superrrrrrrrr massallah.
Tebrık ederım cnm.
ılk transfermıydı cnm
tek ransfermıydı dıcektım
evet tek ti canım.tek olsun benim olsun ayyy allahım hala inanamıyorum ya
oh saglıklı olsunda ayyy ben bugun cok sevındım 2 guzel haberr allahım darısı basımıza hamişler dua edın bana kredı versın bankada yaptırayım tüp bebegı
canım dualarım tüm isteyenlere inşallah rabbim nasip ederde sende tez vakitte kavuşursun bebişine.
kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
oh saglıklı olsunda ayyy ben bugun cok sevındım 2 guzel haberr allahım darısı basımıza hamişler dua edın bana kredı versın bankada yaptırayım tüp bebegı
maşallah nazar değmesin rabbim sağ sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
quselcim ingbank a gitsene hemen veriyolar krediyi netten başvur bi ben aldım ordan canımaklında bulunsun rabbim hayırlısını versin
kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmRabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....
kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
Cevap veren herkese cok cok tesekkur ederim.sutlu kahve gibiydi bir kez gunduz cok az tuvalet kagidina bulasicak kadar gece geldi.dun ignemi oldum bugun gelen akintilarim son 10 gundurki haliyle su gibi.yerimden kalkmiyorum bol bol su iciyor dua ediyorum siz de dua edin nolur bisey olmasin( birde crinonu bir kez kullaniyordum simdi ikiye ciktim sogamiyorum evlere her gelen akintida birsey mi geldi diye kostur kostur tuvalete o kadar zor durumdayim ki anlatam.bana iki embiryo transfer edilmisti ama doktor %90 tek dedi simdi allah korusun onu da kaybetme dusuncesi o kadar korkuncki ( birde ben aynen boyle adet olurum once kahverengi gelir bir gun hicborsey gelmez sonra birkac gun daha kahverengi koyulasir ve adet olurum kan gelse direk bu kadar endiselenmezdim bu yuzden neyse artik hayirlisi ne diyim
kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmRabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....
sende tüp bebek ıcın mı cektin
ayyy ne güzel bigün yaa iki bebek haberi birden canım tebrik ederim allah tamamaına erdirsin
Haydi kizlar ne olacam ben bilen cvp yazsiinnn nooluurrrr
tebrik ederim canım sorun neydi kaçıncı denemeydi bu bide nerde yaptırdın
canım benim başıma gelmedi lekelenme sadece adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu sadece ama en kısa zamanda dr. ara derim ben için rahatlasın hiç olmazsa inşallah geçici birşeydir ve mutlu haberi tez vakitte alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?