şubat ta tüp bebek:)

yanılma payı olabilir mi bilemiyorum canım benimm...ama seni çok iyi anlıyorummm önce bu tarifsiz duyguyu yaşayıp sonra kaybeden biri olarak...eğer emin olmak istiyorsan doktorunu arayıp sor...10.günde bu şekilde çıkabilir mi...bir de eşinle paylaş tek başına gizli gizli ağlama...canım benim inan bana diğer yarınla paylaşmak üzüntünü hafifletecek...HAKKINDA HERŞEY İÇİN HAYIRLISI OLSUN...

Bu ayın 18. Transfer günüm dondurulmuşlarl estrofemle başladk.. İnşallah rabbim hepimize nasib eder

bende sana yakınım bende dondurulmuşlarla tahmini 14ünde 14. günda yapılacak senin kaçıncı günde kaç embriyo transfer edilecek bende estrofem kullanıyorum

çok tebrik ederimm berenin annesi...RABBİM güzel gönlündekini nasip etmişş ne güzell..hem de 10 yıl sonra....beren bebek nazlı olucakk birazcık...

çok saol canım benim.sorma sorma beren bebek 10 yılda anca gelebildi ama olsun en sonunda adresi tutturdu.inşallah sizin bebiklerinizde kendiliğinden anneleri yıpratmadan en kısa zamanda gelirler.

canım ya senin yerinde olsam eşimle paylaşır yarında il'e gidip testi direk orda yaptır.ama kendini sakın üzme .

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

hayirli olsun tatlim rabbim tamamina erdirsin maşallah değerin de iyi kucagina da alirsin insallah

Kizlarr nolur bilen varsa cevap bekliyorum..bugün kalp atisi için gittik cok cokk şükür duydum,demiştim ya ikizimin biri küçük diye oda gelişip diğer kardeşine yetişmiş yani büyümüstü cok güzelde,ilkini dinledik ona gelince o öbürü kadar gümbür gümbür atmadi sanirim arkadaymis..9.haftamizda yani 20 gün sonra kontrolumuz var o zamana kdr gelirsek riski atlatmis olucaz dedi,doktorumda anladığıma kadar endıse edıyo azıcık büyümesini bekliyor,sanırsam dua etmekten başka çarem yok belkide ıkızlerde normaldır hıc bılmıyorum..bılen duymuş olan ıkız gelişimi hakkında lütfen bilgi..

cok sukurler olsun ki sen duymuşsun darisi bizlere inşallah riziko 3 aylik olsiya kadar devam ediomus canim dr lar ole diolar rabbim den başka siginacak kimsemiz yok beklicez mecburen bebislerimiz büyücekler inşallah , canim sonuç ta duymuşsun zamanla daha da gelişecek ins endişelerinde hâklisin ama beklemek zorundayiz allah a emanet olsun bebeislerimiz

Sagol canım duyarsın ınsallah vakıt öyle çabuk gecıyokı,okudum sımdı bıraz ınternettenden ikizlerde sik olabılıyomus..genelde bebıs küçük olup kese büyük oluyo ama böyle olanda varmış bızım bebıs büyük kese küçük hayirlisi olsun..

kızlaaarrrr:) ben geldiiimmmm........ özlediniz mi bakim beniii ? :)

canım akşamları bari gel takıl özletme kendini

tabisiii :) akşamları gelirim datluuummmm...... öslerim siziii... daha sizin hamile haberlerinizi alcaz inşallah :)

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

kızlaaarrrr :) 2 güzel hamiş haberi..... cok sevindiiimmm... tebrik ederiiimmmmm.....:)

Nasılsınız giremedim birkaç gündür ama şimdi çok güzel haberler okudum hamile olduğunu öğrenen herkesi tebrik ediyor sağlıkla sıhhatle kucaklamalarını diliyorum bu hafta güzel bir hafta olmuş umarım bundan sonraki haftalarda güzel olur şimdi merak ettim tedaviye yeniden başlayacak kimler var hepiniz allaha emanet olun canlar haaaa kendinize ve bebişlere iyi bakın canlarrrrrrrrrrrr

rabbim bebeislerini sana bagislasin annesi kucagina aldiginda besler besler boleee kocaman yaparsin

bem şubat 4 te negatif sonuç aldım şimdi nasipse 14ünde tekrar dondurulmuşlarla transfer yapılacak dualarınızı bekliyorum

bem şubat 4 te negatif sonuç aldım şimdi nasipse 14ünde tekrar dondurulmuşlarla transfer yapılacak dualarınızı bekliyorum

allah im yardimcin olsun canim pozitif ve hayirli sonuçlarla gell inşallah

kizlar ben alinti yapip yazmasini bilmiyorumm hepinizee tek tek tesekkurlerimi iletiyorum Allah razi olsun sevincimi benimle beraber yasadinizz RAbbim isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarim sizinlee sizde dualarinizda beni unutmayinn inanin simdide kalp atisi ve keseyi gorme stresi basladi acaba bisey olacakmi diye falan cok korkuyorum rabbim bizlere bagislasin insallahhh bu duyguyuda herkesee yasatsinn

Berencim senide cok tebrik ediyorum rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsinn insallahhh

Son düzenleme:
Peygamber Efendimiz'in duâlarından bi­ri ile günümüzü sonlandıralım.... duâ şu idi:
"Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, ku­lağımı nurlandır, sağımı nurlandır, solumu nurlandır, üs­tümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır.”

Özellikle biz Anne adayları için ne güzel dua :) nurlu nurlu hayırlı bebelerimiz olsun inşallah :) :)

canım çooook sevindimAllah tamamına edirsin darısı tüm isteyenlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…