- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
Canım benim ya, yeni duyuyorum. Çok geçmiş olsun güzelim. Ben epeydir çok nadir girebiliyorum nete. Çok üzüldüm. Ama canım, hamile kalabildiğini biliyorsun. O yüzden hiç ümidini kaybetme. İlk fırsatta dene tekrar. Kendine iyi bak.
Amin canim yok simdi aglamiyorum bebegime kiyamiyyorum. Haber veririm kayinvalidedeyim o bakiyor bana internetim yok o yuzden foruma giremiyorum
Yarin degerimin 200kusur olmasi lazim kalp carpintisindan olucem herhalde aaaaaaaa((( surekli tuvalete gidip kahverengi geldi mi diye bakmaktanda tam manyak oldum biirrrrrrrrrrrrrr kahverengi simdilik kendiliginden gelmedi jelin icine bulasmis halde geldi ama yarina artik hayirlisi kismet ne diyim bol bol dua edin nolur.
Allah razi olsun canim rabbim herkese tattirsin bu sevinci bu duyguyuuOhh beee sabahsabah nede güzel haberler okuyorum başak ve Beren çoook çoook sevindim ikinizin adına Allah tamamına erdirsin canlarım benimmm.
basakcım.. çok tebrik ederim ..Rabbim hayırlısınla hep böyle güzel sonuçlar almayı nasip etsin
değerin kat kat artsın insaAllah,göbüsünden kucağına konsun insaAllah
basakcım.. << alıntı yapıp yazmasını bilmiyorum << demişin ya ? ben sana yardımcı olayım cnm..
bak .... <<<< Alıntı İle Cevapla >>>> varya şu yan tarafta , her mesaj yazdığımız yerde .. <<<< onun yanında küçük bi kutucuk var.. >>>> yazmak istedğin kisi olduğunda <<<< o küçük kutucuğa tıkla.. >>>> ve böyle kimlere yazıcaksan hep onlara tıkla.. en sonunda konuya cvp vere tıkla, açılan sayfada yazacak olduğun kisilerin alıntıları karsına gelir .. tamam mı cnm insaAllah anlatabilmisimdir
----------
kızlar bizlerde dua edin.. yeni hamisler ve hamis olanlar ve hamis adayları ..
bizde bugün bi kan sonucumun değeri benim sanırım yüksek çıkmıstı onla ilgili dün çağırdılar, ilaç vericekler sanırım..
hakkımızda hayırlısı olsun.. ins ters gidicek bisey olmaz .. bakim dr ne dicekaksama döneriz insaAllah ,görüsmek üzere..
canım ikimizinde gözü aydın bügün seninde benimde evimize güneş daha güzel doğdu .allahım dogdukları günü haber vermeyide nasip etsin.
KİZLARRRR ben ankarada ozel hastanede tedavı gordum ve tup bebek yaptırdık uc kez cok sukur sımdı hamıleyım,cok harcamalarımız oldu ve hala oyle pahalı devam edıyo..kese ve kalp atisi ıcın 300 tl ödedikgercekten ıyı para esımde sınırlenıyo her seferınde hastane bızı kandırıyo sankı dıgerlerıde aynı ıslemı yapıyo dıye aslında haklı siz nerelerde tedavınıze devam ettırıyosunuz? tup bebek hastanenızdemı degıstırdınızmı..ılk uc ay ozelde devam edıyımmı degıstırsem sakınca olurmu,olmaz herhalde sonucta hersey ALLAHTAN ama bı kesem kucukken napim bilemedim..lutfen bana hepınız cevap verebılırmısınız
KİZLARRRR ben ankarada ozel hastanede tedavı gordum ve tup bebek yaptırdık uc kez cok sukur sımdı hamıleyım,cok harcamalarımız oldu ve hala oyle pahalı devam edıyo..kese ve kalp atisi ıcın 300 tl ödedikgercekten ıyı para esımde sınırlenıyo her seferınde hastane bızı kandırıyo sankı dıgerlerıde aynı ıslemı yapıyo dıye aslında haklı siz nerelerde tedavınıze devam ettırıyosunuz? tup bebek hastanenızdemı degıstırdınızmı..ılk uc ay ozelde devam edıyımmı degıstırsem sakınca olurmu,olmaz herhalde sonucta hersey ALLAHTAN ama bı kesem kucukken napim bilemedim..lutfen bana hepınız cevap verebılırmısınız
Canım ben daha önce Ankara' da Anatolia' da yaptırdım tedavim biter bitmez normal kadın doğumcuda devam ettim durumumu da izah ettim,çok şükür bir sorun olmadı.Şimdi yine özelde yaptım tedavimi ama sonuçum pozitif olursa devlet hastanesindeki bir doktora gidicem, hatta bunu kendi tüp bebek doktorumdan rica edicem,çünkü onlarda maddi olarak ne kadar yıprandığımızı biliyorlar. Yani gerçekten bir kese ve kalp atışınu görebilmek için 300 lira az mı ya? Üstelik bu başlangıç, böyle devam ederse tüp bebek parasını ikiye katlarsınız.
sen buraları düşünme fatoşş...biz bakıyoruzz başımızın çaresine)sen ve bebişler iyi olsun yeter ki...arada girip iyi olduğunuzun haberlerini ver olur mu...bir de ricam görür müsün bilmem ama...listede beni düzeltir misin...çok canım acıyorrr...hamile değilim ki bennn ,
oncelikle allah im yardimcin olsun canim gerçekten buyuk meblağlar harcanio rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin ins bence ilk 3 ay ozel de devam et canim sonra başka bi doktora gacersin zaten 1 ya da 2 kere gidiceksin sanirim sonra 3 aylik olacak bebeisler riske etme tatlim sonuçta kendi doktorun ile ilk 3 ayini atlat gerisi yarabbim in takdiri tedbir bizden canimtrde devlet hastaneleri cok yoğun oluo kimi dr lar fazla ilgilenmio bunlari hepimiz bilioruz
oncelikle allah im yardimcin olsun canim gerçekten buyuk meblağlar harcanio rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin ins bence ilk 3 ay ozel de devam et canim sonra başka bi doktora gacersin zaten 1 ya da 2 kere gidiceksin sanirim sonra 3 aylik olacak bebeisler riske etme tatlim sonuçta kendi doktorun ile ilk 3 ayini atlat gerisi yarabbim in takdiri tedbir bizden canimtrde devlet hastaneleri cok yoğun oluo kimi dr lar fazla ilgilenmio bunlari hepimiz bilioruz
Ahhh kuzum ya,aynı şeyleri yaşıyoruz,Allahım bitirsin içimizdeki bu acıyı ne diyelim,ne hissettiğimi bile bilmiyorum
Sagol canım benım valla doğru söylüyorsun geçecek yakında hanı mecbur olsak bısey degıl ama evet hem uzak hem pahali.devlete gitmek istemiyorum zaten ama yakınımda özel merkez var yarım özel eminim daha uygundur.sen demi anlaradasin canim ?
kızlar bi soru sorcam yarın benim aşılamamın 14.günü...progestan fitil kullanıyom...progestan kullanırken adet olunurmu???bide idrar testinde çıkarmı yarın??
hakkında hayırlısı olsun sedefcim...progesteron fitil hiç kullanmadım bu konu hakkında hiçbir fikrim yok...hımm bir de idrar da çıkar mı...sanmıyorum...ama eğer 14.gün ise kanda mutlaka çıkar canım...yarın güzel haberler vermen dileğiylee...mutlu mutlu bi gün olsun yarın senin için...
napıyonuz bugün test yapan yokmu yawww
canlarım bugün kuaföre gittim artık sarışın bi hatunum heheheehhe
selam hemserim eminim güzel olmussundur.
ben 3 yıldır belkı hamıle kalırım dıye sarısın olamıyorum.
test gunu yarın 13.gun
suan hala test almadan nasıl durabıldıgıme sasıyorum.
cok heyecanlıyım
Rabbım hepimizin yuzune baksın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?