
pek güzel olmuş canım
destinacım canım nasılsın neler yapıyorsunnnn konuşamadık hiç halini sorcak oluyorum laf karışıyor kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?