arkadaslar size birsey sorucam.. bu benim ilk tüp bebek denemem. embriyo transferin yumurtalarin toplanmasindan iki gün sonra yapildi. yani carsamba toplandi cuma günü iki embriyo transfer edildi.. ve bugün benim transferimin 12. günü ve normalde adet olma tarihim.. ne adet olma belirtisi var nede hamilelik.. dogrusu benim ilk hamileleigimde adet belirtilerim vardi ama hamileydim. acaba bugün adet olmazsam hamilemiyim cuma günü test yaptiricam. doktorum transferin 14. günü kan testi yapiyoruz dedi.. cok sitresliyim kafamdan bir türlü bu düsünceyi atamiyorum.. oglumla bile dogru ilgilenemiyorum..
14.günü dediyse doktor beklemelisin bence o gün kan tahlilinde belli olur hiçbir belirtin yoksa da korkma hamiş olanların bazıları da öyle hissedebiilir yani herkes de farklı bazılarında kasık ya da bel ağrısı bazısında hiçbi şey endişenme canım beklee
slm canim ilk tup denemenmiş aldigimiz hormanlar da geciktirme yapabilio,herkesin belirtisi farkli oluo, kimisi adet belirtileri ile hamiş oluo kimisi belirti yasamio bu tamamen kişinin yapisi ile alakali kendine stress yapma tatlim allah yardimcin olsun gonlunun dileğini versin hamiş olma dileğiyle
bende cuma günü test yaptiricam.. ben transferden sonra iki gün arayla 3 igne vurdum kendime... ama ne kontrole cagirdi doktorum nede kan testi yapti. acaba normalmi?
beklemek kadar kötü birsey yok benim ilk hamileligim bir mucizeydi... hic beklemedigimiz anda olmuyor dedigimiz anda oluvermisti... ama bu seferki cok zormus.. insallah hepimiz bu beklemelerin sonuclarini cok güzel sekilde aliriz..
oyle canim bilioruz ama taktir rabbimizin ol diyecek oluverecek ins hamiş haberini aldiktan sonra da bekliosun bebeimizi kucagimiza alasiya kdr hep bi endişe hep bi bekleme içindeyiz allah im bizlere boool bolll sabirlar ihsan eylesin bebeislerimizi kucagimiza almayi kokularini duymayi da nasip etsin inşallah AMINNNNNN
iyiki bu topic var
ben hergün merakla giriyorum
sankı kırk yıllık arkadaslarım hamıleymis gibi seviniyorum.
taabiii halen Allahın sınavında olan ve en kısa zamanda Allahın iziyle hayırlı evlatlar doğuracak olan arkadaslara da bol bol dua ediyorum
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah.
aminn canmm tüp bebek yaptırdınız mı siz tutmayacak die çok korkuyorummm( aminn inşş yaaa dua edelim birbirimize
normal normal. benim 3. denemem ilk kez beni kontrole cagirdilar. bende ilk denemelerde transfer sonrasinda igneleri kendim vurmustum göbekten ama bu denemede merkez degistirdim. ayni igneyi bana kalcadan yaptilar ve bir kez yeterli dediler.
bu tutunma iğnesi dediğin iğne nedir ismi ne?? bunu ilk kez duydum ben???
nasılsınız sonucları bugun bellı olucak arkadaslardan ses soluk yokmu
kimseden ses yok bugünbende az önce öğrendim 2. beta değerimi 339 muş ilki 168 di bakalım dr. um görüşemedim daha ne diyecek acaba meraklar içerisindeyim
ooo massallahhh :)kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmRabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....
146 nasil iyimi sizce???ooo massallahhh :)
kac cıktı degerınn
146 nasil iyimi sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?