- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
biz de iyiyiz elhamdülillah teyzesi 13 mart i beklioz kese ve kalp atisi için gidicez inşallah oyle merak ediorum kiiii anlatamamİnsallah Canim benim sen ne durumdasin nasıl gidiyor bizi durumlariniZdn haber edin okuyom sürekli :) beraber ilerleyelim..

bu topiğe geldiğimden beri çok güzel ve bol hamile haberelri duyuyorum.Herhalde burada hamile kalan arkadaşlar bir güzel ayaklarını sürüyorlar.çok güzel..
sabah işe geldiğimde ilk iş burayı açıyorum ve hamile haberi var mı diye.inşallah bende bir gün burdan hamileyiimm diye haykırırım.
6 yıllık evliliğimde son üç yıldır çocuk için uğraşıyorum olsun ömrüm yettiğince uğraşacam.ben elimden geleni yapacağım allah dualarımı kabül ederse olacağına inanıyorum.Bu arada okulumda 5tane hamile var ve hepsinin göbüşler büyümüş.onlardan önce başladım ama hala bende birşey yok.onlar doğuma yaklaştılar bile.bunun adı kıskanmak değil ama ....sadece kendimi için de istemek okadar basit galiba ...
rabbim gonlunun muradini tez vakitte nasip etsin arkadasim inşallah oyle istioruz ki hepberaber topikte hamiş olalim kimse uzulmesin , canim benim elinden geleni yap takdir allah imizin duani eksik etme inanioruz ki olacak bigun ama zamanini bilmioruz umudunu yitirme tatlim ,allah im yardimcin olsun gobisin bebeislerle dolsun insallahhhh