• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

evet tek ti canım.tek olsun benim olsun ayyy allahım hala inanamıyorum ya

oh saglıklı olsunda ayyy ben bugun cok sevındım 2 guzel haberr allahım darısı basımıza hamişler dua edın bana kredı versın bankada yaptırayım tüp bebegı:5:

oh saglıklı olsunda ayyy ben bugun cok sevındım 2 guzel haberr allahım darısı basımıza hamişler dua edın bana kredı versın bankada yaptırayım tüp bebegı:5:

canım dualarım tüm isteyenlere inşallah rabbim nasip ederde sende tez vakitte kavuşursun bebişine.

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

Maşallah Nazar değmesin Rabbim sağ sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

quselcim ingbank a gitsene hemen veriyolar krediyi netten başvur bi ben aldım ordan canım ;) aklında bulunsun rabbim hayırlısını versin

kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm :nazar::nazar:Rabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....

canım çooook sevindim ayyy teyze oluyom kısssslarrrrrr canım inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz gözün aydın kuzummmmmmmm :52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::62::62::62::65::65::65::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

eeeeee artık bizide unutmazsın dualarında demi :29::29::29::29:

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

Aaaaaayyyyyyyy:))) çok çooookkk sevindimm Rabbimmm sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn analııı babalı büyütsünn inşaaalllllaahhhhhh darısı bizlerin başına :) taze anne bizede dua etttrr

Cevap veren herkese cok cok tesekkur ederim.sutlu kahve gibiydi bir kez gunduz cok az tuvalet kagidina bulasicak kadar gece geldi.dun ignemi oldum bugun gelen akintilarim son 10 gundurki haliyle su gibi.yerimden kalkmiyorum bol bol su iciyor dua ediyorum siz de dua edin nolur bisey olmasin :(( birde crinonu bir kez kullaniyordum simdi ikiye ciktim sogamiyorum evlere her gelen akintida birsey mi geldi diye kostur kostur tuvalete o kadar zor durumdayim ki anlatam.bana iki embiryo transfer edilmisti ama doktor %90 tek dedi simdi allah korusun onu da kaybetme dusuncesi o kadar korkuncki:(( birde ben aynen boyle adet olurum once kahverengi gelir bir gun hicborsey gelmez sonra birkac gun daha kahverengi koyulasir ve adet olurum kan gelse direk bu kadar endiselenmezdim bu yuzden neyse artik hayirlisi ne diyim

Haydi kizlar ne olacam ben bilen cvp yazsiinnn nooluurrrr

kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm :nazar::nazar:Rabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....

başak canım gözün aydın darısı başımıza çoook sevindim adına:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ayyy ne güzel bigün yaa iki bebek haberi birden canım tebrik ederim allah tamamaına erdirsin :64::64::64::64::64::65::65::65::65::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrik ederim canım sorun neydi kaçıncı denemeydi bu bide nerde yaptırdın :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ayyy ne güzel bigün yaa iki bebek haberi birden canım tebrik ederim allah tamamaına erdirsin :64::64::64::64::64::65::65::65::65::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sana özelden yazıcam özelle gel az sonra

Haydi kizlar ne olacam ben bilen cvp yazsiinnn nooluurrrr

canım benim başıma gelmedi lekelenme sadece adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu sadece ama en kısa zamanda dr. ara derim ben için rahatlasın hiç olmazsa inşallah geçici birşeydir ve mutlu haberi tez vakitte alırsın

canım benim başıma gelmedi lekelenme sadece adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu sadece ama en kısa zamanda dr. ara derim ben için rahatlasın hiç olmazsa inşallah geçici birşeydir ve mutlu haberi tez vakitte alırsın

Ok cnm tesk ederim inan aramaya korkuyorum cuma test yaptiricam o gune kadar dua edecm artik..

Back
X