şubat ta tüp bebek:)

İnsallah Canim benim sen ne durumdasin nasıl gidiyor bizi durumlariniZdn haber edin okuyom sürekli :) beraber ilerleyelim..
biz de iyiyiz elhamdülillah teyzesi 13 mart i beklioz kese ve kalp atisi için gidicez inşallah oyle merak ediorum kiiii anlatamam tabiki de beraber ilerlicez arkadasim zaten insan oyle merak edio ki kimler güzel haberler aldi noldu ilk is topiğimize girmek rabbim hepimize yârdim etsin bebeislerimizi dogurdugumuz da da haberlesiriz inşallah

rabbim gonlunun muradini tez vakitte nasip etsin arkadasim inşallah oyle istioruz ki hepberaber topikte hamiş olalim kimse uzulmesin , canim benim elinden geleni yap takdir allah imizin duani eksik etme inanioruz ki olacak bigun ama zamanini bilmioruz umudunu yitirme tatlim ,allah im yardimcin olsun gobisin bebeislerle dolsun insallahhhh

cok gecmis olsun canim Allah bebegini size bagislasin bende pozitifi aldim p.tesi kese gormeye gidicez insallah.. Allah meleklerrimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah dikkat edin yatin dinlenin tup bebekler diger normal hamilelige gore daha hassas rabbime hamd olsun birininde olsa kalp atisini duydum ama omrumden omur gitti agla agla bittiim

allah bebeislerini sana bagislasin canim benim yorma kendini dinlen allah tan umut kesilmez belki bebeisin düşmez , rabbim sagliklica kucagina almayi da nasip eder ins

allah bebeislerini sana bagislasin canim benim yorma kendini dinlen allah tan umut kesilmez belki bebeisin düşmez , rabbim sagliklica kucagina almayi da nasip eder ins
Biri dusebilir kesesi bozuk ama iciinde embriyo gorunuyor digeri normal ilerliyor insallah birsey olmaz degerine olsunda tek olsun canim

Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah dikkat edin yatin dinlenin tup bebekler diger normal hamilelige gore daha hassas rabbime hamd olsun birininde olsa kalp atisini duydum ama omrumden omur gitti agla agla bittiim

aglama kuzum bebegını strese sokma. kolay degıldır eminim. rabbım kalanına saglık versın. cnm gelısmelerden haberdar et bızı olurmu. sen nasılsın pekı

canim üzme kendini bende ilk hamileliligim 6. haftasinda ayni problemi yasadim ve kahverengi akinti gün boyu gelmisti.. ama bebegim bana tutunmustu ve suan 5 yasinda.. icini ferah tut ve kötü birsey düsünme dua et... dualarimiz bebegin icin :)

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

tebriklerrrrrrrrrr canim... bu güne güzel haberle basladim insallah bu güzel haberleri vermek bizede nasip olur :)

aglama kuzum bebegını strese sokma. kolay degıldır eminim. rabbım kalanına saglık versın. cnm gelısmelerden haberdar et bızı olurmu. sen nasılsın pekı
Amin canim yok simdi aglamiyorum bebegime kiyamiyyorum. Haber veririm kayinvalidedeyim o bakiyor bana internetim yok o yuzden foruma giremiyorum

canim kendini üzme insallah sonuc yanlistir.. keske test gününü bekleseydin bak ben bekliyorum bugün transferimin 13. günü yarin test yaptiricam.. insallah bebesin sana saka yapiyordur...

Kılzar benim yumurtalar erken çatlayınca aşılama yapılmıştı biliyorsunuz. Şimdi tuhaf durumlar var biraz. İki kasığımda da ağrı oluyor. Tam göbek deliğimden ince bir kramp birden giriyor. Göğüsler de çok şişti. Bu kasık sancıları ilaç alıp yumurtalıklarım şiştiği için mi oluyor acaba? Hamile olmayıp da bu sancıları yaşayan var mı içinizde? Göğüsler de sanki 3-5 güne adet olacakmış gibi şişti. 1 Martta aşılama yapılmıştı.

Canim Allah razi olsun Allahim tum hamile arkadaslarima meleklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Ben surekli yatiyorum canim arada kalkip dolaniyorum biraz hareket de etmek lazim cunku..Aglama lutfen Allah yardmcin olsun melegini korusun..

Kızlar yok mu yorumunuz?

canim benim kismetten ötesi yok. Yüce Rabbim sana diger bebisini bagislasin insallah. gerci Allahtan asla ümit kesilmez. ne olmaz diyenler oluyor belki bebisin seni birakmaz tam bir savasci edasiyla sonuna kadar direnir. kendine ve bebislerine cok iyi bak canim.

Kızlar yok mu yorumunuz?

belki de tutunma alametleridir. zamanlama olarak olabilir cünkü. bende de hafifi kasilmalar oluyor gögüslerim de olgunlasti ama ilk bastaki gibi agrimiyor. bekle bakalim kimbilir belki sende güzel haberlerle gelirsin insallah.

Kızlar yok mu yorumunuz?

canim kullandigin ilaclardan dolayi gögüslerin sismis olabilir.. benim de 13 gün önce transferin yapildi cok hafif gögüs agrim var belli belirsiz gibi.. ama baslarda senin dedigin gibi sismistiler ve cok agriyorlardi.. zaten asilama oldugun icin yumurtalar daha yeni yerlesmeye baslamistir... biraz daha bekle genelde gögüs agrisi adet gecikmesiyle basliyor yani ben öyle biliyorum... ama insallah senin bu son asilaman olur ve bebislerini kucagina alirsin :)

canım benim ben bişiy söylemeye korkuyorum...benim de gögüslerimm çok şişmişti ağrı ve karamplarım vardı...sanki adet olucak gibiydim...geçen perşembe bu saatlerde eşimle havalara uçumuştukk...ayaklarım yere basmıyordu....sonra düştü bebeğim...ama sen bana bakma içini ferah tut...RABBİMİN mucizesi bu...tadını çıkar inan bana beklemek daha güzelmiş...yeni yeni acıtıyor canımı...o yüden hiçç sıkma canını rahat ol...bebeğinn seninle olsunn inş...

sen buraları düşünme fatoşş...biz bakıyoruzz başımızın çaresine )sen ve bebişler iyi olsun yeter ki...arada girip iyi olduğunuzun haberlerini ver olur mu...bir de ricam görür müsün bilmem ama...listede beni düzeltir misin...çok canım acıyorrr...hamile değilim ki bennn ,

alfabe ben hamile kaldığımda sizin bahsettiğiniz belirtileri yaşadım göğüslerim bayağı bayağı ağrıyordu ve kasıklarımda da vardı ağrı.Umutlandırmayayım ama hamile olabilirsiniz.Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.siz de umarım hamilesinizdir.olmasa da denemeye devam

Teşekkür ederim yanıtlarınız için kızlar. Ben de ümitlenmek istemiyorum zaten ama gene de bir sorayım dedim sizlere. Bu kadar kısa sürede ikinci bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. zaten erken çatlayınca çok üzüldüm. O yüzden ümitlenmek istemiyorum. Şimdilik takmamaya çalışıyorum, ama gene de işte, bir ümit. cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Biliyorum ki beni en iyi sizler anlarsınız. Kendinize iyi bakın.

amin.canım benim çok teşekkürler.inşallah herkes hamile kalır en kısa zamanda.hamile olanlar da sağlıklı ve stressiz bir hamilelik geçirirler.evet elimden geleni yapıyorum valla allah biliyor.umut hep var.allah bu umut ve isteği verdiyse diyorum inşallah muradımız da olur..

Canım benim ya, yeni duyuyorum. Çok geçmiş olsun güzelim. Ben epeydir çok nadir girebiliyorum nete. Çok üzüldüm. Ama canım, hamile kalabildiğini biliyorsun. O yüzden hiç ümidini kaybetme. İlk fırsatta dene tekrar. Kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…