şubat ta tüp bebek:)

benimde 2 gün önce 106 çıkmıştı bakalım bugün ne çıkacak dua et arkadaşım bana bi sorun çıkmasın benim telaşem hiç bitmeyecek heralde.

ah canım benim ilk değerin maşallah gayet güzel diyorum yaa biz bebişleri kucağımıza almadan rahat yok bize :) Rabbim hayırlı haberlerini lamayı nasip etsin canım merakla ve heyecanla bekliyorum haberini

tesekkür ederim berencim.. heralde kendimi kötü sonuca psikolojik olarak hazirlamisim ki bugün hicbirsey hissetmiyorum...

merhaba kızlar benimde bugun 12 günüm transfer gununu saymassak ıdrarda negtaıf cıldırcam yarın kada baktırcam ble olup pozıtıf alan varmı

Temmuzum Rabbim hayırlısı versin böyle zamanlarda ne denir pek bilmem beceremem de ama inşallah bir dahaki demende bize güzel haberleri verirsin canım

sagol lenitla.. demekki hakkimda hayirlisi böyleymis.. zaten hep hayirlisiysa olsun diye dua etmistim. demek ki hayirli degildi.. yapacak birsey yok..

merhaba kızlar benimde bugun 12 günüm transfer gununu saymassak ıdrarda negtaıf cıldırcam yarın kada baktırcam ble olup pozıtıf alan varmı

bana yardım edicek yokmu arkadaslar bugun 12 gunum ıdrarda negatıf kanda yarın baktırcam bole olup pozitif goren varmı

ınsallah cnm nasip hersey ınankı.
kımseden yardım ısteyemem aılemden maalesef kayın pederımde zaten 2015e kadar kredısı var

bana yardım edicek yokmu arkadaslar bugun 12 gunum ıdrarda negatıf kanda yarın baktırcam bole olup pozitif goren varmı

canım idrar testini pek önemseme çünkü beta düşük olduğu için idrarda çıkmıyor içini ferah tut bol dua et ve kan sonucuna bak sen

canım idrar testini pek önemseme çünkü beta düşük olduğu için idrarda çıkmıyor içini ferah tut bol dua et ve kan sonucuna bak sen

cok tsk ederım ama kafayı yıcem annemde bende panık atak hastası sımdı acılden geldık onamı uzueyım sırf o ıyı olsun dıye test yaptım ıdrar varsa oda mutlu olsun dıye ama soylemedım bıle daha kotu olmasın dıye Allah hepımıze yardım etsın mubarek cuma gununde

canım hemen pes etme kimi tüp bebek merkezlerinin anlaştığı bankalarda var ne biliyim bulunur biçaresi hiç destek çıkan yokmu bu konuda........
ama sen tüp bebek yaptırmasan da gel yine arada yanımıza buraya yazman için illaki tüp bebek yaptırman şart değilki .... allah gönlüne göre versin canım bakarsın kendiğinden kalırsın hamile

ınsallah cnm nasip hersey ınankı.
kımseden yardım ısteyemem aılemden maalesef kayın pederımde zaten 2015e kadar kredısı var

Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun canım işyerinden istesen dicem ama onlarda pek yanaşmazlar sanırım inşallah tez vakitte ayarlarsın ve evladına kavuşursun

öylemiiii :) cok selam söyle canım.. bide de ki... sizi çok aramış ilginize teşekkür etmek için ama müsait olmadığınızı söyleyip bağlamamışlar size de olurmu?

tmm cnm söylerim ..

yaa ben bisey sorcam, böyle benim giib olan var mı aranızda

yasmin içiyorum ya şu anda .. elimde ki tablette 2tane kalmıs görünüyo, ama 3 kalması gerekiyordu..
nasıl oldu da bu 2 kaldı elimde ki tablette, ya birini çıkarırken, diğer kısma elim değdi de, biri farketmedim düstü, yda bi tane farketmeden fazal içtim desem,, ama hep sabahtan içiyordum, olamaz böyle bisi yaa..
sizce bi sıkıntı olur mu yaa haftaya persemeb gitcekdik, demin aradım hemsireyi dedim böyle oldu.. nasıl oldu hiç bilmiyorum .. o zaman çarsamba gelceksiniz dedi. ama biraz biseyler dedi nasıl böyle oldu gibisinden. canım sıkıldı yaa.. insaAllah ters bi durum olmaz yaa

saolasın cnm bhenım. destek ıstemıyorum kımseden bılıyorum herkesın durumunu

kızzzzzzlaarrrr testçiler nerde yaw kimseden ses yok

hadi güzel haberler verin artık

Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun canım işyerinden istesen dicem ama onlarda pek yanaşmazlar sanırım inşallah tez vakitte ayarlarsın ve evladına kavuşursun

canım ben yapıkredi de calısıyorum coookk zor be :)

kızlar bisi diyin yaa

canım bu yasmin dediğin folik asit gibi bişey değilmi yaaaaa

eğer öyleyse sorun yoktur ki

doğum kontrol hapı ya cnm..
içinde 21 tane var normalde..
ama nasıl olduysa suan elimde 3 kalması gerekiyorken, onların verdiği bi çizelge var elimde.. orad gün gün yazıyor yasmin 1 kere yasmin 1 kere.. toplam 21 igünde bitmesi gerekiyor ya, smdi elimed 2 kalmıs görünüyo..

off nasıl oldu aklım almıyo , hapları kullna ede, yarım akıllı bisi oldum
demin hepsireyi aradım dedim böyle böyle oldu.. korka korka söyledim

dedi nasıl olur böyle bisi.. biz size bi çizelge vermistik ona göre günde bitane içicektiniz.. dedim öyle yapıyodum aam suan nasıl oldu bu durum oldu off

ozmn dedi, persembe gelicektiniz, carsamba geliceksiniz.. bu ilaç bitince 2gün ara verip, 3. gün hastanemizde olucaktık.. smdi o arada geçen 2 boş gün.. bigün öne kaymış olduu

dedim bisey olur mu,, yani fazal içtiğimi hatırlımoyrum.. birini açarken, elimde fazla bitandaha açtı.. yada küçük hap zaten.. ben bi farketmedim..

Son düzenleme:

yakınlarda eczane yokmu canım yaaaa

yakınlarda eczane yokmu canım yaaaa

cnm eczane olsa bile, bu 21 tane olan bi hap.. ayrıca bitane fazla içemem ki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…