şubat ta tüp bebek:)

süperrr massallah kat kat atsın ınsallah.
nerde yaptırmıstın soırun neydı.
eşine soyledınmı

saolasin canimm allah razi olsun insallahhh
bende pco vardi esimdede sorun vardi bizim 3. denememiz canimm cok sukur rabbim bu sefer ol dedi
zatenn esim hemsireyle konustu ilk o duydu

Maşallah Rabbim sağ sağlıklı kucağınıza almanızı nasip etsin hayırlısı olsun

tebriklerrrrrrrr arkadasim değerinde cok güzel maşallah allah im tamamina erdirir inşallah

evet 2 katı olmuş zaten 2 embriyo transfer edilmişti ama bilmiyorum ikiz olabilir mi ki dr umla görüşemedim merak içinde bekliyorum

tebrikler canim :) Allahim kucagina almayida nasip etsin.. benimde testime son 2 gün kaldi.. cok korkuyorum insallah iyi sonuc alirim..

saolasin canimm allah razi olsun insallahhh
bende pco vardi esimdede sorun vardi bizim 3. denememiz canimm cok sukur rabbim bu sefer ol dedi
zatenn esim hemsireyle konustu ilk o duydu

zamanı sımdıymıs demekkı.
bendede pco var kılo varmı sende

tebrikler. senin adina cok sevindim... darisi tüm bekleyenlerin isteyenlerin basina :)

Cevap veren herkese cok cok tesekkur ederim.sutlu kahve gibiydi bir kez gunduz cok az tuvalet kagidina bulasicak kadar gece geldi.dun ignemi oldum bugun gelen akintilarim son 10 gundurki haliyle su gibi.yerimden kalkmiyorum bol bol su iciyor dua ediyorum siz de dua edin nolur bisey olmasin ( birde crinonu bir kez kullaniyordum simdi ikiye ciktim sogamiyorum evlere her gelen akintida birsey mi geldi diye kostur kostur tuvalete o kadar zor durumdayim ki anlatam.bana iki embiryo transfer edilmisti ama doktor %90 tek dedi simdi allah korusun onu da kaybetme dusuncesi o kadar korkuncki( birde ben aynen boyle adet olurum once kahverengi gelir bir gun hicborsey gelmez sonra birkac gun daha kahverengi koyulasir ve adet olurum kan gelse direk bu kadar endiselenmezdim bu yuzden neyse artik hayirlisi ne diyim

kimseden ses yok bugün bende az önce öğrendim 2. beta değerimi 339 muş ilki 168 di bakalım dr. um görüşemedim daha ne diyecek acaba meraklar içerisindeyim

hay masallah ne güzel artmis degerin. allah daha daha artirsin insallah. bebisin / bebislerin insallah güel güzel büyür.

ne güzel bir gün güzel güzel haberler geliyor. masallah bu hafta ugurlu haftalardan biri oldu. gecen haftanin olumsuz haberlerini bir silkelim üzerimizden. insallah cuma da bana ve temmuza nasip olur güzel haberler vermek. allah simdiden hayirli etsin canim. güzel ve sorunsuz bir hamilelik dilerim.

basak kizlar senin icin
Eki Görüntüle 649659

ohh dansozlerı gorunce çağrı merkezının ortasında göbek atasın geldi :d

tebrikler canim :) Allahim kucagina almayida nasip etsin.. benimde testime son 2 gün kaldi.. cok korkuyorum insallah iyi sonuc alirim..

Amin temmuzum cümlemize nasip etsin Rabbim inşallah. Bende çok korkuyordum ama Rabbim yüzümüze güldü inşallah sende hayırlı ve mutlu haberi alcaksın 2 gün sonra merakla bekliyoruz sonucunu teyzesi

hope cim çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısya sizlerede nasip etsin büyütelim artık bebişlerimizi sağ sağlıklı bi şekilde

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

superrrrrrrrr massallah.
tebrık ederım cnm.
ılk transfermıydı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…