• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kızlar benim bugün test günümdü ama yaptıramıycam.misafirim gelecek sağlık ocagı hastane ewime uzak.yarında cumartesi zaten yaptıramam.progestanı kesecem bugün.3 güne olurum adet:(

canım ya neden kafana göre böyle yapıyorsun.insan hiç test yaptırmadan kesermi ümidini ve bence doktorun demeden asla ilaçlarını kesme.boşver misafiri falan bence şuan senden önemlisi yok.

Kızlar benim bugün test günümdü ama yaptıramıycam.misafirim gelecek sağlık ocagı hastane ewime uzak.yarında cumartesi zaten yaptıramam.progestanı kesecem bugün.3 güne olurum adet:(

Merhaba Sedef,

Neden boyle bir tercih yapiyorsun anlamadim. O kadar emegin sonunu boyle kafana gore getirme bence.
Herhangi ters bir durumun mu oldu bilmiyorum ama sakin doktorla konusmadan kesme ilaclarini. Belki bebisin vardir da ona zarar verirsin belli mi olur. Daha test yapmamissin. Sakin yapma boyle bir dusuncesizlik.
Sevgiler.

günaydın herkese bugün çapadan rapor haberi bekliyorum inşallah olumlu sonuç alırım.ve tüp bebek için medicana beylikdüzüne gitmeyi düşünüyorum.orada yaptıran var mı acaba aramızda.

bebiş iyi :)bende iyiyim hamd olsun datlummm sen nasılsıınn :)

ikiz değil canm yaaa bitanecikmiş benim bebişimm :) kalp atışı için 2 hfta snra gtcez inşallah :) kızz daha bişey bilmioosss kiii.... pirinç tanesi kadar bişey :) anne olacağıma onu görünce inandmm :) harika bişeeeyyy yaaa. . .sen ne durumdasın :):49::49:
iyim canım çook şükür gördün demek bebişi işe gitmiyosun deme

Bir kac gundur gorusemedik ,
Hamile haberini alan her anne adayini gonulden tebrik ederim Allah saglikla sihhatle evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin
Yarin test sonucu alacaklarada simdiden hayirli olsun diyorum.
İnsallah yoktur ama begatif alan varsa sabir diliyorum ve durmak yok yola devam diyorum.
Fatosun durumunu mek ediyorum bilgi veren olursa sevinirim.
Ben ve minisim iyiyiz , minisim teyzelerinin ellerinden oper
İyi geceler....

fatoşum iyi telde konuştuk dün ama bebeişlerden biri düşüüyomuş diğeri iyiymiş

kızlar merhaba bi sorum olacak sizlere ben hamileliğimin 5. haftası içerisindeyim. Bu haftalarda vücutta ne gibi değişiklikler oluyor. Mesela benim göğüslerimde ağrım pek kalmadı desem yeri şiş gibilerde midem de ağrım var hafif bel ağrım oluyor bide hafif kasık ağrım. Benim kafama takılan gögüs ağrım olmaması sizce normal mi sizde de böyle mi olmuştu bu haftalarda bide gazınız çok olmuşmuydu ne olur yardımcı olun içim içimi yiyor haftaya kalp atışı dinlemeye gideceğiz kısmetse ama kafam hiç rahat değil :(

inş. cann inş...bizleride dualarında unutmazsınn artıkkk...hee unutmazsınn dimi ;))

ah canim benim unutur muyum hic. hep aklimdasin canim benim.
Benim test de cumartesi bu arada.

Ben de bu defa idrar testi almadim, aklima bile gelmedi sayilir. Sabir verdi Allah sanirim bu defa.

Ama bu son gunler en zoruymus. İlk gunlerdeki umutlu bekleyisin yerini korku aliyor. :(

Herkesin yuzu guler umarim.

simdiden hayirli haberler kuzu. insallah hepimizin yüzü gülerrrr

inşl inşlh arkadaşlar
bildiğim kadarıyla bu hafta hep güzel haberler geldi
umarım böyle de gider
bu arada benim de vcumartesi test günüm:18:

canim benim senden de hayirli haberler aliriz insalllah.
Seni ve minislerini cok merak ediyorum, insallah yarin guzel haber verirsin birlikte buyuturuz bu bebisleri , guzel haberin geldiginde benim kendi haberimmis gibi sevinecegim inanki
Her daim aklimda ve gonlumdesin , dualarim seninle kader arkadasim :))))))

canim puffy verdim sbah kani geldim Türkiye saati 2 gibi cikacakmis sonuc. daha 2 saat var yani ama inanki korkudan karnim agriyor dizlerimin bagi cözülüyor. allahim nolur bu sefer olmus olsun. o müjdeli haberi alayim insallah. önce buradan haber verecegim kocaise aksam eve geldiginde boynuna sarilarak haber edecegim insallah.

merhaba arkadaslar. ben daha tup bebege baslamadan sızlerden bılfı ve heves alabılmek ıcın geldım buraya cok ıyı sohbetlerımızde oldu allah razı olsun. ama ben bu topığe artık ugrayamıcam nedenıde; cekecegım kredı olmadı vermedıler cunku son ısımde 1 seneyı henuz doldurmadıgım içinmişmişmişmişşşşş.................
yanı tup bebek yaptıramıyorum.
bu nedenle buraya gırmıcem. hepınıze tek tek tesekkurler.
hamısler rabbım kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsallah.
hamiş olmayanlarda bır an önce göbişleri bebeşleriyle dolsun ınsallah.
hakkınızı helal edın. hoscakalın. rabbım yar ve yardımcınız olsun...

merhaba arkadaslar. ben daha tup bebege baslamadan sızlerden bılfı ve heves alabılmek ıcın geldım buraya cok ıyı sohbetlerımızde oldu allah razı olsun. ama ben bu topığe artık ugrayamıcam nedenıde; cekecegım kredı olmadı vermedıler cunku son ısımde 1 seneyı henuz doldurmadıgım içinmişmişmişmişşşşş.................
yanı tup bebek yaptıramıyorum.
bu nedenle buraya gırmıcem. hepınıze tek tek tesekkurler.
hamısler rabbım kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsallah.
hamiş olmayanlarda bır an önce göbişleri bebeşleriyle dolsun ınsallah.
hakkınızı helal edın. hoscakalın. rabbım yar ve yardımcınız olsun...

qusel cim sakın hevesini kırma elbet sende bir gün evladına kavuşacaksın Allahın izniyle bu mübarek günde bol bol dua edelim ama gitme demek sana haksızlık etmek gibi olur sanırım ailende başka yardım alabileceğin kimse yokmu ? Rabbim yar ve yardımcın olsun kendine iyi bak

hopecim güzel haberlerini merakla bekliyoruz canım Rabbim hayırlısini versin

kızlar merhaba bi sorum olacak sizlere ben hamileliğimin 5. haftası içerisindeyim. Bu haftalarda vücutta ne gibi değişiklikler oluyor. Mesela benim göğüslerimde ağrım pek kalmadı desem yeri şiş gibilerde midem de ağrım var hafif bel ağrım oluyor bide hafif kasık ağrım. Benim kafama takılan gögüs ağrım olmaması sizce normal mi sizde de böyle mi olmuştu bu haftalarda bide gazınız çok olmuşmuydu ne olur yardımcı olun içim içimi yiyor haftaya kalp atışı dinlemeye gideceğiz kısmetse ama kafam hiç rahat değil :(

bana bu konuda yardımcı olabilir misin ?

bana bu konuda yardımcı olabilir misin ?

canım benimde gögüslerde hiçagrı yok kasıklarda ve beldede ayakta fazla durunca oluyo.ohhhh senin haftaya uayenen ya ben napayım daha benim randevum 21 martta.ama bugün 2 test için kan verdim saat 3 gibi çıkacakmış inşallah degerde güzel artmıştır.canımcım bizim bu beklemelerimiz bebikleri kucaga alana kadar geçmeyecek heralde:))

canım benimde gögüslerde hiçagrı yok kasıklarda ve beldede ayakta fazla durunca oluyo.ohhhh senin haftaya uayenen ya ben napayım daha benim randevum 21 martta.ama bugün 2 test için kan verdim saat 3 gibi çıkacakmış inşallah degerde güzel artmıştır.canımcım bizim bu beklemelerimiz bebikleri kucaga alana kadar geçmeyecek heralde:))

evet canım bebişleri bi kucağımıza alsak o vakit inanacağız sanırım ve telaşemiz bitermi acaba o vakit onu bilemicem Rabbim hayırlısını versin 2. değerini mi öğreneceksin bugün ? ben 2. değeri öğreneli 2 gün geçti ama işte insanın içinde hep bir korku oluyor nedense

kizlar benden kötü haber. test yaptirmaya kalmadan adet oldum.. esimin israri yüzünden sabah kan testi yaptirdim sonucu saat birde alicaz.. ne duyacaksam sanki.. hamile olmadigimi hemsireninde onaylamasi lazim.. esim illa bunu duymak istiyor sanki.. neyse insallah hope73 den iyi haberler aliriz.. kismetse artik birdahaki sefere...

evet canım bebişleri bi kucağımıza alsak o vakit inanacağız sanırım ve telaşemiz bitermi acaba o vakit onu bilemicem Rabbim hayırlısını versin 2. değerini mi öğreneceksin bugün ? ben 2. değeri öğreneli 2 gün geçti ama işte insanın içinde hep bir korku oluyor nedense

evet canım 2. degeri alıcam bu sabah ta laf aramızda idrar testi yaptım çift çizgi bebişin benle oldugunu ancak böyle anlayabiliyorum.

kizlar benden kötü haber. test yaptirmaya kalmadan adet oldum.. esimin israri yüzünden sabah kan testi yaptirdim sonucu saat birde alicaz.. ne duyacaksam sanki.. hamile olmadigimi hemsireninde onaylamasi lazim.. esim illa bunu duymak istiyor sanki.. neyse insallah hope73 den iyi haberler aliriz.. kismetse artik birdahaki sefere...

Temmuzum Rabbim hayırlısı versin böyle zamanlarda ne denir pek bilmem beceremem de ama inşallah bir dahaki demende bize güzel haberleri verirsin canım

evet canım 2. degeri alıcam bu sabah ta laf aramızda idrar testi yaptım çift çizgi bebişin benle oldugunu ancak böyle anlayabiliyorum.

eşimde diyor bana ecz. alalım bi test için rahat etsin diyorda ne biliyim yapmadım ben çünkü transferin 9. günüde yaptımdı negatifti cesaretim yok ama kanda çıktı ilk değer 168 2. değer 339 olmuş. Rabbim yüzümüze gülsün sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

canım benim ne denir bilmiyorum seni o kadar iyi anlıyorumki allahım çok büyük inşallah tez zamanda senin mucizenide gönderir katından.ama pes etmek yok sakın kendini bırakma herzaman inan olacagına.seni kocaman öpüyorum allah kuvvet versin.

eşimde diyor bana ecz. alalım bi test için rahat etsin diyorda ne biliyim yapmadım ben çünkü transferin 9. günüde yaptımdı negatifti cesaretim yok ama kanda çıktı ilk değer 168 2. değer 339 olmuş. Rabbim yüzümüze gülsün sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

benimde 2 gün önce 106 çıkmıştı bakalım bugün ne çıkacak dua et arkadaşım bana bi sorun çıkmasın benim telaşem hiç bitmeyecek heralde.

bundan 4-5 gün önce ya adet olursam diyip kendimi kahrediyordum suan ise hic birsey hissedemiyorum.. bu normalmi? üzülüp aglayamiyorum... hep diyordum kendi kendime sonuc kötü olursa beni kimse tutamaz o günü nasil atlatirim diye... Allahim okadar büyükki suan cok sakinim dün aksamda öyle.. zaten aksam adet olduktan sonra oglum ateslendi 39,5 olmustu atesi.. onun derdine düstüm kendimi unuttum valla... cok sakinim acaba normalmi?

Back