süperrr massallah kat kat atsın ınsallah.
nerde yaptırmıstın soırun neydı.
eşine soyledınmı
oo super ıkı katı olmuss ıkız olabılırmı dersın
kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmRabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....
kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmRabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....
evet 2 katı olmuş zaten 2 embriyo transfer edilmişti ama bilmiyorum ikiz olabilir mi kidr umla görüşemedim merak içinde bekliyorum
saolasin canimm allah razi olsun insallahhh
bende pco vardi esimdede sorun vardi bizim 3. denememiz canimm cok sukur rabbim bu sefer ol dedi
zatenn esim hemsireyle konustu ilk o duydu
zamanı sımdıymıs demekkı.
bendede pco var kılo varmı sende
yok canim pconun hicbir belirtisi yok bende ama pco var:))
kimseden ses yok bugünbende az önce öğrendim 2. beta değerimi 339 muş ilki 168 di bakalım dr. um görüşemedim daha ne diyecek acaba meraklar içerisindeyim
ablacimm hani benim dansozlerimmm:))))
tebrikler canim :) Allahim kucagina almayida nasip etsin.. benimde testime son 2 gün kaldi.. cok korkuyorum insallah iyi sonuc alirim..
hay masallah ne güzel artmis degerin. allah daha daha artirsin insallah. bebisin / bebislerin insallah güel güzel büyür.
ne güzel bir gün güzel güzel haberler geliyor. masallah bu hafta ugurlu haftalardan biri oldu. gecen haftanin olumsuz haberlerini bir silkelim üzerimizden. insallah cuma da bana ve temmuza nasip olur güzel haberler vermek. allah simdiden hayirli etsin canim. güzel ve sorunsuz bir hamilelik dilerim.
basak kizlar senin icin
Eki Görüntüle 649659
kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?