şubat ta tüp bebek:)

canım ben yapıkredi de calısıyorum coookk zor be :)

hımm arkadaşım üzülme dicemde hep geçtik o yollardan bende fakultede ssk imkanım olmasaydı yaptıramazdım bu bigerçek ama yaşın gençse daha takma 35 yaşına kadar yolu var inşallah istediğin herşey istediğin zamanda olur canım

YÜCE RABBIMMMMMMMMMMMMM SÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN:

kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden olumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.

siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.

sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz

bu arada gecmisi okumaya vaktim olmadi noldu diger testciler. ama temmuzum'u gördüm. canim benim lütfen kendini yipratma. Yüce Rabbimin sana halihazirda bir armagani var. sakin üzüntünü ona yansitma. zamani gelmemis demek ki kardesin. ama inanki yakindir. Yüce rabbim seni de sevindirecek

Son düzenleme:

Allahım şükürler olsun hopecim çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah canımmmmmm kucağına aldığın günleride göstersin inşallah anammmm dansöz nasıl oluyo onu bilmiyorum ama ben

ayyy canım benim çoooook sevindim bizde seni çooooooooooooooook seviyoz kuzum inşallah değerin ikiye katlanır sıkıntı olmaz çok tebrik ederim canım

artık halay çekerim bu haberin üstüne teyteeeey

cnm eczane olsa bile, bu 21 tane olan bi hap.. ayrıca bitane fazla içemem ki,

canım ne diyim bilemedim ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım nasıl olur bilmiyorum :44::44::44:
inşallah sorun olmaz canım yaaaa canını sıkma

canım ne diyim bilemedim ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım nasıl olur bilmiyorum :44::44::44:
inşallah sorun olmaz canım yaaaa canını sıkma

saolasın destina.. ben burada herkese birseyler yazıp destek olmaya çalısıyorum elimden geldiğince, suan bi sen yazdın sıkıntılı anımda.. .. çok tsk ederim ..

bnde ilk defa kullanıyom.. ve nasıl old da bu oldu hiç anlam veremiyorum.. aslınad çokda dikkatli içerdim..

Allaaaaahhhh :) superrrr kızzzz ablaaa. . . . Tebrık ederımm. . Rabbım kokusunu duymayı da nasıp etsın ınsaallahh . . .:) senın ıcın gunluk net paketı yaptımmm kıymetını bıl, kımseye masraf yapmam normalde :) hehe

canım benim ne demek herzaman keşke bildiğim bişey olsa canım kurban
neyse artık hemşirenin dediği gibi bi gün önce gidersin umarım sorun olmaz

tebrikklerrrrrrrrrrrrr inşallah değerin kat kat katlanır bebeğini kucağına sağ sağlim alırsın

canimmm hayirli olsun bebeklerinn rabbim saglikli sorunsuz bi sekilde kucagina almayi nasip etsin sizlere bagislasin insallahh ama son bisey daha diyecem sanmaki rahatladin asil stres bundan sonra basliyoorr

kızlar hamilelik takvimini nasıl yapıyoduk yapamadım

başakcımm sen de yapmamışsın hamiş takvimini atık yapsak mı ki

umutcum bende kullandim o haplari fakat tedavi asamasinda nasil olmasi gerektigini bilmiyorum ama bence gonlunu ferah tut bitaneden bisey cikmaz benim bildigim o haplarda zaten 21 tane yokmu senin 21 gun ne zaman doluyor

hepinizin kadınlar gününü kutluyorum hope73 canım çok sevindim allah tamamına erdirsin benim canım sıkıldı biraz kızlar dün yine doktora gittim kalp atışını bi kere daha duydum ama doktor kesenin yanında kanama alanı var dedi 3 günde bir vurulmam için pruluton depot diye bi iğne verdi hafataya gitcem yine kontrole deamlı dinlen dedi çok korkuyorum

şekercimmm çokk sevindimm bebemmmm değerin de gayet iyi hatırlarsan benimki de 17 . 76 idi ben 17 yi görünce yıkılmıştım 2 gün sonra tekrar test yaptırdım değer 66 yppiiiii dedik havalara uçtuk tabiiii seninki benden çok katlar bak kgörürsünn hadi bakemm gelsin bebişlerrr

Son düzenleme:

super yaaa
agla aglaaa hakedıyoruz bız bu gozyaslarını ..
bende agladım okurken ama suan klasık calıyorlar canlı ısyerımde 8 mart dıye.
dertlendım okurken. hattayım musterıyle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…