şubat ta tüp bebek:)

evet tek ti canım.tek olsun benim olsun ayyy allahım hala inanamıyorum ya

oh saglıklı olsunda ayyy ben bugun cok sevındım 2 guzel haberr allahım darısı basımıza hamişler dua edın bana kredı versın bankada yaptırayım tüp bebegı

oh saglıklı olsunda ayyy ben bugun cok sevındım 2 guzel haberr allahım darısı basımıza hamişler dua edın bana kredı versın bankada yaptırayım tüp bebegı

canım dualarım tüm isteyenlere inşallah rabbim nasip ederde sende tez vakitte kavuşursun bebişine.

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

Maşallah Nazar değmesin Rabbim sağ sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

quselcim ingbank a gitsene hemen veriyolar krediyi netten başvur bi ben aldım ordan canım aklında bulunsun rabbim hayırlısını versin

canım çooook sevindim ayyy teyze oluyom kısssslarrrrrr canım inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz gözün aydın kuzummmmmmmm

eeeeee artık bizide unutmazsın dualarında demi

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

Aaaaaayyyyyyyy:))) çok çooookkk sevindimm Rabbimmm sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn analııı babalı büyütsünn inşaaalllllaahhhhhh darısı bizlerin başına :) taze anne bizede dua etttrr

Haydi kizlar ne olacam ben bilen cvp yazsiinnn nooluurrrr

başak canım gözün aydın darısı başımıza çoook sevindim adına

ayyy ne güzel bigün yaa iki bebek haberi birden canım tebrik ederim allah tamamaına erdirsin

tebrik ederim canım sorun neydi kaçıncı denemeydi bu bide nerde yaptırdın

ayyy ne güzel bigün yaa iki bebek haberi birden canım tebrik ederim allah tamamaına erdirsin

canım sana özelden yazıcam özelle gel az sonra

Haydi kizlar ne olacam ben bilen cvp yazsiinnn nooluurrrr

canım benim başıma gelmedi lekelenme sadece adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu sadece ama en kısa zamanda dr. ara derim ben için rahatlasın hiç olmazsa inşallah geçici birşeydir ve mutlu haberi tez vakitte alırsın

Ok cnm tesk ederim inan aramaya korkuyorum cuma test yaptiricam o gune kadar dua edecm artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…