şubat ta tüp bebek:)

slm canim ilk tup denemenmiş aldigimiz hormanlar da geciktirme yapabilio,herkesin belirtisi farkli oluo, kimisi adet belirtileri ile hamiş oluo kimisi belirti yasamio bu tamamen kişinin yapisi ile alakali kendine stress yapma tatlim allah yardimcin olsun gonlunun dileğini versin hamiş olma dileğiyle

selam kızlar naıslsınız.. var mı yeni haberler

sagol seybil.. beklemekten ve dua etmekten baska carem yok insallah bebislerim tutunmustur...

beklemek kadar kötü birsey yok benim ilk hamileligim bir mucizeydi... hic beklemedigimiz anda olmuyor dedigimiz anda oluvermisti... ama bu seferki cok zormus.. insallah hepimiz bu beklemelerin sonuclarini cok güzel sekilde aliriz..

bende cuma günü test yaptiricam.. ben transferden sonra iki gün arayla 3 igne vurdum kendime... ama ne kontrole cagirdi doktorum nede kan testi yapti. acaba normalmi?

normal normal. benim 3. denemem ilk kez beni kontrole cagirdilar. bende ilk denemelerde transfer sonrasinda igneleri kendim vurmustum göbekten ama bu denemede merkez degistirdim. ayni igneyi bana kalcadan yaptilar ve bir kez yeterli dediler.

beklemek kadar kötü birsey yok benim ilk hamileligim bir mucizeydi... hic beklemedigimiz anda olmuyor dedigimiz anda oluvermisti... ama bu seferki cok zormus.. insallah hepimiz bu beklemelerin sonuclarini cok güzel sekilde aliriz..

oyle canim bilioruz ama taktir rabbimizin ol diyecek oluverecek ins hamiş haberini aldiktan sonra da bekliosun bebeimizi kucagimiza alasiya kdr hep bi endişe hep bi bekleme içindeyiz allah im bizlere boool bolll sabirlar ihsan eylesin bebeislerimizi kucagimiza almayi kokularini duymayi da nasip etsin inşallah AMINNNNNN

AMINNNN eses :)

aminn canmm tüp bebek yaptırdınız mı siz tutmayacak die çok korkuyorummm( aminn inşş yaaa dua edelim birbirimize

hadi kizlarrr nerdesiniz güzel :79::79:sonuclarinizi beklioruz hayirlisi ilee

selam kızlar nasılsınız yok mu bugün tahlil yaptıran arkadaşlar ben bugün 2. kere kan verdim bakalım bunda değer ne çıkacak 4 e doğru sonuç için ararlar herhalde diye bekliyorum. Sizler nasılsınız?

aminn canmm tüp bebek yaptırdınız mı siz tutmayacak die çok korkuyorummm( aminn inşş yaaa dua edelim birbirimize

korkmak ne demek ödüm patliyor ama korkunun ecele faydasi yok. zamani gelmemisse yapacak birsey yok. Yüce Rabbim kismet etmis olsun yeterki. cuma gününü iple cekiyorum

normal normal. benim 3. denemem ilk kez beni kontrole cagirdilar. bende ilk denemelerde transfer sonrasinda igneleri kendim vurmustum göbekten ama bu denemede merkez degistirdim. ayni igneyi bana kalcadan yaptilar ve bir kez yeterli dediler.

bu tutunma iğnesi dediğin iğne nedir ismi ne?? bunu ilk kez duydum ben???

bu tutunma iğnesi dediğin iğne nedir ismi ne?? bunu ilk kez duydum ben???

adi brevacid. hcg iceriyormus yani hamilelik hormonu. tutunmasi kolaylastiriyormus ve bedeni hamilelige alistiriyormus. ben daha önceki denemelerimde de kullandim ama simdiki doktorum yanlis kullandigimi söyledi. kalcadan vurulmasi gerekiyormus meger. biz göbisten vurmustuk

Son düzenleme:
nasılsınız sonucları bugun bellı olucak arkadaslardan ses soluk yokmu

nasılsınız sonucları bugun bellı olucak arkadaslardan ses soluk yokmu

kimseden ses yok bugün bende az önce öğrendim 2. beta değerimi 339 muş ilki 168 di bakalım dr. um görüşemedim daha ne diyecek acaba meraklar içerisindeyim

kimseden ses yok bugün bende az önce öğrendim 2. beta değerimi 339 muş ilki 168 di bakalım dr. um görüşemedim daha ne diyecek acaba meraklar içerisindeyim

oo super ıkı katı olmuss ıkız olabılırmı dersın

kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm Rabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....

ooo massallahhh :)
kac cıktı degerınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…