- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
napıyonuz bugün test yapan yokmu yawww
canlarım bugün kuaföre gittim artık sarışın bi hatunum heheheehhe
süpersin fıstık...yakında ben de kumral bi hatun olucam...şu kırmızılardan bi kurtulayım...depresyona giren kadın saçıyla oynarmış misali...en azından benim için...ancak böyle kurtulucam bu buhrandan...
napıyonuz bugün test yapan yokmu yawww
canlarım bugün kuaföre gittim artık sarışın bi hatunum heheheehhe
selam hemserim eminim güzel olmussundur.
ben 3 yıldır belkı hamıle kalırım dıye sarısın olamıyorum.
test gunu yarın 13.gun
suan hala test almadan nasıl durabıldıgıme sasıyorum.
cok heyecanlıyım
Rabbım hepimizin yuzune baksın ınsallah
Kizlarrr ben ne zaman idrar testi yapsam gorunurki ben hala inanamiyorum belki idrar testindede gorsem tam emin olabilirimm bi bilginiz varmii???
büyük güne geri sayim basladi valla. ben sabah almanya saati ile 07.30'da kan vermeye gidecegim ama öglenden önce cikmaz dediler. beklenen deger 20 ila 30 arasi dedi doktor teyze. Allahtan hayirlisi artik. kismetse yarin hamilelik haberleriyle bombalayacagiz buralari. totem bozulmaz insallah. pozitif baslayan hafta pozitif sona erer.
yarin test sonucu alacaklar
hope yani bendeniz
sedefekrem
bilgecebuyuk
temmuzum
ayrica printempsin de degerinin insallah 200 olmasi icin dua edecegiz. hamisler, hamis olmayanlar lütfen dualarinizi bizden eksik etmeyin. hayirli haberlerle gelmek dilegiyle insallah.
cannnnnn bu kezz dansözlerrr senin için oynıycakkkk...ohh ohhh miss miss...umarım yarın çok çok güzel haberlerle gel...bana da moral ol inş...
heycanlandım şimdi...
ayrıca diğer arkadaşlarrr sizler de güzel haberler verin inş...RABBİM gönlünüzdekini nasip etsin...
güzel gönüllü arkadasim inanki senin yazini okudugum anda gözlerim doldu. günes hepimiz icin dogsun insallah. Yüce Rabbim hepimizi annelik duygusu ile taclandirsin. insallah hayirli haberlerle gelirim. ilk siz ögreneceksiniz. esime bile aksm geldiginde söyleyecegim. pozitif olunca yüzündeki o ifadeyi mutlaka görmek istiyorum. Allahim nolur sen emeklerimizi bosa cikartma bir hayal kirikligi daha yasatma bu kullarina. zamanimiz gelmis olsun insallah.
kanda pozitifi gördün yavrum daha ne istiyon bebişin karnında sakin ol taaaammı ağzını yidiğim
hope
sedefekrem
bilgecebuyuk
temmuzum
printemps
yarin bizim gunumuz olsun ,hayatimiz anlam kazansin cektigimiz acilar son bulsun tanrim dualarimiz kabul olsun su garip kullarin gulsun inssss...kizlar sevgiler benden.
Kızlar bir sorum olcak sizlerekalp atışını dinlemek için ultrasona gideğiz ya vajinal ultrasonla mı dinlicez kalp atışını şimdi bi yerde okudum da şaşırdım biraz
hope
sedefekrem
bilgecebuyuk
temmuzum
printemps
yarin bizim gunumuz olsun ,hayatimiz anlam kazansin cektigimiz acilar son bulsun tanrim dualarimiz kabul olsun su garip kullarin gulsun inssss...kizlar sevgiler benden.
Benim test de cumartesi bu arada.
Ben de bu defa idrar testi almadim, aklima bile gelmedi sayilir. Sabir verdi Allah sanirim bu defa.
Ama bu son gunler en zoruymus. İlk gunlerdeki umutlu bekleyisin yerini korku aliyor.
Herkesin yuzu guler umarim.
benim de cumartesi,inşlh meleklerimizin haberiyle geliriz canm buraya
bu arada ben de inatla direniyorum test yapmamak için evde
gerçi hazırda yok Allahtan
ee biraz da tırsıyrom galiba
haftasonu eşimle bakalım
canım bende vajinal bakılınca düşük tehlikesi olabiliyomuş.. benim doktorum gecen hafta görememişti ama 5 gün sonra göbişimden baktı gördü bugün bebişimi :) bence bekleyip göbişten baktırın canlarımm... :)Bende cok arastirdim gitmeden canım evet cok küçük oldukları ıcın vajınadan bakılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?