benimde 2 gün önce 106 çıkmıştı bakalım bugün ne çıkacak dua et arkadaşım bana bi sorun çıkmasın benim telaşem hiç bitmeyecek heralde.
ah canım benim ilk değerin maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 2 gün önce 106 çıkmıştı bakalım bugün ne çıkacak dua et arkadaşım bana bi sorun çıkmasın benim telaşem hiç bitmeyecek heralde.
canım benim ne denir bilmiyorum seni o kadar iyi anlıyorumki allahım çok büyük inşallah tez zamanda senin mucizenide gönderir katından.ama pes etmek yok sakın kendini bırakma herzaman inan olacagına.seni kocaman öpüyorum allah kuvvet versin.
Temmuzum Rabbim hayırlısı versin böyle zamanlarda ne denir pek bilmem beceremem de ama inşallah bir dahaki demende bize güzel haberleri verirsin canım
merhaba kızlar benimde bugun 12 günüm transfer gununu saymassak ıdrarda negtaıf cıldırcam yarın kada baktırcam ble olup pozıtıf alan varmı
qusel cim sakın hevesini kırma elbet sende bir gün evladına kavuşacaksın Allahın izniyle bu mübarek günde bol bol dua edelim ama gitme demek sana haksızlık etmek gibi olur sanırım ailende başka yardım alabileceğin kimse yokmu ? Rabbim yar ve yardımcın olsun kendine iyi bak
bana yardım edicek yokmu arkadaslar bugun 12 gunum ıdrarda negatıf kanda yarın baktırcam bole olup pozitif goren varmı
canım idrar testini pek önemseme çünkü beta düşük olduğu için idrarda çıkmıyor içini ferah tut bol dua et ve kan sonucuna bak sen
bana yardım edicek yokmu arkadaslar bugun 12 gunum ıdrarda negatıf kanda yarın baktırcam bole olup pozitif goren varmı
merhaba arkadaslar. ben daha tup bebege baslamadan sızlerden bılfı ve heves alabılmek ıcın geldım buraya cok ıyı sohbetlerımızde oldu allah razı olsun. ama ben bu topığe artık ugrayamıcam nedenıde; cekecegım kredı olmadı vermedıler cunku son ısımde 1 seneyı henuz doldurmadıgım içinmişmişmişmişşşşş.................
yanı tup bebek yaptıramıyorum.
bu nedenle buraya gırmıcem. hepınıze tek tek tesekkurler.
hamısler rabbım kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsallah.
hamiş olmayanlarda bır an önce göbişleri bebeşleriyle dolsun ınsallah.
hakkınızı helal edın. hoscakalın. rabbım yar ve yardımcınız olsun...
ınsallah cnm nasip hersey ınankı.
kımseden yardım ısteyemem aılemden maalesef kayın pederımde zaten 2015e kadar kredısı var
öylemiiii :) cok selam söyle canım.. bide de ki... sizi çok aramış ilginize teşekkür etmek için ama müsait olmadığınızı söyleyip bağlamamışlar size de olurmu?
canım hemen pes etme kimi tüp bebek merkezlerinin anlaştığı bankalarda var ne biliyim bulunur biçaresi hiç destek çıkan yokmu bu konuda........
ama sen tüp bebek yaptırmasan da gel yine arada yanımıza buraya yazman için illaki tüp bebek yaptırman şart değilki .... allah gönlüne göre versin canım bakarsın kendiğinden kalırsın hamile
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun canım işyerinden istesen dicem ama onlarda pek yanaşmazlar sanırım inşallah tez vakitte ayarlarsın ve evladına kavuşursun
tmm cnm söylerim ..
yaa ben bisey sorcam, böyle benim giib olan var mı aranızda
yasmin içiyorum ya şu anda .. elimde ki tablette 2tane kalmıs görünüyo, ama 3 kalması gerekiyordu..
nasıl oldu da bu 2 kaldı elimde ki tablette, ya birini çıkarırken, diğer kısma elim değdi de, biri farketmedim düstü, yda bi tane farketmeden fazal içtim desem,, ama hep sabahtan içiyordum, olamaz böyle bisi yaa..![]()
sizce bi sıkıntı olur mu yaahaftaya persemeb gitcekdik, demin aradım hemsireyi dedim böyle oldu.. nasıl oldu hiç bilmiyorum .. o zaman çarsamba gelceksiniz dedi. ama biraz biseyler dedi nasıl böyle oldu gibisinden. canım sıkıldı yaa.. insaAllah ters bi durum olmaz yaa
![]()
kızlar bisi diyin yaa![]()
canım bu yasmin dediğin folik asit gibi bişey değilmi yaaaaa
eğer öyleyse sorun yoktur ki
doğum kontrol hapı ya cnm..
içinde 21 tane var normalde..
ama nasıl olduysa suan elimde 3 kalması gerekiyorken, onların verdiği bi çizelge var elimde.. orad gün gün yazıyor yasmin 1 kere yasmin 1 kere.. toplam 21 igünde bitmesi gerekiyor ya, smdi elimed 2 kalmıs görünüyo..
off nasıl oldu aklım almıyo , hapları kullna ede, yarım akıllı bisi oldum![]()
yakınlarda eczane yokmu canım yaaaa
doğum kontrol hapı ya cnm..
içinde 21 tane var normalde..
ama nasıl olduysa suan elimde 3 kalması gerekiyorken, onların verdiği bi çizelge var elimde.. orad gün gün yazıyor yasmin 1 kere yasmin 1 kere.. toplam 21 igünde bitmesi gerekiyor ya, smdi elimed 2 kalmıs görünüyo..
off nasıl oldu aklım almıyo , hapları kullna ede, yarım akıllı bisi oldum
demin hepsireyi aradım dedim böyle böyle oldu.. korka korka söyledim
dedi nasıl olur böyle bisi.. biz size bi çizelge vermistik ona göre günde bitane içicektiniz.. dedim öyle yapıyodum aam suan nasıl oldu bu durum oldu off
ozmn dedi, persembe gelicektiniz, carsamba geliceksiniz.. bu ilaç bitince 2gün ara verip, 3. gün hastanemizde olucaktık.. smdi o arada geçen 2 boş gün.. bigün öne kaymış olduu
dedim bisey olur mu,, yani fazal içtiğimi hatırlımoyrum.. birini açarken, elimde fazla bitandaha açtı.. yada küçük hap zaten.. ben bi farketmedim..![]()