saolasın destina.. Allah razı olsun ..
hani bilirsin insan burada destek bekliyo.. bnde ilk defa yazıcak olsam bile birine, sıkıntılı anında hep yazdım.. ama suan o kisi yazmadı.. neyse..
tmm hallettim sorunu.. bisey olmaz mıss ..
bnde ilk defa kullanıyordum bu hapı.. öncekilerde bundan kullanmamıstım.. evt 21 tane..
ama bisey olmazmıs.. bu kutu daha alıp, içinden bitane içilse.. öyle yapıcam bnde..
saolasın basakcm.
ay güzel haberler olsunda ben razıyım kuzucum
iyiyim canım erzuruma gitmeye gün sayıyorum heheheh
sen napan çalışmaya devammı ?????
saolasın destina.. Allah razı olsun ..
hani bilirsin insan burada destek bekliyo.. bnde ilk defa yazıcak olsam bile birine, sıkıntılı anında hep yazdım.. ama suan o kisi yazmadı.. neyse..
tmm hallettim sorunu.. bisey olmaz mıss ..
bnde ilk defa kullanıyordum bu hapı.. öncekilerde bundan kullanmamıstım.. evt 21 tane..
ama bisey olmazmıs.. bu kutu daha alıp, içinden bitane içilse.. öyle yapıcam bnde..
saolasın basakcm.
çalışıyorum napalım ekmek parası
kız Erzurumu pek soğuk diyolar ne etçen acık baharı bekleseydin yaaa ama gidip geldikten sonra tedaviye başlayacaksın sanırım değil mi? Allahım hayırlısıyla seninde güzel haberlerini verdiğin günleri tez vakitte getirsin inşallah canımmm
bazen hiç belirti olmayabiliyorcanım benimde göğüslerim çok ağrıyodu hormon iğnelerinden kaynaklı ama o bide pek duygusal sinirliydi hep kafama taktığım için sakin ol stres yapma bebeğinle konuş onu sev (karnını yani) inşallah Allahın izniyle bebeğin yada bebişlerin seninle canım üzülmeeee ve ağır iş yapma çok önemli
canım ya üzme kendini ben ce ben bilmiyorum ama sanki çook sorun olmaz gibime geldi bence fazla içmemişsindir minicik hap açınca yeremi düştüki:26:doğum kontrol hapı ya cnm..
içinde 21 tane var normalde..
ama nasıl olduysa suan elimde 3 kalması gerekiyorken, onların verdiği bi çizelge var elimde.. orad gün gün yazıyor yasmin 1 kere yasmin 1 kere.. toplam 21 igünde bitmesi gerekiyor ya, smdi elimed 2 kalmıs görünüyo..
off nasıl oldu aklım almıyo , hapları kullna ede, yarım akıllı bisi oldum
demin hepsireyi aradım dedim böyle böyle oldu.. korka korka söyledim
dedi nasıl olur böyle bisi.. biz size bi çizelge vermistik ona göre günde bitane içicektiniz.. dedim öyle yapıyodum aam suan nasıl oldu bu durum oldu off
ozmn dedi, persembe gelicektiniz, carsamba geliceksiniz.. bu ilaç bitince 2gün ara verip, 3. gün hastanemizde olucaktık.. smdi o arada geçen 2 boş gün.. bigün öne kaymış olduu
dedim bisey olur mu,, yani fazal içtiğimi hatırlımoyrum.. birini açarken, elimde fazla bitandaha açtı.. yada küçük hap zaten.. ben bi farketmedim..
YÜCE RABBIMMMMMMMMMMMMM SÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN:
kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden olumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz
bu arada gecmisi okumaya vaktim olmadi noldu diger testciler. ama temmuzum'u gördüm. canim benim lütfen kendini yipratma. Yüce Rabbimin sana halihazirda bir armagani var. sakin üzüntünü ona yansitma. zamani gelmemis demek ki kardesin. ama inanki yakindir. Yüce rabbim seni de sevindirecek
canım ya üzme kendini ben ce ben bilmiyorum ama sanki çook sorun olmaz gibime geldi bence fala içmemişsindir minicik hapaçınca yermi düştüki:26:
:26:
çooooooooook sevindim ya allah kucağınada almayı nasip etsin inş....
ay bu topik maşallah bol hamişli bi topik darısı başımıza
melekim güzel kuzum sıra bize geldi gıııııı
sen napıyon silkelemeyi denedinmi heheheheheh
iyiyim bitanem ne olsun işte yok kız bu ay geçti silkeleme işi
bida aya inş sen ne zaman yolcusun erzuruma
Kızlar bir sorum olcak sizlerekalp atışını dinlemek için ultrasona gideğiz ya vajinal ultrasonla mı dinlicez kalp atışını şimdi bi yerde okudum da şaşırdım biraz
beni kocişi arıycam bileti ayarlasın yolcudur abbas
canim vajinal ultrasondan korkma bebege hicbir zarari yok. ben yurt disinda yasiyorum ve hamileligin son haftalarina kadar vajinal ultrason yapiliyor.. ogluma hamileyken bile ilk 6. haftadan basladik 38. haftaya kadar hep vajinal ultrason yapildi.. düsük tehlikesine yol acmiyor icini ferah tut.
hayırlı yolculuklar canım ne kadar kalıcan kız özletme kendini
kızzzzzzlaarrrr testçiler nerde yaw kimseden ses yok
hadi güzel haberler verin artık
1 hafta 10 gün kalırım kızzz o kadar yolu gitmişken 2 günde dönmek olmaz demi
testcilerden biri bendim malesef ilk denememiz basarisizlikla sonuclandi.. kismetse bu ay dondurulmus tek embriyo transferi yapilacak doktorum öyle nerdi kismet artik.. transfer günüm belli olsun yazarim..
YÜCE RABBIMMMMMMMMMMMMM SÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN:
kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden olumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz
bu arada gecmisi okumaya vaktim olmadi noldu diger testciler. ama temmuzum'u gördüm. canim benim lütfen kendini yipratma. Yüce Rabbimin sana halihazirda bir armagani var. sakin üzüntünü ona yansitma. zamani gelmemis demek ki kardesin. ama inanki yakindir. Yüce rabbim seni de sevindirecek
bencede canım uzak yol dikkat et kendine karda kışta hayırlı yolculuklar versin rabbim
Bu gün transferin 6.günü ama bende hiç bir değişiklik yok gögüslerimde ki aşırı aşırı aşırı şişkinlik dışında :)) ve korkuyorum tutmadımı acaba .Bu günlerde yapılan testin yanıltıcı olduğunu da biliyorum.Olumlu düşünmem gerektiğini de biliyorum.Netice de hepsini biliyorum ama kaygılanmaktan kendimi alamıyorum.Belirti olmamasını neye yormam gerekir sizce:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?